78

Анонимен

преди 4 години

Тая е забравила, че едва изкара изпитите за жена на президента в руското посолство.Писмения го издържала, но на устния повърнала :)

77

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, това е една типична Ганьовица. Крайно пpocта, нагла, неадекватна. Тотален срам. Нормална картинка за Люлин и подобни гета, но не и за първа дама. Толкова е далеч от думата "дама", че ми е трудно да коментирам. Нито поведение, нито облекло, нито външен вид... Просто една трагедия. Типична българска картинка- на всяко летище, във всеки световен град ще ги познаете от далеч по неадекватното им поведение и пpocтотията им.

76

Анонимен

преди 4 години

таз е толкова проста горката

75

Анонимен

преди 4 години

"Пази боже сляпо да прогледа!"

74

Веско

преди 4 години

Не коментирам дали това е начина, но жената повдига едни сериозни въпроси, за които би трябвало да отговорност на бюрократите от трите власти в страната! Пропуснала е и къде отидоха 4 милиарда от КТБ. Щото не е лесно е тъй да се изхарчат от един човек.

73

Маринов

преди 4 години

Брей, какво самочувствие придоби тази жена! Ама како, я си наведи главата, че си една , домогнала се с всички средства до тук! Я млък, че не знам какво го чака твоя генерал..........................., рано или късно! Жалка фуражка!

72

Анонимен

преди 4 години

И двамата са простакеси. Да им минава мандата и да се махат. Взехте си поука за човек от народа. Великият ви лаф на простолюдието. Разберете, че масово сте ***, необразовани и без потомствен капитал.

71

Чехлю Радев

преди 4 години

Радев на мястото на пагоните вече трябва да носи два чехъла, защото се оказа мъж под чехъл. И спокойно може да се прекръсти на Чехлю Радев.

70

по-полекичка

преди 4 години

ай чак толкова внимание не заслужаваш

69

Аман бе

преди 4 години

Тази "красавица" пак се прави на център на внимание!Кога най-после ще избие селяндурските си комплекси?

68

Анонимен

преди 4 години

Някой да я дресира, за да започне да се държи като съпруга на президент, а не като ***.

67

Анонимен

преди 4 години

На тая първа лелка, кака Корни ли и го написа това у фейсо????

66

Анонимен

преди 4 години

каква работа върши точно тази жена, че нещо не разбрах защо се взема толкова насериозно?

65

избирател

преди 4 години

:)Тя просто е описала,предварително 90% от коментарите на хората!!!Ако вярваме,че тя е такава,каквато я определяме тук с ЦВЕТУЩИТЕ си коментари,ами да спрем да лаем АНОНИМНО и да я ЛИНЧУВАМЕ?!Шегувам се разбира се!Ние сме силни в АНОНИМНОТО,лаене в нета!!!Ние сме силни в недоволството в хленченето.

64

timothy

преди 4 години

на тая трябва просто да й отрежат достъпа до Интернет.. мине някоя седмица и се включи с подобни *** постове. Така ли възприема ролята на "първа дама"? Айде да му свършва мандата на тоя и да си ходят с жена му откъдето са дошли, аман от простотии.

63

anonimen

преди 4 години

Става още по-зле,защото влиза в махленски спорове с аудиторията.Много глупава първа дама.Вместо да се заеме с някоя благотворителна кауза,с която да помогне на някого тя се занимава с ФБ изявления.

62

Наблюдател

преди 4 години

Браво на Деси! Тази жена е по-смела от целия ни политически елит, който само при споменаване на еизираните теми се насиииира от страх и става глух и ням. А онзи с името е Делян Пеевски - собственик на територията и истина от последна инстанция, с подчинени нему парламент, прокуратура и ВСС. Вече няма смели мъже в тази тъжава-само подлоооги!

61

ivailo

преди 4 години

Забравила е да спомене Днес бг, тая медия е една от най- честните :)))

60

Totenkopf

преди 4 години

А защо не заведе дело за клевета, като това не било вярно? М?

59

Анонимен

преди 4 години

Застанете на нейното място.Сигурно ще сте други. Богини и богове.Всички сме хора,всички дишаме един въздух,но защо причиняваме болка един на друг? Престъпност,войни..То не ни стигат пожари,наводнения.земетресения...епидемии,болести,глад.Толкова мъка има навсякъде,толкова празни приказки.Ако има Бог,сигурно си почива ...