11

куестшънт

преди 5 години

За сведение: Териториална експертна лекарска комисия, съкратено ТЕЛК.В този ред на мисли, какво следва да се има предвид от подзаглавието: "Масово в ромската махала в Ямбол живеят хора с ТЕЛК", защото едва ли някой иска да "живее" пък било и "масово" и то с "комисия", била тя и "лекарска".Е, може би имате предвид, че много от жителите на махалата са с експертни решения, издадени от ТЕЛК. Ако ви интересува де, поне аз мисля така!

10

Анонимен

преди 5 години

Цялата комисия, начело с председателя си - под строй към затвора.В Хасково 100 процента инвалид - напълно сляп кара такси.

9

Ром"с

преди 5 години

Интересно ,а кой е им дал ТЕЛК?Навярно не са роми,щото роми няма лекар,а само българи и се пита човек,а кой е по-виновен,тези които ядът баницата или тези които им продават,а не трябва да правят това.Търсете вината в тези които са продавали,а не тези които са купували .

8

Лекари

преди 5 години

Не виждате ли, че лекарите масово напуснаха страната. 2,5 млн трудоспособни също. Останаха само тия с телка и няколко американски бази.

7

House M.D.

преди 5 години

"...мозъчен инфаркт..."Току що Борянчето заслужи "Нобел" за принос в медицината..."...чиито подпис..."...и езикознанието!

6

Почнахте да говорите

преди 5 години

То се знае това от 20 години насам е така. Не се правете, че чак сега забелязвате. Според мен, няма пари за Ф16 и сега се почна едно търсене, къде отиват парите и да се запушват дупките

5

Анонимен

преди 5 години

Кметове на селата са масово с ТЕЛК, Корупцията е в цялата администрация.

4

Анонимен

преди 5 години

Минимална пенсия в Гърция е 500 евро а в бг 100 евро при по-високи цени в бг.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им вдигнат пенсиите че да може да си купят лекарства. Лекарите им искат и пари под масата за операции и лечение.

2

Анонимен

преди 5 години

ГЕРП и ОП им резнаха пенсиите, не достигат и инфлацията е висока и те се принуждават да станат роби на запад за някой долар.

1

..

преди 5 години

Не е луд тоя, който яде баницата, а този който я дава.Колко супер луксозни коли има, които се водят товарни...И много други...