37

недосегаемите-Алабин

преди 5 години

Баща ми, лека му пръст, правилно казваше, че никога не сме излизали от робовладелския строй. Морал, етика, закони, правосъдие - всичко е бошлаф! Пари и интереси, това движи сбъркания ни свят!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Не мисля, че някой от присъстващите имат ЛИЧНА омраза към г-н Ивайло Московски... Мисля, че е редно хората да му съчувстват за ЗАГУБАТА, но все пка има ГОЛЯМА РАЗЛИКА детето ти да бъде погубено по НЕВНИМАНИЕ от чужд човек, и от това детето ти да бъде погубено по НЕВНИМАНИЕ от своя си баща...

35

Дърта ЧанДа

преди 5 години

срам за прокуроратурата! нагласен цирк! убийство по непредпазливост за къв чеn е в НК?

34

Гледна точка

преди 5 години

Не мога да ги разбера тези които искат да го съдят тука във форума. Те просто го мразятКо не можеш да разбереш и ти бре? Те са пълни дebили!От контингента, пребоядисани и много нагли!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35А ти много го обичаш, така ли? Що не му направиш едно дете тогава? Жена му му е обърнала гръб заради това, че той е погубил ( макар и по НЕУМИШЛЕНО) и нейното дете!

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХубаво е и обикновените хора да НЕ бъдат занимавани с лични трагедии, нали? Както казва един човек, моралните угризения ще ги има, но дали ще си получи и наказанието ( което всеки друг простосмъртен получава), или няма да бъде наказан , защото е просто... политик?

31

Бизнес парк

преди 5 години

Бог да прости детето..

30

Анонимен

преди 5 години

Не мога да ги разбера тези които искат да го съдят тука във форума. Те просто го мразят.

29

мак

преди 5 години

И това е правосъдие? Причиняваш смърт и оставаш безнаказан. Бг колорит.

28

Анонимен

преди 5 години

Оставете човека на мира! Загубил е дете, докато е жив ще носи вината в себе си, ще се измъчва и самообвинява. Не дай Боже никому такава трагедия като неговата.

27

Синя лампа

преди 5 години

Браво на Премиера, стяга редиците.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако беше някой обикновен човек щяха да го разкостят, но за този господин правилата и законите не важат и не го хващат.

25

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът толкова в съдебното наказание, а по-скоро моралният мотив при една такава лична трагедия. За Московски щеше да е уместно да си подаде оставката още тогава и възможно най-бързо да излезе от публичния живот. Вместо това той буквално "изчака" да се случи трагедия и на работното му място, което пък беше въпрос на време с оглед качеството на настилките. Много вероятно е да му е оказван натиск, но също толкова вероятно е той самият да не се е досетил какво може да последва.

24

I'm

преди 5 години

Моралното наказание е ясно...Но тук има явно престъпление по непредпазливост. Тоест, непредумишлено убийство! Какво разтягат лукуми и си го гласят както им е угодно! Правова държава...глупости!!!

23

Forever

преди 5 години

Дано на никой не се случва,независимо кой е и какъв е,никой не е застрахован от нищо.

22

Анонимен

преди 5 години

В делничен работен ден, качва 4 годишно дете на моторна шейна, което е забранено(за лица до 16 години) и кара пил в забранена зона за моторни шейни. И после: "...деецът не е могъл и не е бил длъжен да предвиди общественоопасни последици."

21

до 21

преди 5 години

Какъв евреин бре, тоз си е ходещ високоалкохолен продукт с 3 букви.

20

Гледна точка

преди 5 години

Аз мисля, че Московски си има някакъв хрях и Бог му отнема най- свидното- детенцето.

19

Анонимен

преди 5 години

До съдбаКакво по-голямо наказание от това да скърбиш за дете до края на дните си???----------Значи ако убиеш собственото си дете не трябва да бъдеш наказван от закона - само ще скърбиш. А ако убиеш чуждо дете - тогава вече може и закона да те накаже ? Ти имаш ли поне една жива мозъчна клетка ? п.с. И не, не е съдба . Съвсем съзнателно го е качил на моторната шейна и се е засилил извън пистата .

18

до 18

преди 5 години

Те от етноса на Московски много много не скърбят за децата си... културни особености му казват.