216

Анонимен

преди 4 години

Държавата - това не сме ние, както ни манипулират от 30 години, за да хвърлят вината върху нас, а не върху истинските виновници - управляващите в България.

215

Анонимен

преди 4 години

Голяма лъжа е, че какъвто народа, такива и управниците. Не случайно България от 9 милиона се смали на 4-5 милиона живеещи в България.

214

Аха

преди 4 години

Изследване на Галъп Интернационал хахахааааа ..нито е Галъп нито е интер..национал А двама червени копои.

213

държавата

преди 4 години

държавата - това сме ние. И докато си хвърляме *** през балконите, гледаме да не си платим данъците и таксите, трупаме глоби и после се чудим как да се скатаем за да не си платим за тарикатлъка, бием доктори, ненавиждаме учителите, даваме права на неграмотни..... НЕМА А СЕ ОПРАИМ

212

Анонимен

преди 4 години

Интересно, защо ли тогава повечето бъгарите са зле и едва свързват двата края и в най-богатите държави....Има и успели, но успелите биха били успешни и тук! Но... никога не вярвай на социологически проучвания, особено, ако не си ги фалшифицирал лично.

211

Анонимен

преди 4 години

До Симеонов"Вместо да плюеш управниците,напъни си зад ника за да станеш ти самия управник."----------Основна дясна мантра - държавата е лош стопанин и затова искам да съм държавен чиновник! Мога да я оправя!И те така те ... от '89 насам! С просяците по улиците, с ЕООД "здравеопазване", с безработица (ама не тая от НСИ, а реалната)... 2М "работещи", като почти 1М чиновници - на издръжка на работещите! И 2М пенсионери...Излиза, че 1М заети в реалното производство хранят останалите! БРАВО!

210

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха я тази държава!! Е ви на Демокрация. По Тошево време беши най-добре.

209

Наско

преди 4 години

Тоест ние сме си виновни защото държавата това сме всички ние

208

Анонимен

преди 4 години

До СимеоновВ България около 2 милиона граждани си живеят охолно и спокойно.Те са активното население на страната, учат и работят здраво,без да хленчат и упрекват държавата,защото идеална държава няма.Два милиона доволни работят здраво и живеят охолно, два милиона пенсионери, един милион роми, два милиона мият улиците на Запад - всчико 7 милиона! И какво стана - ми то недоволни няма! Всички сме доволни!

207

Анонимен

преди 4 години

Държава няма, а няма държава, защото материала е лош. Хората са масово комплексари, злобни, егоисти и само гледат в канчето на ближния, за да се сравняват. Който и да дойде на власт, пак ще същото, защото манталитета на българина е такъв.

206

Анонимен

преди 4 години

"Спираш да мислиш като Андрешко и започваш да работиш, а не да ходиш на работа !"хаха. Чорбаджиите в България само от много работа са забогатели. Направо са се преработили. Особено ония в парламента, дето ги няма на работа по няколко месеца.

205

Симеонов

преди 4 години

В България около 2 милиона граждани си живеят охолно и спокойно.Те са активното население на страната, учат и работят здраво,без да хленчат и упрекват държавата,защото идеална държава няма.Всеки здрав,прав и нормален човек може и трябва сам да си гради настоящето и бъдещето.Ако седиш и чакаш да те оправят,неминуемо ще те оправят в прекия смисъл на думата.Вместо да плюеш управниците,напъни си зад ника за да станеш ти самия управник.

204

Анонимен

преди 4 години

Новими: САЩ продаде на Тайван 66 Ф16 минало поколвние за 8 млрд $.Ние се фуцкаме с 8 самолета за 4 млрд $. Супер сме, чакай пак да повторя 66 самолета.

203

Анонимен

преди 4 години

До lolИ институциите, като се трогнат, *** малиииии

202

Анонимен

преди 4 години

До 214 Спираш да мислиш като Андрешко и започваш да работиш, а не да ходиш на работа !

201

Анонимен

преди 4 години

На Андрешко винаги вълната му е виновна !

200

избирател

преди 4 години

Днес да не е ден на "БОМБАТА"?!По летища и телевизии сигнали за бомби.Само там където трябва няма.....

199

lol

преди 4 години

5. най-важното: спираш да мислиш като роб, а търсиш отговорност от институциите под формата на гласност/протест

198

lol

преди 4 години

за прости и немислещи червени безполезни ***:как се оправя държава в няколко стъпки:1. Спираш да мислиш, че всичко зависи от някой друг и за всички проблеми ти е виновна държавата2. спираш да вярваш на всякакви конспиративни теории, само защото това което казва в някой ФЕЙК сайт/пост отговаря на политическите ти обеждения3. когато срещнеш нещо, което те дразни не си мълчиш или заобикаляш, само защото не те касае теб лично - нарича се гражданско общество4. не си тарикат / бай ***

197

Анонимен

преди 4 години

Държавата това сме НИЕ! Разберете го!Позволяваме да ни избират управниците, а те после са лоялни към тези, които ги слагат там! Управниците са забравили, че ние им плащаме и заплатите, и глобите, и наказанията, и рушфетите и ... всичко! На наш гръб пазаруват яхти, апартаменти, имения, самолети!Хукваме след поредния "месия", чакайки да ни оправи и той ни "оправя" - погледнете 30 години как ни "оправят"!Затова - мислете, преди и когато отидете да гласувате за някой! Дали не е само "уши и г*з"!