37

Анонимен

преди 4 години

Визията на Урсула Фон Дер Лайен: джендерастия до шия и бежанци на килограм.

36

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма план за развитие, а план за деградация - план за унищожаване на икономиката, план за физическото унищожаване на белия европеец и т.н.

35

Анонимен

преди 4 години

Значи подкрепяла истанбулската конвенция и дъблинското споразумение. Първото ще ни пълни с джендери, а второто с афроараби, което цели да превърне България и Гърция в афроарабско гето. Поредната немска чума се готви да покоси Европа.

34

ЕС форевър

преди 4 години

Всички негативни коментари са абсолютно нелогични и неоннацистки. Защо не си поговорим за икономика. Русоффили, защо една рубла струва 3 стотинки?

33

Константин

преди 4 години

Не на ИК, в нашето законодателство има разпоредби срещу насилието, ако няма или не са достатъчно, да се приемат и допишат. Не на джендърската конвенция.

32

Анонимен

преди 4 години

"като паралелно се довърши присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция.""Фон дер Лайен препотвърди своята подкрепа за "Дъблинското споразумение""Я марш бе немска мумио!

31

Анонимен

преди 4 години

много ни е на нас ЕС, трябва да дойдат и насилсвтено да ни европеизират. При нас всичко наполовина и криворазбрано. Хората дават пари да се образоват ромите, за да е Айше последната с 14 деца и да има само 25-28 внука, да са минали през образователната система,ама парите са окрадени. Децата на Айше са по-прoсти и от нея и така след 30 години преход имаме 1 млн Айшета. ЕС ли е виновен?

30

Анонимен

преди 4 години

Да дойде да види по какъв зелен начин се изсипват говната на хотелите във водата на кафявоморието....

29

ЕС форевър

преди 4 години

75 процента от бюджета на ЕС е 750+ милиарда евро. Целия бюджет е 1 трилион евро, което е изчислено да бъде 1 процент от GNI на Европа. С други думи в Европа има едни 100 трилиона евро. В Русия дали има и един трилион евро.

28

Анонимен

преди 4 години

Един приятел германец каза Бълагрия беше взета в Ес заради настояването на Германия, България не беше подготвена, всичко беше подписано натагадък. Но заради историята ни и двете световни войни, ни се даде зелен коридор. Че ние се бием в стените и не се движим в правилната посока си е наш проблем. Хората не могат да дойдат да ни назначат правителство....

27

Анонимен

преди 4 години

ако тази я изберат ЕС ще се разпадне!

26

Анонимен

преди 4 години

Първо да си намалят с 80-90% заплатите по тези ЕС институции и да спрат да демонстрират нищоправене, тогава да нареждат и да изискват какво да правят членките.

25

Анонимен

преди 4 години

Смятам че еврпойският съюз трябва да отдели 75% от бюджетът си за борба с хемороидите. Също да се забрани всякаква държавна дейност, която не събира по 100 000 лайка на месец във Фейсбук.

24

Анонимен

преди 4 години

До ПИСНА НИ !!!Ами излизайте като ви е писнало. От азиатци няма нужда в тази държава. България е в Европа! Европа е благоденствие, висок стандарт, здравеопазване, образование, а вие искате да се върнем в мракобесните времена. Айде разкарайте се на изток!!!

23

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен,африканските страни, не. Но загледай се във всичките -станове, Таджикистан, Туркменистан, Киргизстан и т.н. Ще сме на тяхното равнище без ЕС или още по-зле, на равнището на Русия.

22

vlady

преди 4 години

ЕС се нуждае от достоен наследник на великия Юнкер с добра алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни постижения с чашката. Тази не изглежда достатъчно подготвена.

21

Анонимен

преди 4 години

Без ЕС България пада под нивото на повечето африкански страни. С демографската картинка и капацитета на населението, третия свят е реалността ни.

20

Анонимен

преди 4 години

И какво е това ИК, така и не разбрах, тюрлю-гювеч превод пак, много добри със запетайките, но никога със смисъла на статията.

19

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица, в Германия един учен експериментатор показа как от пласмасови частици произвежда дизелово гориво в чист процес в преносим контейнер. Хората отиват напред и не се занимават с мутрите и шофьорите им, ама на нас така ни харесва явно. Добре , че е ЕС, че в неговата рамка и ние да мръднем малко. Иначе като народ да се стегнем и да изискаме промяна за нас и децата си, не можем. Ние се радваме на батки и калинки .

18

баба мара

преди 4 години

енп е наи вредната партия в ес никога повече във властта