64

Анонимен

преди 4 години

А бе не ви ли е срам да си плюете в гнездото заради руски ботуши!

63

Анонимен

преди 4 години

Жалкото е че в български сайт се рекламират руски *** от руски ***!

62

Анонимен

преди 4 години

Между впрочем карах казарма в Долна Митрополия и мога да да кажа само хубави неща(говорим за 98-99г.)Сега не знам как е но имам почти само хубави спомени....:)

61

Хахахааааа.

преди 4 години

БСП ВЕЧЕ НЕ СА ФАКТОР.ТЕ СА ВЕЧЕ 3-та ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.

60

мдааа

преди 4 години

Къде е този хипер мега гига секретен завод за антиките ф16 ,че нещо не го намирам?

59

Анонимен

преди 4 години

За 50 години руснаците промиха мозъците на две поколения българи,че и повече! Трагедия!

58

Анонимен

преди 4 години

Рубладжиите предпочитат *** самолети

57

Анонимен

преди 4 години

Съвсем нормално да ни дерат в цените, не съм виждал Боко да се целува с Тръмп...хахахаха joke

56

Анонимен

преди 4 години

Таско като нема за пиене,е те такива ги говори! И преди за Софийската вода и сега за хвърчилата!

55

Анонимен

преди 4 години

Сделката е добра,самолетите се правят! Газ пикаете,ама следващия век ако вземете избори,купете Грипените на Радев или нещо от братята! За сега запазете радиотишина! Хахахаха!

54

До анонимен от ф-35

преди 4 години

Ние не плащаме само за самолетите. Американците искат да им платим доставката, тренировките, и ще трябва да им платим да модернизират нашите военни бази. И те са 6 самолетите, защото 2 са тренировъчни, тях никой не ги брои. Между другото тези сделки са политика + икономически. На Мароко за 3.5 милиарда им дават 22 самолета, а на Бутан американците им предложиха 48 нови ф-16 блок 70 за 4 милиарда долара. Това което платихме е данък Америка и според мен, ама трябваше.

53

Пешо

преди 4 години

Признавам, че не разбирам много от военна техника/освен тази с която боравих/, но това не ми пречи да попитам: Този на снимката колко разбира от изтребители? Основният аргумент е, че в цената не влизат ракети "въздух-земя". Пак да попитам: Ако имаме такива ракети, то какво упражнение ще се тренира с тях? По кого ще стреляме на земята? Ще ви кажа какво знам- че ще имаме нови самолети, както редица други нормални държави, въпреки предишните бездействащи правителства, въпреки предишният шеф на ВВС!

52

Анонимен

преди 4 години

А бе Джони не ти разбираме бръщолевенето,пиши на кирилица!

51

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Офцата си е офца: увеличават и тока, взема най ниските заплати и пенсии, лъжат я, крадат я, унищожават я а тя си трае. Както казах Гърците ще купуват 10 бр. ф35 на по ниска цена, ние ще дадем грешни пари за един беззъб самолет. Нали знаете че ракетите ще ги купуваме отделно и за тях ще трябва да плащаме допълнително. Офцииии спите и както спите тъй ви съдират кожите. ГЕРБ са национални предатели които ни обричат на унищожение.

50

Българин

преди 4 години

Като цяло повечето Българи не я подкрепят. Но понеже сме много демократични, изпълняваме точно нарежданията от западните окупатори, без да се даде шанс на народа да се изкаже.

49

Анонимен

преди 4 години

Тасе, дръж тая линия и наесен с Нинова няма да имате пилци за броене!

48

шменти капели3

преди 4 години

Някой корумпиран политик поне да беше се заинтересувал ,че такъв завод за F-16 няма,това ми прилича на "пирамида" тип Понци!Мухлясала царевица за децата27 милиарда данък Марица l и ll2 милиарда $ подарък на "беден" Ирак3 милиарда лева за виртуални самолетиТенкю USA

47

Анонимен

преди 4 години

А бе Таско е голямото богатство на БСП! Давай Таско загубата на изборите ви е кърпа вързана!

46

Анонимен

преди 4 години

Смешно е че Бсп има най адекватното отношение в тази ситуация.На всички е ясно че това е близане на задните части от сегашното правителство.Лично аз съм прротив всякакви ***, които съсипаха България, обаче като ги гледам сегашните и се питам....наистина ли сме толкова *** народ...

45

Анонимен

преди 4 години

Тасе, май прекаляваш пак с напитките!