38

Анонимен

преди 4 години

тарикатлъците и печелбарството на местните гларуси,както и мърсотията в морето са много отблъскващи!Също и много силната музика в късните часове и рано сутрин!

37

АБВ,

преди 4 години

баш безработни чужденци идват. Защото социалните им плащания им стигат да се попекат из нашите плажове. Човек с пари ще иде на чисто, спокойно място, зелено и приветливо, с добра храна и добро обслужване. У нас, особено по южното черноморие, е нещо страшно от мръсотия, мизерия, навалица и бетон. Човек със средства няма да им стъпи тук.

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНВ пъти по-скъпо не е. Особено имайки предвид какво получаваш за това, което плащаш. На лайнoморието получаваш бетонирани плажове, нагли мутри, прости селяци от кол и въже, изпълзяли от всички евродупки, неадекватно обслужване, 200 децибела мазна чалгия и фекални води, в които най-лекото, което хващаш, е тежък летен грип с диария. В Гърция за около 30% повече пари за същия престой обслужването е на ниво, плажовете - чисти и храната - храна. Да гният бг мутрите и бетоните им.

35

АБВ

преди 4 години

"само пиянки и безработни ще ви дойдат"Безработни няма да отидат по Чер. крайбрежие защото нямат финансови средства. Остават само пияниците, наркоманите и мало умниците от Англия, Германия, Швеция и още няколко държави, които идват тук за пиене, *** и да ритат камериерките! Като прибавим и тарикатите ресторантьори, хотелиери и таксиджии, на всички става ясно защо все повече българи си дават парите в Турция и Гърция

34

АнонимеН

преди 4 години

КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ В ГЪРЦИЯ НО ТАМ Е В ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ!И НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ НА ВСЕКИ 500 МЕТРА ПЛАЖНА ИВИЦА ИМА 100 МЕТРА БЕЗ ЧАДЪРИ ДА СИ СЛОЖИШ ТИ ЧАДЪРА ОСТАНАЛИТЕ 400 МЕТРА СА ПЛАТЕНИ ЧАДЪРИ!!НЯМА НИЩО ПО ПОЛЕЗНО ОТ ТОВА ДА СИ СЛОЖИШ ХАВЛИЯТА НА ТОПЛИЯ ПЯСЪК ОТКОЛКОТО ДА ЛЕГНЕШ ВЪРХУ ШЕЗЛОНГ! БОДВАШ ЕДИН ЧАДЪР ЗА 20 ЛЕВА И СИ ГО ПОЛЗВАШ ДО КРАЯ НА ПОЧИВКАТА!!!ПЛАЩАНЕТО НА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ НА ПЛАЖА Е БЕЗУМИЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ЦЕНАТА!

33

Анонимен

преди 4 години

***......

32

АнонимеН

преди 4 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!НА АЛБЕНА СТАВА ЩОТО ТАМ Е ИЗГРАДЕНО ВСИЧКО САМО ЗА ХОТЕЛИТЕ КОИТО СА ПОСТРОЕНИ И НЯМА НОВИ НО ТАМ Е СКЪПО!!И НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ СТАВА ЗАЩОТО ТАМ Е ПУСНАТА ТОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ 2015-ТА ГОДИНА!------------------ВСИЧКО ОСТАНАЛО ГАРАНЦИИ 0

31

богат програмист

преди 4 години

Аз ходя в Гърция.БГ черноморието е за прости хора.

30

Анонимен

преди 4 години

Румен радев обаче мълчи, не налага вето на фекалната опасност, взема само пет цифрена заплата и мучи тъпо! Оставка на кремълският предател, родом от харманли, с баща, газещ с 400 коня мерцедес инвалиди в тримолки - гази и после се крие като мишка!

29

Реалист

преди 4 години

Приморско и КитенПреди повече от 15 години редовно ходех в Приморско, но откакто го презастроиха там не става за почивка, а и по цялото бивше хубаво Черноморие. През лятото в Приморско и Китен бяха 150-200 хиляди човека, още през 2000-2003 година, а сега вероятно са доста повече. Каква пречиствателна станция за "55 хил. екв. жители" тепърва ще строят? Какво значи "екв." не знам.

28

Диана

преди 4 години

Представяш ли си какво стане пада. Всичко сeре и не жали.

27

Анонимен

преди 4 години

Че колко са тези станции по ла.йноморието и къде са? За инфраструктура пари не се заделят, само за частни хотели, а така нормални туристи не се ловят - само пиянки и безработни ще ви дойдат. Понеже само на тях не им пука къде се къпят, какво ядат и какво дишат.

26

Анонимен

преди 4 години

Колко акъл трябва, за да се разбере, че е невъзможно да се строи хотел до хотел и да се осигури достатъчен капацитет на пречиствателните станции? Ангелкова затова ли я държат, защото разрешава всичко поискано! Погледнете Св Влас откъм Несебър! Не курортно селище, а някакъв ужасяващ конгломерат!.

25

1234

преди 4 години

България е клоака от до, храни горива природа чистота а и хора, щом матриала прости на шайката, вчерашните изпълнения с конпи са резултат от прошката. Народа им прости но шайката на народа не! Ще го умори до последния българин. Убийствената инфраструктура допринася за това

24

Обичам родното

преди 4 години

Някой започна ли вече да събира капачки за нови пречиствателни станции ? Щото цяла година съм си "почивал" на работа по 6 понякога 7 дена в седмицата и сега искам да посетя някоя бетонирана крепост край морето, да се скарам с алчен концесионер за цената на някой скъсан чадър ,да се натровя с изтеклата още миналата година срок на годност ол инклузив, да получа главоболие от крясъци : Кукуруз.. кукуруз.. . Да хвана кожна болест ... да да ме пребие някоя другирана мутра. Ех, родно черноморие .

23

Реалист

преди 4 години

Да му мислят чужденците. Нормалните българи отдавна спряхме да ходим на Мръсноморието, известно още като Бетономорие. Има си хубави морета по света, вкл. и по-близо до България, например Испания, Италия, ..... списъка е дълъг. Неясно защо обикновено пишат и говорят само за Гърция и Търция, вкл. и в анкетата, която я има сега. Как да отговоря в анкетата, че ще ходя на море в Испания например, като няма нито един подходящ отговор?

22

АНТИ

преди 4 години

Най-опасна е огнената вода, която ви предлагат в хотелите с ол инклузив.Имате ли резервен черен дроб ?!

21

Неграмотност

преди 4 години

Цитат: Новоизградената също през миналия програмен период ПСОВ е с капацитет от 64 560 жители. Градчето и общината през лятото привличат много повече туристи от посочената по-горе цифра*Число, а не цифра - учи се в първи клас.

20

Ах...морето

преди 4 години

Отивайте на Подморие.Там всичко е оригинал.

19

Патил

преди 4 години

Тъпоумие, алчност и корумпирани местни власти. Това е причината прекрасната ни плажна ивица да се превърне в развъдник на зарази. Преди две години в Приморско децата получиха такива обриви, че дълго не можехме да ги оправим Оттам-насетне-Гърция!