22

това ясно

преди 5 години

Дайте сега сравнение с цените на гаражите

21

Анонимен

преди 5 години

пак някакви смехотворни сравнения между лондон и ...софия...не било компютър, а компоти. хайде, поспрете се малко с това безумие - едното е столица на най-голямата световна империя (макар и бивша) и световният финансов център, другото невзрачно незнайно градче, за което освен съседите ни никой не е и чувал. ние тук вдигаме априлски въстания, хората същата година откриват спирка бейкър стрийт на метрото си, а 50 г. преди това са пуснали телеграф до сащ по дъното на атлантическия океан!

20

ТРЯБВА

преди 5 години

Трябва хората да знаят Истината за Англия .Площ - 130 000 км2Население - 55 000 000 душиБългария Площ - 110 000 км2Население - 7 000 000 души .

19

Бай Ганьо

преди 5 години

Ииииии кои са "някои от най-добрите квартали"? Или "селото се оказа точно в града. Белото им показа тъмната страна" - както припява Ицо Хазарта.

18

до 17

преди 5 години

Los Angeles. Разгледай в топ район цените:https://zillow/los-angeles-ca/condos/Менят се в пъти спрямо региона. Ясно е, че си с 1000лв. заплата и нулев интелект, ама все пак ти давам шанс да поразгледаш как живеят успелите хора в белия свят и колко им струват жилищата. Съмнявам се, че дори можеш да анализираш данните, ама се опитай. Ако не, ще помагаме.

17

Анонимен

преди 5 години

Каква е причината цървуланковците да си гризат лютеницата в люлинската панелка и да намират кусури на очевидни факти?Ами защото ЗНАЯТ, и защото РАЗБИРАТ, както впрочем разбират от всичко под небето.А че са неудачници и некадърници, и дори за *** не ги бива - не бе, няма такова нещо! Има поне две къщи на село и работи в сивата икономика, а че е без образование, партиен член и с измислена дипломка - ама не, все недооценен, все жертва!И най-вече - огледало за него така и не се намери.

16

До 11

преди 5 години

Какво е това LA ?Ла лал , ла - тралала ?

15

Анонимен

преди 5 години

Значи. .. 60% живеят в собствен дом ,но ,Едва 10% са го ..Изплатили ?! Алоооо,докато не си изплатиш имота ,той е на Банката !...:))))))

14

Анонимен

преди 5 години

"Доста по-широко ще е в Берлин, където 200 000 евро могат да осигурят 63 кв. м."Или иначе казано ако в Берлин мога да си купя с 200 хиляди евро 63 кв метра, в София тези 63 квадратни метра трябва да могат да се купят за 20 хиляди евро. Сравнете минималните възнаграждения в двата града и т.н. Иначе балон при цените на имотите в България, специално в София - няма, вярваме ви березервно и безусловно.

13

Анонимен

преди 5 години

Просто се чудят как да си продадат имотите на високи цени в София,при хора със заплата от по 600-700 лева,хахахаа!

12

ДО 8

преди 5 години

Да не работи шофьор на баничарка или ел.скутер ?После ревете за високи пенсии и ходите в НОИ при родата на Титъа.

11

До См0тан сайт ДНЕС

преди 5 години

Еб.аси тъпата статия. Плаща ли ви и кой ви плаща да се играете на ***? Сравнява се Кралски Орел с препарирана Гъсениц@.В СОФИЯ СА УЖАСЯВАЩО СКЪПИ ЖИЛИЩАТА. ЦЕНИТЕ В СОФИЯ СА НАПОЛОВИН ЦЕНА ОТ Б Е Р ЛИ Н. В ГЕРМАНИЯ СЕ ВЗЕМАТ 10 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИИИИ.

10

Анонимен

преди 5 години

Живях години в LA по проект и работодателят ми плащаше ипотеката. Близо милион долара за малко жилище. В момента е под наем (5000$ месечно за 70 квадрата), та я покривам. Живял съм в Мюнхен- 3000 евро месечен наем, Мелбърн, Цюрих и къде ли не. В развитите европейски градове жилищата са ненормално скъпи . Не гледайте разни изпаднали средиземноморски провинции- там добре платена работа няма, съответно жилищата са евтини. Важното е с колко средни заплати се купува жилище. За София броят е добър.

9

Toni

преди 5 години

Би другия път

8

еха

преди 5 години

Да ама в Лондон за моята специалност аз бих взимал не 20 000лв на година, а 350 000лв на година.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости!Просто *** реклама,чудейки се строителите как да продадат некачесвените си постройки и жилища на високи цени в мръсната столица.И освен това,Средиземноморието е за предпочитане пред студения,дъждовен север.

6

Анонимен

преди 5 години

Каква е причината джурналята да сравняват Лондон и София?! Това е все едно да сравняваш Мерцедес и Москвич. *** селяни! Взехте се за извънземни! Скапана мутродържавичка!

5

МНЕНИЕ

преди 5 години

Англия има Територия колкото България . Разликата е че Англия има население от 50 милиона , а България от 5 милиона човечета .

4

Даниела

преди 5 години

а живота какъв е в Лондон и какъв в София?

3

Купувач

преди 5 години

Извинете а има ли статистика колко непродадени апартаменти има ? А колко средо получава журналист за подобна статия ?