170

extremist

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ГЕРБ В ЗАТВОРА

169

Анонимен

преди 5 години

Оставете Русия и сащ, гледайте в момента на живо по канал 3 национална работна среща на ГЕРБ. ТАКИВА ГЛУПОСТИ КОИТО СЕ ГОВОРЯТ В МОМЕНТА НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ЧУЕТЕ НИКОГА. НАГЛОСТ, БЕЗОЧИЕ И ЛЪЖИ В ЕДНО.

168

Анонимен

преди 5 години

Наскоро шефът на ВМС на САЩ заяви че те всеки един момент знаят къде се намира всяка една руска подводница и ако е нужно могат да я унищожат, така че клас Акула само струва глад и лишения на руснаците без да има никаква стратегическа и тактическа стойност. То с такива хвалби на руската военна техника ни захлебваха ежедневно по времето на комунизма а на края голямото военно превъзходство се превърна в позорна капитулация и изчезване на СССР. Сега чака същото и РФ.

167

Анонимен

преди 5 години

Купувам билет първа класа и давам 1000 лева джобни на желаещ да емигрира в матушка Русия :)))))))))))

166

Русия

преди 5 години

По всичко превъзхожда САЩ, освен по икономическо развитие о стандарт на живот.

165

Анонимен

преди 5 години

Чудя се след тия невиждани превъзходства на Русия, защо САЩ не са се предали все още?

164

Арсений

преди 5 години

ама верно ли има, вярващи, че държава, която не може да произведе свестен компютър, има топовни оръжия?!? Смех!

163

Анонимен

преди 5 години

Русия превъзхожда САЩ и икономически ... ако си с увреден мозък на русофил.

162

Анонимен

преди 5 години

SEGA RAZBRAHTELI, OTIVAT SI USHANKITE, NO SIOTIVAT I KRAVARITE A SAS TIAH I NIE.

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 196Най-много ги превъзхожда по това, че ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО СЕ СЪХРАНЯВАТ ВСЕ ОЩЕ ИСТИНСКИТЕ ЧОВЕШКИ, ИНТЕЛЕКТУАЛНИ, ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ!!! Няма други вече такива на западенско..........там "царуват" безбожието, джендърството, безхаберието и безкултурието, чалгарството и посредствеността! Може да си неук или прочел САМО ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ, но ако имаш последен модел телефон или хладилник...си "успял" човек! Може даже да си крадец...но си "успял"...ПОЗОР!

160

има още

преди 5 години

има еще 1 подводница, доста по страшна - т.н. "безпилотно" торпедо - то носи 100 мегатона мощност в ядрен заряд, няма екипаж, движи се бързо, потапя се до 1000м и е предназначено да се взриви на около 50 км от крайбрежието - очаква се цунами с височина около 300 метра, което ще залее бая суша. лошото е, че тя 100 мегатона не се знае като гръмнат до какво ще доведат. най-мощният ядрен взрив до сега е бил 68 мегатона, при планирани 100, но руснаците са се уплашили да не стане световен катаклизъм

159

Едо

преди 5 години

ЗА НЯКОИ, ВЕРОЯТНО, ЩЕ БЪДЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ! НЯМА КАК, ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА-АПОКАЛИПСИС! ПОМЕСТНИ КОНФЛИКТИ, КАКТО ВИЖДАТЕ, ИМА И ЩЕ ИМА-МОЖЕ БИ, ДО ВРОРО ПРИШЕСТВИЕ! ЩО СЕ КАСАЕ ДО ГЛОБАЛНИТЕ ВОЕННИ ПРОБЛЕМИ, МИСЛЯ, ЧЕ Е ПО-РАЗУМНО, ДА ВЗЕМЕМ СПЕШНИ МЕРКИ ПО ПО-ВАЖНИТЕ ЕКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ, ЗАЩОТО, ИМЕННО ТЕ ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА! ИЗГЛЕЖДА, НАЛАГА СЕ, ДА БЪДЕМ ПО-СКРОМНИ В МАТЕРИАЛНАТА СИ КОНСУМАЦИЯ КАТО ЦЯЛО, ЗА ДА ОСТАВИМ НЕЩО И НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, ДРАГИ ЗЕМЛЯНИ!

158

Да

преди 5 години

До Факт! Факт е ,че ти е празна картуната.По -полека да ги засечеш на определена дълбочина с надземен или космически Радар.Реакторите му излъчвали.Много филми гледаш с топли и студени течения ала Гълфстрийм.Ако беше така хорат анямаше да стрпят подводници.И като я засечеш с какво ще я атакуваш под вода ?Единственият начин да засечеш нещо е с торсион от спътника до целта .И точно какво пространство ще сканираш.Имат ,накачулили са цялата Земна орбита със сателити .

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 194Ха-ха-ха-ха-ха-ха..............то се вижда КОЙ СЕГА СЕ РАЗПАДА!!!! Ха-ха-ха.........един съюз не знае как да се спаси от мигранти и отпадащи "парчета", други едни "обединени щати" пък и те строят стени, а хората им от правителството се редят на опашка за безплатна храна, защото вече месец не работят (хи-хи....да сте видяли някъде наш цвъко на опашка????), други пък ще се изпотрепат на улиците с жълти жилетки....АБЕ "ВЕСЕЛБА"!!! "Ред, стабилност, переспективи"...........ха-ха-ха

156

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато влияние в политика , икономика и т.н. в България американците не могат да се сравняват с русия. От местни малки олигарси , през енергетика ,та чак до няколко спонсорирани партии.И 90% от случаите отношенията ни с русия са в ущърб на България.За България русия е проблем ,САЩ просто са ни прекалено далеч за да се тревожим за сега за тях.

155

Анонимен

преди 5 години

Русия превъзхожда краварите по всички критерии,не само под водата

154

Анонимен

преди 5 години

До 196Викаш скоро ще гонят " краварите" от всички страни, ама май става обратното. *** ги гонят от всякъде. Никой не иска миризлива вата в държавата си.

153

Анонимен

преди 5 години

"Русия превъзхожда САЩ под водата!?"Добрютро. Това е отдавна - САЩ залагат на самолетоносачи, СССР-то залага на подводници. Като погледнеш статистиката и ти става ясно: колко инцидента имат СССР и САЩ със самолетоносачи(то как да имаш инциденти, като нямаш) и колко имат с подводници(то как да имаш, с коркови тапички?).

152

Анонимен

преди 5 години

До Истински руснак 200Проблема е друг...........краварите и техните пудели не искат да оставят Русия на мира!!! През 90-те години на миналия век, след като решиха, че са се "справили" с СССР, краварите не престанаха да тъпчат с мръсни копита ПО ЦЯЛ СВЯТ!! И ТУКА, В БЪЛГАРИЯ СЕ НАТРЕСОХА!!! ОТ КАКЪВ ЗОР??? ЗА КАКВО СА МИ???? Айде да не се изразявам нецензурно, но такива г-а-д-и-н-к-и в нашата страна НЕ СА ЖЕЛАНИ! ЯНКИ - ГОУ ХОУМ! СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ДА ГИ ГОНЯТ, КАТО бясни п-се-та

151

БГ

преди 5 години

НИЕ ПОДВОДНИЦИ НЕ ЯДЕМ! НАЛИ ТАКА ВИКАХТЕ, ТОВАРИЩИ:)))))ИМАЛИ ПРЕВЪЗХОДСТВО! ТЯ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ....