75

Анонимен

преди 4 години

Тоя и оня с белега на главата като ги видя ми притъмнява. Милиони народ станаха слуги на капиталистите за къшей хляб. За 30 години измряха милиони от болести глад и мизерия. Това ли е тъй бленуваният от накои капитализъм и прогрес. Майките и бащите ни затова ли строиха за да дойдат едни сеяндури неосъществили се по време на соца защото и за чистачи на кене. фи не са ставали за да унищожат всичко под диктовка отвън. Това ли искахте затова ли скачахте и вирихте двата пръста.

74

Анонимен

преди 4 години

Техният бизнес си внесе работна ръка за плантациите от Африка. Бизнесът ги направи мултикултурна държава. Бизнесът в България също иска да докара същите проблеми, в името на бизнеса на неколцина.

73

Анонимен

преди 4 години

Безмозъчно плямпало.

72

Анонимен

преди 4 години

И сега кво праиме, ще махаме ли паметника?

71

А сега сериозно

преди 4 години

"Напоследък често се говори за расистките изказвания на Доналд Тръмп. Но той не е единственият президент, който трудно си е държал езика зад зъбите."Бих искал някой да ми цитира поне едно расистко изказване на Тръмп. Чакам!А че ново-комунистите посегнаха и на Рейгън - никак не ме учудва.

70

Анонимен

преди 4 години

До До 73Големи глупости написа.Кенеди искаше да премахне зависимоста на Щатите към Федералния Резерв, който не е американски а частен.Сега, не знам кои го държат но знам че резерва не зависи от държавата,тоест едни хора ти печатат собствената валута и ти определят лихвите.

69

Циник

преди 4 години

Мда....къде са времената, когато човек е можел да каже, какво мисли... без да се притеснява, че ще го нападнат тълпи от войнствени вегани, ***, феминистки, гейове, лесбийки, транс и метросексуални.Не е ли чернокож, който уби 8 годишното дете във Франкфурт.Прав е бил президента... Такива са си... и до днес

68

Анонимен

преди 4 години

Техните ги научиха да носят маратонки Найки и суитшъри с качулки и патлаци.

67

Анонимен

преди 4 години

До До 73Това сигурно ти го разказа Хорейшио, велик детектив.

66

Щерю

преди 4 години

Сега БХК ще му натърти кокалите...

65

Анонимен

преди 4 години

А пък шоуменът Слави Трифонов напусна БТВ поради липса на всякаква свобода в БГ!Поредният!Останаха само копоите на властта!

64

Анонимен

преди 4 години

Гледа като празен варел в главта.

63

да му цуня

преди 4 години

Струмента,Фъндъчка,дето е разрешила негов паметник в Южния парк на Софето!А на ханАспарух и мемор. плоча няма даже у любимата ни столица.Тя и Витито Нюлянд пусуваше еуропейци и Съюза им като пристанищен каруцар.Но праймБаце я гледаше нежно и ласкателно и'държеше хамериканските кунки.Все едно е хванал Всевишния за шлифера.Робския манталитет не се изживява лесно.Има архивни фотоси,ако некой се съмнева у казаното!

62

пенсионер

преди 4 години

ами Истината Казва Президент Рейгън!

61

Др. Алцх.

преди 4 години

Бил е вече без мозък като е плямпал тези глупости.

60

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха, Кенеди го застреля мафията заради брат му и баща му.

59

Анонимен

преди 4 години

ми не са ли маймуни . кво лошо е казал човека

58

До 73

преди 4 години

Кенеди го ликвидираха руснаците като отмъщения за Карибската криза. Убиеца му, Лий Харви Освалд имигрира в СССР, жени се за рускиня но по-късно отново се връща в щатите. Малко преди да ликвидира Кенеди решава да се върне отново в СССР но руснаците не го искат. Отива в Куба в руското посолство да моли за виза и там става пазарлъка - ако ликвидираш Кенеди те вземаме обратно в СССР. ПростоАлкашите са използвали един хахо да им свърши работата.

57

Анонимен

преди 4 години

Първия американски президент Джордж Вашингтон е имал роби. Даже една робиня му става неофициално жена и дори има деца от нея. ПутяМу е пра-пра-правнук.

56

Анонимен

преди 4 години

Това го каза за хората от ссср!