90

Анонимен

преди 5 години

няма значение какво пише, ако искате да пише мъж ще пише мъж, но това просто при матриархата значи бабороб, сватбеният договор по същество превръща мъжът в бабин роб. това е биоробот който обслужва нуждите на бабата, която очаква скъпи подаръци екскурзии бижута обувки и каквото се сетите, дори след като тя го напусне с децата под формата на издръжка.

89

Анонимен

преди 5 години

Тука двам ***/да не използвам по-груба дума/се опитват да ни налагат неприемлива,поротивоестествена идеология,която цели унищожаването на исконни европейски и български ценности,водещи до изчезването ни като нация.Няма да позволим да промиват мозъците на децата ни и да ни вменяват извратената си идеология като полезна,защото е толкова вредна и до такива последици може да доведе,бедно ви е въображението.

88

Анонимен

преди 5 години

Гордея се че влизаме в правия път.

87

Ira

преди 5 години

***. Как се осмеляват?

86

психолог

преди 5 години

А,"семейства" прокудили бащата на детето и състоящи се от мамче и тъща или от две сестри недолюбени, и втълпяващи на детето, че е непорочно едва ли не заченато и няма баща, какви са ?!?А такива "семейства" са сериозен процент от обществото ни ! И като вземем предвид ултрафеминизираната учителска професия...?!?Огромен брой деца живеят без модел на мъжко поведение.Пъв вие се дърлите за някакви хартишки. Мъжете са изгонени от семействата, това е проблема !

85

Неповторим Педератор

преди 5 години

Здравейте аз съм известния rей модepатор с едно стегнато дупе и обичам да ме шпакловат фаянсаджии на площад Македония.Обичам да дyхам на црнокожи и да ме клатят сирийци

84

Анонимен

преди 5 години

Чакаме отговор от г-жа Фъндъкова!!!

83

Анонимен

преди 5 години

До 82затова масоните избягват хубавата дума "родолюбие" , а ползват системното клише - "патриот" или още по бруталното и пълно с агресия клише "националист"

82

Анонимен

преди 5 години

семейство при матриархата вече няма. същите тези които пробутват феминизъм и овластяване на жените пробутват и тази идеология. семейство може да има само когато жените се откажат от правата си и започнат да си изпълняват традиционната роля.

81

Анонимен

преди 5 години

До IBM FAKE NEWSЗащо искате децата да са Ваша собственост?--че защо т.н. "държава" счита, че трябва да са нейна "собственост" ?! ей... ясно ни е , че няма вече кой да ви работи и, че връзката родител-дете, създава Съзнание, Самосъзнание и Его в детето , както и мисловна връзка , самосъзнание и дълг към "рода"... а не към условното понятие "държава"! създайте си епруветкови био-роботи , нащите лични деца - няма да ви ги дадем ... само през труповете ни ... а пък те после ще ви отмъстят!

80

нормален

преди 5 години

На които не му харесва да живее в Европа да си отива в турция или русия никои насила не се държи тук при цивилизацията да си ходи там където Господ не позволява да се раждат ***

79

мазепа

преди 5 години

Дрън-дрън......повила се била сега - тези формуляри, с родител 1 и 2 бяха още от комунизма.

78

do 77

преди 5 години

аз съм баща и съм горд с това ! Ако някой баща се чувства майка си е негов проблем не е МОЙ ! На хората започна да им писва ! Като иска да си е гей да си е гей ! Никой не му пречи ! Обаче с тия *** номера и постоянното им натякване на нормалните хора като мен и на другите 99% започна да ни писва !

77

Неприемливия

преди 5 години

Ми, казахме ви съвсем категорично ! Джендитата няма да минат тук, ама вие по стара еврейска традиция сте достадни и опитвате до последно! Последното, което ще опитате в БГ ще е дръвцето, ако продължавате да пропангдирате и налагате ***-философията! Концлагерите, скоро ще ви се сторят като хотел калифорния.Не ни пробвайте на акъл, че го нямаме много и макар и търпеливи, скоро ще прелее чашата!Нагляри. И после питайте пак, що оня с мустачките е взел ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ!

76

Анонимен

преди 5 години

ценностите на еврейския ви съюз!

75

Анонимен

преди 5 години

До рускиняНе виждам нищо лошо в това едно семейство да е съставено от двама мъже или две жени. Понякога тези "семейства" имат по-стабилна връзка от семействата съставени от мъж и жена.Също така, не виждам нищо лошо в това едно дете ако е достатъчно обгрижвано, да се отгледа от двама мъже или две жени. Това ще е в пъти по-добре, отколкото ако се отглежда немарливо от мъж и жена.

74

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Защо искате децата да са Ваша собственост? Не ходите в неделя рано сутрин в храма за литургия.Не знаете молитвата Отче наш наизуст. Никога или един,два пъти сте се изповядвали и причестили.Тайнството "евхаристия" - непозната дума е за Вас.Е, това, че ходите на празник в храма Ви прави 100% САТАНИСТИ дори неосъзнати.Още ли смятате, че децата Ви не са собственост на Вашия бог(идол) - САТАНАТА?

73

Анонимен

преди 5 години

Как го каза г-н премиера - "пълзяща диктатура", нали така беше?

72

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Вие не разбрахте ли, че в този Свят има приоритети, които директно идват от царят на тази Земя - САТАНАТА. ДЕНИЦА уби Иисус, че Вие ли ще му се противопоставяте?Кой от Вас родители може да създаде дете? Кой разбира какво е интелект? Децата Ваши ли са? Вашата душа и живот чия собственост са?Всеки един живот, включително децата са 100% собственост на Бог, а Сатаната още по-времето на Адам и *** манифестира желанието си да бъде бог. Не ми казвате, че ставата всяка неделя сутрин на литургия?

71

Анонимен

преди 5 години

Аз още преди месеци ви казах, ама вие си мислете че е шега работа... Няма значение, дали сме приели или не Истанбулски или какви ли не джендърски конвенции. Има линия, която се следва от правителството. Всичко е прах в очите. Така или иначе джендърската идеология навлиза във всички сфери. Всичко отива към тотален разпад в световен мащаб.