192

Анонимен

преди 5 години

До 208Абсолютно вярно!

191

ГЕРБ отново

преди 5 години

Прецака бесипету ;)Сега червените ще трябва да ходят на работа пак ;))

190

Анонимен

преди 5 години

Борисов вика Владислав Горанов - Влади, трябва да строим нов по-модерен затвор. - Няма пари, шефе. - Ще намериш! Трябва да мислим за бъдещето си.

189

Анонимен

преди 5 години

За никого не е тайна, че като юрист Данаил Кирилов страда от тежък професионален недоимък.

188

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ БЪРЗО КЛЕКНА, КЪДЕ ЩЕ ВЪРВИ.

187

Анонимен

преди 5 години

Да ги връщат! Че то е срамота 8 от 17 депутата да избират и да ги е страх, да не би да влезнат вторите 8, защото само първите 8 са им читави

186

Ментора бай Иван

преди 5 години

Хитра л.и.с.и.ца е тоя Борисов!Гърмян ли е ?Май още не е !Усети се че ГЕРБ и в Парламент няма да влязат вече и .....обратен завой !Приляга му нали!

185

Анонимен

преди 5 години

Повече от два мандата не трябва да се гласуват за един политик. Това е работа, а не пожизнено царуване.

184

Анонимен

преди 5 години

Омръзнаха вече на хората 30 години едни и същи само да си разменят местата и да се коалират.

183

Анонимен

преди 5 години

Иванчева - КМЕТ НА СОФИЯ!!!!! АКО СЕ ИЗЛОВЯТ ПО-КОРУМПИРАНИТЕ ОТ НЕЯ И СЕ ВКАРАТ В КИЛИЯТА, ДАЖЕ И ДА Е ВЗЕЛА ПОДКУП, В КОЕТО НЕ ВЯРВАМ, ТО ТРЕБЕ ДА СЕ СТРОИ ЦЯЛ ЗАТВОР ЗА НАЙ-МАЛКО 10000 ДУШИ!!!ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ! ЧЕРНЯТ Я ЗАЩОТО СЕ УПЛАШИХА, ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ!!!

182

Анонимен

преди 5 години

Докато БСП не измете от редиците си патеричи лидери на герб като Искренов, АЛКОХОЛНО ЗАВИСИМ, КОЙ ЛИ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ КЬОРКЮТЮК ПИЯН, ШЕФ НА ЕВРОПРОЕКТИТЕ НА ГЕРБАВАТА пЕРНИШКА ОБЩИНА, И съсипващ БСП - Трън, щото е лидер на структурата там, Корнелия и 20 катастрофи да преживее, гербавите пак ще са на власт. КОРНЕЛИЯ - ИЗХВЪРЛЯЙ ГЕРБАВЦИТЕ ШПИОНИ ОТ бсп При кметските избори се укри в дома си на нито една среща с избиратели не отиде.

181

Анонимен

преди 5 години

Тиквун благо думаше на малките зелени тиквета, тиквета още гербер.астчета - мили ми тиквета физкултурникът-милиционер цвък-цвък, пак е разбрал-недоразбрал и бърза да дразни народа, дайте да си гласуваме нова ЦИК, за да не кажем по изборно време коледно ЦВИИИИК...ДПС-то няма де идат па ша ни пристанат!А цвьоки, глейте колко усилия положи човека, чак и за инструкции на молитвена закуска зад океана ходи...Дайте да не го съдим другарски...

180

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ герб И дпс са коалиция от времето когато Доган му даде генералските пагони без реална офицерска кариера. ДПС най-редовно им крепи кворума. ТЕЦ - Доган получи 23 милиона пари от държавната Марица, за вредни емисии. ДПС с кандидатурата на Пеевски и оттеглената подкрепа за Орешарски после свали правителството, защото явно при днешната им коалиция е по-доходно.

179

АЛЪШ-ВЕРИШ

преди 5 години

ЩОМ ОПОЗИЦИЯТА НЕ ВЯРВА НА цик, КЪДЕТО ИМА И СВОИ НОМИНАЦИИ, ЯВНО СА СЕ ГЕРБОСАЛИ ЦИКАРИТЕ ОТ БСП, И НОРМАЛНО ДА ГИ СМЕНЯТ.

178

Анонимен

преди 5 години

Православно единство! България, Гърция, Румъния, Молдова, Сърбия, Черна ГОРА, Сръбска Босна, Македония, Украйна, Беларус, Русия, Грузия, Армения... Прекрасни народи, начело на част от които са внедрени антиправославни управници. 270 милиона - никой не може да ни раздели и никой не може да ни победи!И сме по-културни и сме по-добри. Ние не сме избивали цели народи като другите цивилизации и имаме хилядолетна история - ВЕЛИКАТА НИ ПРАВОСЛАВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А БЪЛГАРИЯ Е ВТОРАТАПРАВОСЛАВНАСТРАНА

177

Анонимен

преди 5 години

Да кажем, че гласуваме, добре, но интересно какво ли се случва с бюлетините ни, когато дойде време да се преброят? :)

176

Анонимен

преди 5 години

Видиш ли западноевропейски навляк тука, го удостой с презрението си. Видиш ли западноевропейски слуга в нашите власти го удостой с подигравките си.

175

Киро Кюмюря

преди 5 години

И сега кво прайм? Тролчетата дето аплодираха барниръбъля до вчера, сега трябва да пляскат на жоро орбана?

174

Анонимен

преди 5 години

Защо партии и политици са над законите и ги сменят, както им е удобно на тях с цел да се задържат във властта?!

173

Анонимен

преди 5 години

До БългаринТи си елементарен гербав ***. Просто е жалка тролската ви трикавост - как да ви изметем бре ако не гласуваме за БСП. останалото са ваши патерици. Кога ще активирате Славчо Протеженцето ви?