60

до 60

преди 4 години

бе ти ти изтрепват прасетата утре са кравите и кокошка няма да оставят на българина ти кво приказваш

59

Паисий

преди 4 години

С популистките си изказвания и Президента Радев се постара завода да е в Турция!

58

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да приемат Турция. Имат си правосъдие и спазват върховенството на закона. Тук ще го хакват завода и продукцията за милиони. Без последствия, а може хакера и медал да получи.

57

Анонимен

преди 4 години

Споко ве VW ще ни оборудва завода за производство на седалки за техните автомобили, та всеки да може да парцуни с кеф върху тях!

56

Кармен Младенова

преди 4 години

България е селскостопанска страна. Не ни трябват замърсители на Природата като автомобилно строене и подобни. И без това колите с вътрешно горене ги забраняват лека полека...На нас ни трябват,чисти реки,язовири и езера,чисти полета,гори и чист въздух.

55

Анонимен

преди 4 години

лаячите, пак Путин ли ви е крив или това че си врете главите като щрауси в пясъка и не виждате реалността

54

анонимен

преди 4 години

таман мислеха нашите да подобрят (икономиката )да има работа за нещо по различно от охранител или сервитьор то ко стана

53

Sicht Punkt

преди 4 години

Кой го би по главата Тиквата да се изхвърля, че всичко необходимо, за да бъде завода при нас е направено ?"Зеленият пъпеш" каза, че е докарал фолЦваген у нас, а господин Борисов каза:"все още нищо не е решено"-алкашин не лъжи!

52

Анонимен

преди 4 години

Ние сме претръпнали,да му мислят от Измир!Уж бяха фаворити...

51

Корни

преди 4 години

То пред Рамбо лесно да се фукаме колко км магистрали си направил,но я *** изложи тезата си пред швабите и ги питай защо не идват у нас?

50

Анонимен

преди 4 години

Боко твоят ***,Плевнелиев нали го играеше "лобист"за България! Що стана,че не разбрах???

49

Анонимен

преди 4 години

Както казва Боко - матррялът е такъв, матрялът

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОтговорът ти ми доказва тезата. Това, което казвам няма нищо общо с това дали България е имала шанс или не. Става дума за това, колко негативни са всички, без ясна представа и цел, важното е някой друг да е виновен. Човек може само да скролне през секцията за коментари тук и да разбере, че България няма шанс (като цяло). Нужно е да се погледне голямата картина, а тя е, че манталитета и нагласата ги няма никакви тук. Успех.

47

Анонимен

преди 4 години

Ха дайте пак трибуна на поплювкото Плевнелиев като "почетен председател на Автомобилният Клъстер"да обясни как не всичко е приключило,и как ще продължим да се борим!Да е'а и отвратителен плазмодий!

46

Бръм

преди 4 години

Вместо да правите бойкот на марката и прочие, що не ходите да стачкувате през МС, че Ви изтекоха личните данни, защо не стачкувате пред МС че се купуват самолети, вместо тия пари да бяха инвестирани именно такава фабрика да се построй в България и да носи приход, доход.... а ние самолети на гол тумбак..... защо не стачкувате заради скапаните ремонти във всеки български град... защо не стачкувате за скапаната съдебна система.... А забравих... най-лесно се пише по форуми....

45

Анонимен

преди 4 години

Нищо САЩ ще направят завод за изтребители край Столипиново.

44

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще доведе БМВ, Фолксваген не ни трябва.

43

Тиквоний Велики

преди 4 години

Няма проблем,че са избрали кабриолетите без кожен салон.Той Шланга затова напрай магистралки и ТОЛ ТАКСА.Сега ще правят при кабриолетите,ама за Европата пак през на Шланга магистралите ще минат и ТОЛ такса ще плащат. :) браво Тиквуне пак показа,че си играч на дребно :)

42

Анонимен

преди 4 години

VW няма да си купя никога.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Извинявайте много, но нещо не схващате добре нещата и нямате реална представа за тях. Не сме сега започнали да викаме"долу", а още при първите статии по въпроса знаехме, че няма как да стане понеже нямаме промишленост. Надяваха се такива, които нямат реална представа.