176

Анонимен

преди 5 години

До ПичВ грешка си пич. Пуцат от тяхната си територия и не навлизат в Сирия.

175

тоз пък

преди 5 години

Тоз сигурно има два десни крака, та затова с лека ръка си дава единият.По принцип хората имат по два леви, но тоз все пак е мириканец.

174

Анонимен

преди 5 години

Този генерал сигурно се е отърва от десният си крак като е пилотиръл ф16. Не трябва да се вярва на САЩ!!!!

173

кйбкй

преди 5 години

такива ли били амер генерали? генерале в порше за 500милиона правят завод за панамера и го произвеждат!! а не да ви вземем 8 самолет4ета за 2.5 милиарда!!

172

До 99

преди 5 години

Освен ако не излизаш от някоя дупка, писанието ти изглежда като писано от марсианец.Абе ти толкова ли си задръстен, та не можеш да намериш нормални източници на информация в Интернет или просто ти плащат за да пишеш всичките тези глупости тука?Елементарната проверка показва каква дебела ЛЪЖА са твърденията ти за 200 руски военни самолета. Всъщност те имат над 1500 бр такива.А писанието ти за сблъскалите се самолети. Преди два месеца се сблъскаха американски и потънаха в океана и какво толкова

171

Анонимен

преди 5 години

психопат!да реже и друтгият и ще получи пожизнена пенсия на военноивалид

170

Пич

преди 5 години

А в момента израелците си разиграват коня, разбирайте F16, над Сирия, и никакво руски ПВО-та не могат да ги спрат. Това е информация за тези, които се интересуват защо джуджето влага толкова много пари и услилия, за да очерни сделката за F-ките. И основните играчи в тази негативна кампания - *** и Генерадев, са на заплата в Кремъл, и са национални предатели. Да, правилно разбрахте, имаме си национален предадел в президентството, който на всички отгоре е пилот и много добре разбира ситуацият

169

A

преди 5 години

До Темелко 144Какъв ЕС и НАТО те гони. След като САЩ излезат от НАТО - пиши го бегало. А скоро Тръм каза, че САЩ ще излезат от алианса. Омръзнало му да издържа ЕС.

168

A

преди 5 години

До ИСТИНАТА Е 151Да, но САЩ развалиха далаверата на Израел. Хърватия под давлението на САЩ развали сделката. Само тяхната, на САЩ, военна индустрия трябва да печели.

167

A

преди 5 години

До Сата НАТОВ къщи каня само истински хора, а не такива които единствената им мисъл е как да заграбят къщата, земята ми и всичко, което има стойност и да им плащам скъпо и прескъпо за ***, които неговите хора произвеждат, въпрекиче нямам нужда от тях.

166

Анонимен

преди 5 години

Алооооо мишките които църкат как ф16 унищожили повече миг, ама те американците имат повече самолети от Руснаците и не само ф16 а и ф22 и ф35 но и през ум не им е минавало да воюват с Руснаците, що ли? Реално американски пилоти никога не са водири въздушни битки с Руснаците. Турците направиха голяма грешка като свалиха руския бомбардировач, но ще си понесат заслуженото рано или късно. След 4 год. ако пристигнат първите летящи щайги качвайте се и нападайте Русия, ако ви стиска палячовци.

165

Сата НАТО

преди 5 години

Длъжен ли съм да знам всички идио.. на английски език.Интелигентният човек първо се информира, а после лае по форумите.Пък и е близко до акъла, че генералът се изразява в преносен смисъл.Или до твоят акъл не е близко?

164

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ДОИЗТУПВАТ БЪЛГАРИЯ КАТО БРАШНЯН ЧУВАЛ.

163

Анонимен

преди 5 години

Русия ще предостави безвъзмездно на сръбските си съюзници изтребители СУ-35 и ПВО С-500.А ако не ги пуснем?

162

Анонимен

преди 5 години

И за какво точно са ни тези самолети?Латвия, Литва и Естония НЯМАТ САМОЛЕТИ и още съществуват. А от НАТО вече правят сметка как бъдещите ни самолети ще дават дежурства в балтийското небе.По данни на ВВС на САЩ един час полет с Ф16 струва 24900 ам.долара.

161

Анонимен

преди 5 години

Баси форума,баси празноглавците,и фили,и фоби!Айде въз, калиманда Гьорге!

160

Анонимен

преди 5 години

Айде, голема радост ни сполетя.Секи път като се намеси САЩ, СЕ ТАКИВА РАДОСТИ НИ СПОЛЕТЯВАТ.И спирането на ЮП, и подаряването на Мариците, от които тока стана 3 пъти по-скъп, и американските бази, за които единствени ние не взимаме наем от всички други където има ам. бази. Изобщо утепало се е от благини.А тоя да си реже крака, може пък да му се отрази добре.Между другото тия ф-ки на Бахрейн ги продават 3 пъти по евтино.Ама на нас понеже много ни обичат за тва - над 2 милиарда.

159

Сата НАТО

преди 5 години

Изразът бих дал дясната си ръка/крак е устойчиво словосъчетание в англ. език, тоест идиом, тоест figure of speech. Приемайки го булвално само демонстрирате тапотията си. Колкото до Ф-16, самият Главнокомандващ го нарече прекрасен самолет. И няма да намерите военен или авиоспециалист, който да ви каже обратното.

158

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1622 миг с лекота размазват 1 ф16.

157

sd

преди 5 години

Хахахаха, а Жужин е готов да се раздели с джуджешкото си "пишльоче" за да литка на МиГ 29, сделан в СССР преди 40 години.....смях!