11

ivailo

преди 4 години

Бреййй, то грандиозен митинг на фона на многомилионна Москва... Все едно в София да излезне 1 човек да протестира.

10

Веси Балкона

преди 4 години

Всичко това го правят само за да се отклони общественото внимание от предстоящия концерт на новоизгряващата певица Веси Балкона в читалището на Нова Загора! Завистници!

9

Taliban

преди 4 години

АЛЛАХ Е ВЕЛИК.ПУТИН НЕ

8

Некъф

преди 4 години

10 000 в 12 000 000 град!Вие базикаъе ли се!Я да бегат да се давят.

7

привет от Германия

преди 4 години

Свободна русия ?! Каква свободна русия бе ?! Руснаците никога не са били свободни ,нито по времето на СССР , нито сега ! Правителството на СССР издигна паметници на диктаторите Ленин и Сталин , сегашното правителство не иска да разруши тези паметници ! Защо германците не издигнаха паметник на Хитлер ?! Държава която издига паметници на диктаторите си , никога не може да бъде свободна !

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13 Голи и боси ама живеем по добре от руснаците.

5

привет от Германия

преди 4 години

Има да чакат за свободна русия !След 5000 години и това може да се случи !Те да се постараят да преборят мизерията ,пък може и без свобода ! Като имат какво да ядат за какво им е тази свобода на словото и прочие ! Сега хем мизеруват ,хем нямат свобода ! Да се постараят да преборят мизерията ,това им е достатъчно !

4

Зяпач

преди 4 години

Лошо им се пише на руснаците - и на власт крадливи ***, и т.нар. "либерална" опозиция се състои от ***, и т.нар. "леви" там са скудоумни хапльовци. Затова олигархията и окопалата се борюкрация си въобразяват, че ще плюскат безогледно още дълго, само дето икономиката буксува все повече - как нещо да е наред при такава некадърност и фантастична корупция? За съжаление това е една от двете основни ядрени сили, а и в другата - Щатско, перспективите хич не са весели. Колко ли ни остава...

3

Анонимен

преди 4 години

Над 30000 са били по инфо от руски медии, що лъжете?

2

Анонимен

преди 4 години

Явно и нервите на руснаците вече не издържат. Мъти се нещо и то ще бъде голямо , не като при Мадурко.Те са специалисти по революциите.

1

Поли симитлийски

преди 4 години

А с жълтите жилетки във Франция какво става?