244

Анонимен

преди 4 години

до 268 Уаууууу..то всеки ден летят хора до Марс викаш че хиляди технологии имало? Цепиш косъма на 3 от простотия!

243

1 Giant Leap

преди 4 години

Бих препоръчал на всички експерти-конспиратори-коментатори да прочетат повече по темата. Много добре е документирана до най-малките детайли. Има отговори дори на най-тъпите въпроси. Знам, че не си падате по четенето, а и за повечето свободният западен свят е извор на всичко лошо в живота ви. Но истинската историята е много по-интересна и драматична от конспирация. А може и някога да разберете наистина колко голям скок е била тази малка стъпка.

242

За 270

преди 4 години

Ще идат и то скоро американци и китайциВиж за Блядистанци е сигурно че няма са идат Нито имат парите, нито технологиите

241

Анонимен

преди 4 години

до 261 Просото, Не, не ме надъхва тоя факт, напротив -жал ми е че такива като теб се имат за разбирачи по дадена тема , а то въздух под налягане. Жал ми е, че общувам с такива като теб, но това е "риска" (за мен е забавно) в тия форуми- на всякакъв може да попаднеш!

240

Разликата

преди 4 години

Совалките 105 успешни мисииБуран една и музеяСами си правете изводите

239

Анонимен

преди 4 години

Руската *** е най-хубавата ***! Смятай щом убиха Гагарин на какво са способни комуноидните сатрапи! Дай им само оръжие да произвеждат за да избиват хората! Нищо полезно не са измислили, камо ли направили! *** нация от алкохолици и ***,оти!

238

Разликата

преди 4 години

САЩ бяха и пак ще бъдатРушняците нито са били , нито ще идат ;)

237

Анонимен

преди 4 години

до 259 Ти ако искаш напиши цял роман тук за да ме убеждаваш в простотиите си. Навсякъде в нета от специалисти ще видиш че полет до Марс е 6 месеца , шмиргел!

236

За 257, тъпак

преди 4 години

Блядистанци ги изследваха тези камъни и нищо казаха 400 кила срещу едно камъчеСАЩ срещу Рашка-говняшкаНайс :)

235

Анонимен

преди 4 години

Масквичите *** ли ***! Идва Коледа! Путин ще се направи на дед Мароз и ще ви подари кожен подарък пълен денги!

234

Когато китайците

преди 4 години

Стъпят на Луната ще намерят даже кофите с фекалии оставени от екипажите на АполоПоради липса наатмосфера ще са идеално запазени Тогава Блядистанци ше трябва да ги изядат за да няма доказателства ;)

233

Анонимен

преди 4 години

до 256 Донесоха сондите след 40 години, не Армстронг и Аполо, папагал!

232

Американците

преди 4 години

Донесоха 400 кг камъни от Луната , част от които бяха дадени на водещи научни лаборатории по светаРушняците донесоха едни камъче само Правете си сметката кой е по-напред

231

Арменеца Гаро

преди 4 години

Колкото пчеличката Мая кацна на луната толкова кацнаха и американцитехаха

230

Анонимен

преди 4 години

Ааааа той Марс хвърчал в права посока...как ще го стигнееем!??? Муахахахаха....Не е истина какви иддиоти пишат тук като Просото дето се мисли за вещ по астрономия.

229

Баба Ванда

преди 4 години

Американците бяхаКитайците ще идатБлядистснци ще подскачат отдолу и викат че не е вярноМдааа

228

Анонимен

преди 4 години

Просото, мислиш си че разбираш от астрономия, но да ти кажа, че всички астрономи и автронавти казват че полета до Марс е 6 месеца. Ни повече ни по- малко. И това се знае от десетки години. Тъъъп ли си къввв си? Ква 1 година, бе? Нали се гледа евентуалния полет да е така прецизно изпипан и планиран, че когато космическия апарат стигне до него( Марс) да е на възможно най-малко разстояние от Земята.***, скрий се!

227

Анонимен

преди 4 години

До анонимен,допринася. Масовото хвърляне на средства за някакви луди проекти води до появата на технологии, които еволюират и ето ти след 50 години супертохнолигична световна нация. Което не е сигурно дали е много добре. 5-годишния в Китай и 5-годишния в България се различават само по очите, културата им вече е почти еднаква.

226

наблюдател

преди 4 години

Само факти!След като съветският луноход взе проби от лунният грунд официално дари на САЩ милиграми,за да могат да изследват състава му!След 1990г. на запитване на група учени към РАН да бъдат предоставени документи за научен обмен на проби уж донесени от луната настана пълно мълчание!от НАСА също не показват документи за официален обмен!Това са фактите.Ако някои иска нека да ги обори ДОКУМЕНТАЛНО!Флаг,снимки ,крачки са шменти капели!А сега де...

225

Анонимен

преди 4 години

Те на 400 000 километра не могат да отидат където е Луната, а тръгнали да мечтаят за Марс където е на 80 милиона километра в най-близката си фаза до Земята. Смешници!