126

...

преди 4 години

Въглерод и кислород правело вода. Четеме коментарите и стигаме до 122 с твърдението "А и на Луната няма сенки, тъй като няма светлина и е тъмно.", при което приключвам четенето на писанията в тази страница. Колко трябва да си *** за да кажеш толкова безумна глупост...

125

someone

преди 4 години

До АнонименГледах интервю с един от тях. Той дори не е знаел, че е минал през такъв пояс. Отговори нещо от сорта на "Ами и да сме минавали явно е били безопасно" хаха. За мен това е доказателство, че мисиите са фалшиви.

124

someone

преди 4 години

Някой изобщо замисля ли се, че каквото и да ни покажат от Марс или Луната нямаме база за сравнение? Не можем да определим дали наистина така трябва да изглежда. От земята да гледаш през телескоп е едно, но да си на място е съвсем друго. Така че възможностите за манипулация и фалшиви кадри са огромни. Да не говорим, че светлината, която луната отразява уж от слънцето е с различен спектър и е студена. Луната може и да не е твърдо тяло. Прекалено много се доверяват някои на официалните догми.

123

Анонимен

преди 4 години

Ъъъъ ... някой може ли да обясни на разбираем гръцки език как тези астронавти са прекосили радиационния пояс Ван-Аллен, без да се изпекат! И то два пъти! И то в капсула, външната обвивка е алуминуева ламарина с дебелина само 0,2 милиметъра!-Ъъъъ....Ако един човек в началото на 21-ви век може да зададе толкова тьп въпрос, искрено надявайки се да затрудни опонента си, то става въпрос за много тежка фирма на идио тизъм...

122

Анонимен

преди 4 години

Много вероятно е всички да кацнат.

121

Анонимен

преди 4 години

Кислород плюс въглерод = вода...Да взема тоз учебник по химия, па да бия, да бия таз тьпа глава аз!

120

Имаммногокинти

преди 4 години

Ама кво общо има Хана от Милтън Киинс с космоса не разбрах.. Англичанин и космос ми звучи странно.!

119

отАв$тралияСидней

преди 4 години

До Дефендър Норгенвидях, то аз и не съм очаквал нещо повече. Ти каде го намери тоя изпаднал форум никому неизвестен и безинтересен да се набуташ там.Днес имам много работа утре имам среща по новия проект и трябва да се наспя зщото ще говоря колко е безнадежно положението на едни смешници академични мишки които творят софтуерни решения с г.за си, защото ние трябва да се сработиме с тях и да ги пускаме на нашия енджин. А аз съм омерзен от некадърноста им Те са европейци между другото

118

ми това е

преди 4 години

До Хиляди преди насАбсолютно прав си!Света преди нас е бил много по-напреднал с невероятна наука,и въпреки това не е оцелял!Свидетелствата са на всяка крачка,но полза за нас няма!Това е съдбата ни!

117

хуху

преди 4 години

тази снимка силно ме съмнява да е истинска или най-малкото е редактирана с този черен фон отзад. Иначе лошо няма, ако могат да отидат до луната. Няма по хубаво нещо от прогреса.

116

Анонимен

преди 4 години

Те МВР така си действат - събират факти и като им се приработи - сЕдат и чакат да им мине. И то ако доброволно не решат да подпомогнат приятелите и спонсорите си от мафията, напр. с ударно горене документи на Гепи Груп, арестуване на неудобни журналисти, показни акции срещу неудобни политици.Технологичната агентура на място е толкова некадърна, че се носят легенди. Като например за картаджията, когото помолили да преинсталира операционната система на лаптопа си, щото те не могат да се оправят с Линукс. С дебели, *** хрантутници и мильовци - толкова.

115

Дефендър Норген

преди 4 години

До отАв$тралияСиднейТея са пълни нещактници в хуулиганса,такива лузъри никоганесъм срещал както футболните фенове там.оня бобчо ти вика,,пиклио,,

114

Земен

преди 4 години

До отАв$тралияСиднейИ земята е плоска, нали? Или беше куха?

113

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха ха ха ха .... Американците били стъпили на Луната!!"Една малка крачка за един човек, но един голям скок за човешкия род!" Хаааааааааа ха ха ха ха ха ха ха хаааааааааааЕдно нещо трябва да призная - никой не може да надмина американците по лъжи!! Нито в миналото, нито в днешно време!!!

112

322

преди 4 години

Разбира се, че ще успеят. Днес е по-лесно да се направи филм, който да показва евентуално кацане с всичките му ефекти. Лично за мен ако ще и 10 пъти да обявят, че са кацнали това няма да ме убеди, че се е случило.

111

Хиляди преди нас

преди 4 години

Не е възможно човек да напусне околоземната орбита и да остане жив.Земята е затворена лаборатория за генетичните експерименти на супер напреднала космическа цивилизация. За нас си е затвор от който няма измъкване.Генетичните екперименти са опасни и всички създанията на земята са потенциална заплаха за космоса и другите обитаеми планети. Затова всичко се прави в затворена среда. След приключване на екперимента анализират резултатите и после почистват със огън или вода и започват друга версия.

110

78

преди 4 години

Пишете в търсачката "Списък на лунните астронавти" и вижте колко са кухи руските ***. Има имена, дати, престой на Луната и т.н.

109

Анонимен

преди 4 години

от 121 Слънчевата....имах предвид! Да не се хванеш пак за правописа, не за друго, ***!

108

Анонимен

преди 4 години

И защо ако са кацали през 1969 г, 50 години след това не могат да кацнат, след такова бурно развитие на технологиите през последните десетилетия.А снимката не искам да я коментирам - смешна е.Вгледайте се внимателно и в сенките - те се разминават.А и на Луната няма сенки, тъй като няма светлина и е тъмно.

107

Анонимен

преди 4 години

до 114 Слъчневата радиация, смoтаняк!И се пише точно радиАция, а не ти както си мислиш с пилешкия си неограмотен мозък радиЯция. )))))