29

Факт

преди 5 години

Този е най-големия ортак на Сорос!Превърна Турция в депо за разпределение на мигранти,конвенции приема...Ама един ден евреинът ще му сложи динената *** и Султана ще лети по пързалката с бясна скорост!

28

Анонимен

преди 5 години

Само Тексас има по-голяма икономика от Семейния Султанат!Факт!къде са тръгнали да се ерят луковите турски глави на Щатите?Ще има чаламба на турската лира 2-ра серия!

27

геополитик

преди 5 години

Турция играе и с Русия и САЩ. Както е казал турчина в поговорката: Интереса клати феса.

26

Анонимен

преди 5 години

не може да си партниор някъде а де не искаш да играеш като партниор и всеки път да си на нещо противоположно . .А ти защо искаш руски газ, а не американски?

25

Анонимен

преди 5 години

На тези пък кой сака да им купи 50 годишните таралясници, де не бачкат.

24

Анонимен

преди 5 години

Луковите глави все лучени кризи им в главите. Хахаха

23

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е грешно! Не Сащ, а Турция са поискали оферта на патриотите, което аз очаквах, че ще стане. Абе кой си мисли, че турция ше се братукша с раССия, като даже чисто исторически има да и връща за руско-турската война! Не вярвам аз това "дълготрайно" руско-турско братушкане.

22

бай ганю

преди 5 години

руската система наистина е хит и много добра,дали на турция изобщо и трябва едната от двете изобщо? не и трябва ердоган иска да я вземе от руснаците взамяна на нещо друго договорено и просто от еснафски подбуди да дразни американцитене може да си партниор някъде а де не искаш да играеш като партниор и всеки път да си на нещо противоположно . ако ще следваш противоположна политика то тогава защо искаш да си член на този алианс?

21

Анонимен

преди 5 години

Ех,турски народе!Вместо да висите като свински черва по българските вестници цял ден,си вижте до къде сте я докарали вие!1 левче-5 продънени лири!Цялата интелигенция в затвора,а министри са Зетьове и Снахи на Султана!Гледайте си в тенджерката,къде няма дори лук,а не да плюете там,където бял хляб сте яли!

20

11

преди 5 години

а ***,пък ще купи 1бр. ф16,и ще гони с него макетата.

19

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

18

Мюмюн

преди 5 години

Аз пари за лук и имамбаялдъ нямам,те за ракети мислят!Турска работа!

17

Анонимен

преди 5 години

Вместо да купи лук и да нахрани местните ***,Султана се чуди в сарая с 1000 стаи,как да гепи още!

16

Анонимен

преди 5 години

Султанът ако се погаври още малко с клоунът в овалният кабинет ще му ги дадат дори и безплатно.

15

Анонимен

преди 5 години

Снощи разбрах какво е чаламба :)

14

Бай Ганя в Банята

преди 5 години

Ередоган е най-хитър от всички краварите ще му паднат на крака само и само да купи нещо и на половин цена, а Бай *** се натиска чии барутници да купи първо и да вика Юнааак Юнаааак и да се бие в косматите си гърди.

13

софиянец

преди 5 години

Ще се пукна от яд. Защо турците винаги постигат своето си, защоооо..

12

Анонимен

преди 5 години

Ако не купят,Тръмп с един туит прави 40 процента чаламба на продънената турска лира!Ще купят и кючек ще хвърлят!

11

софиянец

преди 5 години

ахаето защо нямат лук в Турция.Кой знае колко реколти напред са заложени да плащат пушкалата.дето няма да стрелят истински де:)

10

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, клякането пред султана продължава