31

Анонимен

преди 5 години

Целта на въпросната стратегия е да легализира престоя на децата на нелегалните мигранти чрез забрана за разделянето им ("недопускане на институционален подход в резидентните услуги за деца, както и предприемане на нови мерки за превенция на разделянето на децата от семействата") и въвеждането на *** идеологията в детското образование.

30

Анонимен

преди 5 години

Абе защо не въведете закон за повишаване на детските на 500 лева за да може децата да не са лишени от храна и облекло ами ще въвеждат жендърски закони. Мислят ли че номера ще им мине и народа както си мислят ще си трае и ще гледа. Та нали ще скочат милиони за това давт ли си сметка, за друго може да не скочат но за децата си ще им извадят гръцмуните това знаят ли го.

29

Трудовакъ

преди 5 години

Има процедура за достъп до обществена информация. Адвокатите на ВМРО няма начин да не я знаят. Освен това ВМРО има лост за натиск - директно да заявят на Бойко Борисов че разтурят коалицията поради джендърските (които са и противоконституционни) залитания на висши държавни чиновници. Поставят им 48 часа да предадат пълните списъци на НПО - тата, с които се прави заговорът, след което следва сигнал до прокуратурата - за извършване на умишлени противоконституционни действия от държавен орган...

28

Ала-Бала

преди 5 години

Таково нещо не е имало и СССР по времето на Сталин. Наистина ЕС е създаден по модела на СССР. Отговорноста за детецата са на родителите - Майка и Баща!

27

Анонимен

преди 5 години

Ясно вече си казаха, че искат две стратегии - за белите и за черните дечица. Черните ще ги пазят от родителите им, а белите няма да ги пазят.

26

Чупка

преди 5 години

Дотам ли ни докарахте бе лъжепатриоти, да ходим да браним децата си от вашите институции, не сте ни нужни ще облечем жълтите жилетки и ще се оправяме сами, вие сте излишното звено.

25

Анонимен

преди 5 години

На тези некадърници не бих дал да мият тоалетната.

24

Нужен е Закон

преди 5 години

за защита на българчетата, възпитавани като градивни личности!!!- Да не се къса от залъка им, с цел да се осигурят средства за развъждане на Бог знае какви!- Да не включват към паралелките им подрастващи екземпляри, които не се интересуват какво преподава даскалът, а вместо това слушат музика, припяват, провикват се, понякога дори ходят по естествени нужди направо на пода, излизат от час когато си искат.- Безжалостно преследване на наркодилърите, продаващи дрога на деца! Линч на шефовете им!

23

Анонимен

преди 5 години

Да си дойдем на думата: - В стратегията е заложено въвеждане на *** обучение от 4-годишна възраст, което продължава и в училище.

22

Анонимен

преди 5 години

С тая корупция в държавата нямам доверие на нито една институция. С каквото се е захванала държавата потоп след нея тия ли ще ми казват как да си възпитавам детето?

21

Анонимен

преди 5 години

Ако и сега,бууулгаристанскийй роб не се вдигне и не измете цялата тази ***,която посяга на най-милото му,ДЕЦАТА,пишете го отписано това умряло стадо!При това трябва да се вдигне ЦЕЛИЯТ НАРОД,а не само родителите на деца под 16 години!!!Какво спите умрели "бЪЪЪлхари"?!Какво чакате?Утре да ви отнемат децата по приумицата на всякакви чиновници,НПО-отрепкиии ли?????!!!!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Абе те В.Левски го предадоха на Османците та едни деца ли няма да продадт. По интересното е къде е народа на работа при господарите ли. Защо не излезнат и да сизметат отпадъка.

19

Анонимен

преди 5 години

Подлите западняци първо и унищожиха икономиката заринаха ни с стоките си 15-то качество, направиха така, че да сме най-бързо изчезващия народ в света, сага посегнаха и на децата. Овчия народ търпи значи си заслужава съдбата.

18

Анонимен

преди 5 години

Започва да ми кипва от разни истанбулски конвенции и джендърски стратегии за децата. Чупката от България бе!!

17

Стратег

преди 5 години

Сенсеите на кийокошинкайците също са против тая "Стратегия". Лично си гълчайме по темата и те даваха пример на родителите на начинаещите, че тва нема как да се случи, особено при тях;)))

16

БПФ

преди 5 години

Внимавайте, изpоди, внимавайте много, защото българинът е кротък човек, но посегнат ли му на детето - озверява... внимавайте, защото не държава, ами континент ще трябва да си търсите, за да се криете. Аз казвам от сега - ако някой дойде да ми отвлече детето, направо да си пише завещанието преди да тръгне.

15

Nezabavno izlizane

преди 5 години

..ot satanistkia ES ,koito ni nalaga da spazvame satanistkite mu razporedbi ,koito vrediat na balgarskite semeistva , na balgarskite detsa I na balgarskata darjava !!! NATO da se omita nezabavno ! NPO-ta sashto ! Tova obache dragi balgari sami razbirate ,che dobrovolno niama kak da se sluchi ! Shte triabva da e dobrozorno !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Лошото е че европа им е дала милиони на вашите избранници за да въведат закона. Ако не го въведат ще трябва да връщат милионите. Как си мислите ще върнат ли милионите или закона ще го приемат тихомълком под масата.

13

Факт

преди 5 години

Тази стратегия е писана от смахнати психоложки. Искат да имат работа кабинетите им

12

Стратег

преди 5 години

Щом държавата знае, кое е най-доброз а детето, държавата да си рпави деца и да си ги гледа!Щот ку нема деца-българчета, ДАЗД няма да я има! А това мрънкане на ОП е смешно и жалко. Г-да "Патрии" напуснете Бойко и Държавната агенция за закрила на детето ще спре да работи! Толкова е просто! Бойко ще бъде принуден да спре това!