41

анонимен

преди 4 години

Бе нещо не сте разбрали? Съвместно с VW щели да отваряме фабрика за стр-пони, а не за каляски. Рошко го играел основен алфа, бета, гама тестер. Имал много яки връзки там.

40

избирател

преди 4 години

Хаха не четох и тая статия,защото и аз съм убеден че България не се е отказала.Той концерна Volkswagen се отказа!

39

Анонимен

преди 4 години

ноооо проблема е в че в България няма качествена квалифицирана ръботна ръка останала, кой ще им настойва и подържа афтоматизираните поточни линии...

38

българин

преди 4 години

Към този индвид изпитвам само огромно отвращение !!

37

ае

преди 4 години

Дежурните плювачи на България започнаха да цъкат минуси и негативни коментари.Както се казва"кучетата си лаят,кервана си върви".

36

до професора

преди 4 години

голем смех си, имал връзкидаа има, да ти уреди кофража за гаража и 5 кубика бетоновоз да залееш плочата....

35

Анонимен

преди 4 години

ПРАВИЛНО !!!! НЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗВА ОТ ФОКСВАГЕНА А .... ФОЛКСВАГЕНА СЕ ОТКАЗВА ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!

34

аз-ът

преди 4 години

Плевнелиев има много връзки на Запад и щом и той се включи вече съм сигурен че Фолксваген ще избере България.---прав сте госин Професоре. Така е. После ще докара Боинг, Ербъс и Локхиид Мартин. Наред са Шеврон и Шел. TDK откога напират да правят касетки и сиди у Българиа. Накрая с толкова много индустрия - Цукербург сам ще се моли да си премести Фейсбукя тука, няма се налага да го молим. Като герой на Смирненски гледам бъдещето с каскет на главата. И тръпна в очакване и нетърпение !

33

Анонимен

преди 4 години

Добре бе хем ни го намирате лицето(тоя противният)хем го пазите(триете)от "любовта" народна,трудно е да ви разбере човек!

32

Професор

преди 4 години

Плевнелиев има много връзки на Запад и щом и той се включи вече съм сигурен че Фолксваген ще избере България. Бойко Борисов и германския канцлер Ангела Меркел са големи приятели да не забравим.

31

Зематя е плоска

преди 4 години

Ако не сте го разбрали, сещайте се какво ви пиша сега, заводът ще е в България! Това е ясно за всеки здравомислещ човек и твърде неясно за чуждопоклонниците, националните нихилисти и хората без богата обща култура и познания по геополитика :)Сещайте се!

30

Анонимен

преди 4 години

А, моля, моля! Ние произвеждаме най-много тикви в ЕС!

29

аз-ът

преди 4 години

смеем се на Онбашията... ама ...1. купи най модерното ПВО в света. 2. Държи ЕС за таш*ците с бежанците и ония не могат гъкнат. 3. Държавата му ще е най-големия автопроизводител в Европа. Ние ... ние сме номер едно в производството на билки в ЕС за 2018. Произвеждаме също стоманам желязо и пчелен мед. А да ... и много хубаво кисело мляко правим. Дето освен нас и японците - никой не света не иска да го и помирише.

28

Анонимен

преди 4 години

Все пак,и да не бъдем избрани,това че сме стигнали до тук е нещо.Въпрос на време е да дойде друга автомобилна компания.При малко късмет,нещата може и да се обърнат.Прав е Плевнелиев,иначе и аз не го харесвам, но жена му харесвам.Дано изиграем картите си добре,и "откраднем" от Турция инвестицията.

27

Анонимен

преди 4 години

Така, така....обаче Volkswagen се отказа от България...

26

аз-ът

преди 4 години

Вместо в самолети тия пари да ги беха вложили в завода за Фолксваген, пък после да видиме нали некой ще ни нападне случайно ххахха----На книга нямаме право да предлагаме помощ на VW. Заради ЕС регулациите...Само че у назе - закона е врата у поле. Има хиляди начини да им се приложи държавна помощ ако решат да инвестират толкова много пари. От тия 2 милиарда 200 милиона да бяхме съинвестирали с немците-срещу акции разбира се.Ама ние си купихме самолети без ракети. Ама кви хубави бомби пускат...

25

Анонимен

преди 4 години

*** изпълзя пак. Скоро не са ни информирали как я карат с бановата деси.Кой те пита теб, бе мекотело? Какво само ни се натрисаш, че да ни разваляш обяда и деня?

24

Анонимен

преди 4 години

От сутринта в държавата е преустановена продажбата на електронни месечни винетки. Продават се само дневни и седмични винетки. Хаосът с тол системата в момента е пълен.Те германците да не пасат трева като тикволандците.

23

???

преди 4 години

Може би е по-правилно :Роско УБИДЕН, че са се отказвали от България.

22

Анонимен

преди 4 години

Абе що така със свободата на словото в това сайтче бе???Хората пишат, оня там, не знам как да го нарека, трие и държи количеството на коментарите на окло 15 бр.Да не би да изказват прекалено много любов към Плевела и затова да триете толкова?Ами назначете още един такъв и да пише хвалебствия, че с триенето не му вдигате достатъчно рейтинга на никаквеца