317

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До Анонименеми съжелявам че те разочеровам, но не работя в БГ, а за електрония говърмент на Австралия, офиса ми е в Сидни от прозореца на кабинета си виждам ситито и Харбър Бридж. И сигурно хората в Канбеса са сметнали че поназнайвам от тия неща защото на година ми плащат 6 цифри в долари чисто след удръжките. Живея до центъра на 2км от Операта, под верандата ми има 2 гаража където обичам да майсторя ъпгрейди по колата и да ходя на оффроуд, ако водата е студена за гмуркане в рифа както е сега

316

ХxL

преди 4 години

Внимание, Внимание, Ансамбъл Бойко Каратиста и Танцуващите Мишоци от Държавния Цирк на Ония Работи ще ни забавляват целогодишно с Програмата си от неповторими милиционерски каваци, премятания и прескачания. На който не му харесва гурултията и просто тията, да се оплаче на Ескимосити или на Извънземнте по избор но все тая.Благодаря за Вниманието!

315

ганьо

преди 4 години

отключи си компютъра бе

314

Мда

преди 4 години

Държава в която всеки втори младеж иска да е като тоя ***..---програмист,брокер,банкер,риалтор,адвокат и т.н. но не и фермер ,инженер,заварчик ...я пиши бегала. Велика Америка преди 35-40 години така реши че само ще движи алъш--вериша и пусна производствата на Китай,а сега се чуди кво станА та се .......

313

Анонимен

преди 4 години

Данни са "точени" от години и пробивът не е от сега а от много отдавна.Знае се кой има интерес от тези данни.Кой знае какви злоупотреби са извършвани и какви още ще бъдат извършени.(Със сигурност е злоупотребявано с тях по изборите)Момчето не е виновно.Виновни са всички толупи в Държ. администрация и мършата която управляваБГ-тото.(НС,Политици,Съд.система)Всички са вкюпа.Изходът е или Терминал 2 или тиха революция наречена -РЕСТАРТ.Затова е и този "удар".Време е всеки да направи своя избор

312

12

преди 4 години

По-добре по-надалеч от тази територия, обитателите и, а да не говорим за управниците и. За съжаление, тук в България, за българите и надеждата изчезва! Колкото по-млад избягаш от мафията, толкова по-спокоен и достоен живот може да имаш.

311

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралия"работя за електроното правителство на Австралия"Ако беше казал , че работиш за електронното правителство в България , виж тогава бих ти повярвал. Подозирам , че си поредния *** ,който трябва да ни убеди, в вината на Кристиян , ама нещо не ти се получава.

310

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До АнонименЩом смяташ че не става от мен... Аз с виртуалките проблем нямам защото знам как да си ги настроя. А и в случая какво става или от мен други хора са го преценили срещу 6 цифрена сума на година в долари чисто. Ами може би поназнайвам нещо в този случай защото работя за електроното правителство на Австралия, и SQL инжекшани тестваме на всеки 6 месеца в Канбера, няй много някой бъг да ми фанат, до сега не са пробивали. Живея в центъра на Сидней, къща с 2 гаража. А ти кой си каде си?

309

nikonik

преди 4 години

***, не разбрахте ли, че Цецо отвръща на удара!!

308

Анонимен

преди 4 години

"този на снимката ли е "20-годишния" специалист?..аз виждам там 35-годишен мъж.."аз на 32 изглеждам еднакво с това как изглеждах на 22, с изключение, че косата ми е потъмняла... до генетика и начин на живот е..

307

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияО, сори, не знаех, че си експерт. Може ли да те попитам кога е направен архива?

306

ПроСоТо

преди 4 години

този на снимката ли е "20-годишния" специалист?..аз виждам там 35-годишен мъж...

305

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха.

304

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До АнонименУмнико, ясно виждам че е под линук направен архива! И съм наясно как се прави виртуалка с линукс Кали или някоя подобна дистрибуция с тулсове за хакване, и се маунтва обща директория. Пускаш си Линуксчето в виртуалката под уиндоус и хакваш, след това под Уиндоуса си гледаш шернатата директория. В същото време си правиш архива в виртуалката на Линукс.А искаш ли и да ти кажа как се прави SQL инжекшън, защото се занимавам с тия неща, работя за електроното правителство на Австралия

303

1

преди 4 години

Поредния Добър и Умен Българин, наклеветен и ударен от Държавните СВИ НЕ.

302

Анонимен

преди 4 години

Вълшебникооо. Внимавай! Докато ТОЙ не ти се извини, няма да му хакваш повече институции!!!

301

Бг

преди 4 години

Още в началото разбрах, че не е той - просто е удобният за пред обществото

300

до анонимен

преди 4 години

До Анонименмного си ***, поне си трай , да не се излагаш

299

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияУмник, файла е правен под линукс, гений, в Линукса дървото на папките има коренно различна структура. Заради съдържанието си файлът трябва да е скрит по правилата на Уиндоус, а е скрит по правилата на линукс. Архива е правен с Линукс, т.е. няма как да си отворил папката едновременно в двете ОС и да направиш безпроблемно архива защото уина заключва файловете докато ги ползва, а също като другите файлове и този е с дата 10 ноември, гений!Аман от разбирачи!

298

Не вярвам!

преди 4 години

Как да повярвам, че цяла България е срещу Бойков? Вече 10 години българинът показва, че люби, тачи и милее бойковци и бойковщината.