30

Анонимен

преди 4 години

Хитлер нямал образование и квалификация ?Що за глупост .Все едно да кажеш ,че Наполеон и Цезар са неудачници без образование.Това да ръководиш държава е най трудното нещо ,няма как случайно да си там .

29

Анонимен

преди 4 години

До Илиян То щото немските в СССР са се държали с жените като рицари. Ти сериозно ли верваш, че немецът ще тръгне да изнасилва дебелите руски краварки, смърдящи на обор? Имало сех с рускини, но такива от градовете, и са ставали любовници на немските офицери. После руснаците са ги бесили за колаборационизъм.

28

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на анти Фашизма Германия ще се затрие .

27

Анонимен

преди 4 години

Изнасилили са я немските офицери добре, че са дошли руснаците да я спасят от лапите на сатрапите.

26

До 30

преди 4 години

В Крива бара, родното ти село... Още си спомнят с умиление... как си карало комбайна в ТКЗСто

25

Горд Валонец

преди 4 години

Като осъзнаят че Елзас и Лотарингия са френски и германосифилистиците полудяват.

24

Анонимен

преди 4 години

Къф Валонец си бе...Бързо забрави Крива бара... Родното ти село

23

Илиян

преди 4 години

Изнасилвали я съветските войници. Жалко. То щото немските в СССР са се държали с жените като рицари. Каквото повикало, такова се обадило.

22

Валонеца

преди 4 години

Да вметна само че Елзас и Лотарингия са френски.Сйоро и Валония.

21

Присмехулник

преди 4 години

голяма драма! яли по три пъти на ден веганска храна, а плакали по шест пъти на ден...

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5 Бил е иззруд с едно топче. И затова е почнал да избива хората. Швабите с нищо не превъзхождат останалите нации. Швабите са болна нация, болни хора.

19

до 11

преди 4 години

Ако щяхме да бъдем със стбандарта на Люксембург, да беше се изпълнил пък тоя план... щеше да е за добро. Сега, като сме относително голяма държава, че сме цъфнали и вързали. Деюре сме свободни, дефакто си плащаме данък спокойствие на НАТО и ЕС... Преди това си плащахме на СССР.

18

Анонимен

преди 4 години

Само пияни и освирепели бандюги могат да разстрелят тези момичета, ей така за удоволствие.

17

Анонимен

преди 4 години

Хитлеризъм беше извършен и във Формула 1 през 1994 г. Екълстоун имаше нужда от нова звезда и това беше швабата Шумахер. Бразилеца вече не беше нужен и го отстраниха защото не играеше по свирката им.

16

ДА

преди 4 години

До АнонименНе лъжи,руснаците не са изнасилвали в БГ, изнасилвали в БГ войниците от Антантата когато са окупирали южна БГ след пораженитео ни в ПСВ - АНГЛИЧАНИ И ФРАНЦУЗИ...............НЕЩО руски словоред долавям май, а ?

15

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е бил един некадърник и неудачник без никаква квалификация и образование както и хвалещите му. Неговата теория е била, че германците са висша раса и затова трябва да завладяват чужди територии и ресурси за да паразитират. САЩ и Англия го финансират за да направи голяма война в Европа, а те да печелят от нея. Ч. Чаплин прави филма "Великия Диктатор" в 1938 г, но правителството на САЩ не му позволява да го излъчи. Пуснете в Гугъл имената на Хитлер и Прескот Буш заедно да видите финансистите

14

До каскет 17

преди 4 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходи

13

Анонимен

преди 4 години

Руските войници пишат, че българите в чиито домове са били настанени се сърдели, ако те не искали да се хранят на тяхната трапеза.

12

пецата

преди 4 години

След 42 г неспокоен сън защото не знаех тази информация,най накрая ще се наспя

11

До 13

преди 4 години

Лъжеш ти - колхозник!По следвоенни документи е ДОКАЗАНО, че червените изнасилвачи и вародери - осъдени от собствения им военен съд са 187 000...истинската цифра - е десетократно по-голяма