175

ПЕСИМИСТ

преди 4 години

УПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА!

174

властта е нерода

преди 4 години

Куцо, кьораво и сакато краде в тази държава от време оно. Да идват да се заселят някакви по-прилични хора, че аман от безгръбначни.

173

Цецо се завръща

преди 4 години

Ако някому Цецо има да се сърди, това е неговя Гоце. Той съсипа на Гоце бесепарната му кариера, а Гоце му го върна с тухленята перелина. И двамата са смешни и ненужни.Докато Гоце си направи към БСП екстензията АБВ, то другата шматка Плувналиев за да не остане на зад създаде към ГЕРБ мехура XYZ.Само дето с Цецо живота бе по закачлив.Супер бе да чуваме как на Цецко щерките били по-дъщерни от дъщерите на другите от елита.За това Гоце успя тънко и лъзгаво да пусне да се пързулне по парапета с пирони

172

Анонимен

преди 4 години

Както се вижда, това не е незаконно.Има една стара максима, че неморално > незаконно. Докато не го разберем, няма да дръпнем.Ти можеш да припишеш дворец (купен с неясни пари) на баба си и фиктивно да нямаш нищо на твое име. Законно е, ама какво от това, всички да си затворят очите ли?

171

Балама

преди 4 години

Ако не сте разбрали, уволненията заради апартаментгейт бяха поредният предизборен PR трик на ГЕРБ.

170

Елена Ефремова

преди 4 години

По поведението на Маца в Добринище знам от коя порода е , колко човека познава от селото, може ли да лети и говори, дали се превръща в някой или не, и може ли да ни лъже за пари.Същото стана и с Жужа

169

Анонимен

преди 4 години

Смях щот са заведени за неподадени декларации пред ведомствата им или вид ведомствена декларация за материалното им положение по раздели видове активи придобити преди постъпване на кандидата за таз позиция на управленски пост от дейността на ведомството по линия на партийни намерения в управлението на държавата устроено отпреди или от самите тях по тез линии,че несъотствествие на декларациите с и в реалните данъчни имотни регистри за гражданите как основа,че начин и време изисквани за придобивка

168

Анонимен

преди 4 години

Хайде, тия поне са дали някои лев за да ги купят, а на тези с къщите за гости, ние данъкоплатците, сме им ги "подарили". За което естествено никой не ни е питал!

167

Анонимен

преди 4 години

А симитлийският кмет кога ще го проверяват?

166

пенсионер

преди 4 години

Политическият содом и гомор е на финалната права с маратонки.

165

Анонимен

преди 4 години

Quis custodiet ipsos custodes?

164

Анонимен

преди 4 години

До 168А ти що не си купиш апартамент в Изгрев на цената за Цецо.

163

Анонимен

преди 4 години

Кой купи Чез ? дайте Имена,сделката,произход на капитала ?

162

опетков

преди 4 години

До обикновен човек Мечтата на българския "обикновен човек" е да стане и той "големец" и да "мачка", краде и лъже безнаказано. А въпросните големци тук не са направили нищо по-различно от това което правят и "обикновените българи"- мамят държавата чрез фиктивни цени на покупко-продажба с цел намаление на данъка. Както се вижда, това не е незаконно.

161

Анонимен

преди 4 години

Изчакаха София да се изнесе за отпускарския сезон и тогава ги оправдаха. Класика.

160

Анонимен

преди 4 години

Цветанов, Панов, Ангелкова, Цачева ... ще съдят България в съда за правата на човека за по 1 милион евра всеки, че са им нарушени правата.

159

Анонимен

преди 4 години

Герберът може да бъде чист само след като си излежи присъдата в затвора.

158

опетков

преди 4 години

До Анонимен В случая тук става въпрос за сделки между частни лица. Къде са кражбите?

157

kukla

преди 4 години

Комисията сигурно е взела правиното решение. Ами така си е, пазарна икономика. Строителят определя една цена, купувачът плаща. И сделката е напълно нормална и законна. Така че нарушение няма. Друг е въпросът защо тъкмо на тия хорица са им дали такива цени. И там е решението на проблема. Дали само оставка и уволнение са достатъчни в случая, или трябва делата им да се поразнищят.

156

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е за Цецо. Сега човечеца е безработен и на стари години учи за асансьорен техник.