229

парадокс

преди 4 години

държавата опрощава дълговете на партийката с най-много милионери и милиардери

228

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

227

Чочо

преди 4 години

Къде се изгубиха БСП тролчетата,че ми стана мъчно за тях. Няма ли кой да им плаща .Да вземем да им съберем малко пари та да се активизират,че без тях е скука и няма смях на щуротиите дето пишат.Не се плашете бе тролчета ,за местните избори все от някъде ще се намерят пари и пак ще има смях до сълзи.

226

Митко Банцера

преди 4 години

Ей, ненаяла се ***-даже в джоба си тъпче мазни кебапчета като са безплатни.

225

Анонимен

преди 4 години

цоциалисти пари не връщат

224

а сега

преди 4 години

пари нема -действайте

223

Да де

преди 4 години

Заглавието е достатъчно. Освен да харчат, от БСП друго не могат.

222

Анонимен

преди 4 години

А сега си представете този *** Нинова да докопа властта.

221

Анонимен

преди 4 години

По принцип, парите се възстановяват от този който ги е дал и то незаконно. Защо Горанов не връща парите, а карат партиите?

220

Българин!

преди 4 години

"БСП няма да връща надвзетите субсидии сега похарчили парите"Чак сега разбрах, защо цоциалистите толкова много се натискат да вземат властта през последните няколко месеца - щото вече били похарчили техните пари и сега искат ДА ХАРЧАТ НА ВОЛЯ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА!

219

НИНОВА

преди 4 години

КРЪВ ПОВРЪЩАМ- ПАРИ НЕ ВРЪЩАМ И ОСТАВКА НЕ ДАВАМ- ВИЕ ПОВЯРВАХТЕ ЛИ МИ, ЩОТО И АЗ НЕ СИ ВЯРВАМ....

218

ступор

преди 4 години

Виновно гледат , бъркали са в кацата с меда .

217

Тодар Правешки

преди 4 години

До ПроСоТоАлоу, комсомолеца, я ми припомни как са казваше депутатина от БСП, дето го хванаха през април 2003 в гей бар?Ами "тамагочито" на Партията Станишев, Сергей Димитриевич?Ами Кристиян Вигенин?Това, другарю, са хората, които можеш да наречеш "острогъзи"!!!

216

Анонимен

преди 4 години

БКП кръв повръща, пари не връща :)Никога повече БКП+ДПС на власт......

215

Антон Иванов

преди 4 години

БСП все по- малко се вписва в промените - те са динозаври от една отминала епоха.

214

Анонимен

преди 4 години

ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО, ТЕ СЕГА СА СЪРДИТИ СПРЯХА ИМ МИЛИОНИТЕ, А КАТО ИМ ПРИБЕРАТ И ОЩЕ ЕДРИ ПЕРАЧИ НА ПАРИ ОТ НАРКО ТРАФИК, ЕПТЕН ЩЕ СЕ ОЗЛОБЕЯТ- СЕГА КРЪФФ ДЕФЕКИРАТ.

213

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоПостоСтрапончев

212

Нема лабаво

преди 4 години

Тая ще се дърпа като магаре на мост. Имат пари и още как, ама ще ги държат в банка и ще папат от лихвите им. АКО! дойде ден за връщане - ще върнат главницата, а лихвите - чиста далавера!За да е 100% ефективна тази мярка, трябва да се определи срок за връщане и след това на не върнатата сума да се начисляват лихви. Иначе става куче влачи - диря няма!Да си стегнат "редиците" и вместо да обикалят СПА-центрове - да си събират членския внос.Размине ли се на БКП-то, всички ще дадат на заден ход!

211

Анонимен

преди 4 години

Думата крадене се отнася за обикновенните хора. За БСП това е нормално и то казват полагани се, грехота е да не вземем, наши си е, има го в закона, ние сме се борили....

210

нинова

преди 4 години

кръв повръщамено пари на връщаме