220

1

преди 5 години

До АнонименТова само за нашата "демокрация" ли се отнася, или за всички?Защото професиите, които ги има тук, ги има навсякъде по света, но заплатите са различни!

219

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ да подават оставка и да идват БСП да дават големите заплати.

218

Рембо

преди 5 години

" Бабо Мравке, где така? Тичам Щурчо за храна.А ти къде със таз гъдулка? Днес Калинката е булка,та съм канен на свирня. А когато сняг забръска,що ще правиш ти зимъска?" Ще гласувам за Корнелия, тя ще върне созиЪлизАма и ще вземе от мравките за да даде на щурците! Е не от всички мравки, а само от другати. Социалистите никога не плащат на пролетариата със собствените си пари!

217

Анонимен

преди 5 години

До КкококоДо като е Герб на власт няма да има корупция. Няма да има ИТ-тита. Всичко ще фалира и Ес няма да дават париЗа сега става точно обратното!*** се от яд!

216

Анонимен

преди 5 години

ТОЧНО И ЯСНО ПАК НИ ОБРИСУВАХА ОТ ЕС! БОКО, ПОДАВАЙ ОСТАВКА! ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СМЕ!

215

ИТ про

преди 5 години

Аз имам фирма за Ит-ита и повече хора в София са вече Ит-ита и взимат много пари.

214

Анонимен

преди 5 години

значи 500 х 8 - 4 000 хил лв - това богати ли са ? ха ха смех !Богатите българи взимат Милиони та и Милиарди от схеми и системи

213

Ккококо

преди 5 години

До като е Герб на власт няма да има корупция. Няма да има ИТ-тита. Всичко ще фалира и Ес няма да дават пари

212

Не съм трол

преди 5 години

От както е Бойко на власт съм спестил много пари и почнах да ги вкарам в банката за лихва а служителите от банката се умориха да идвам при тях всеки ден и да вкарвам пари

211

Анонимен

преди 5 години

Pove4e ot 8 pati vsimat bogataachite deputati mutri mutresi sobstvenizi a kasina restr barove i oti sa milioni na vs agal kasino da obirat neschtasnite balgari koito mislat 4e schte soe4elat trutonetki obirat horata v koja eu darjava ims takova neschto milioneri miliarderi samo 10% danazi besobrasie pone 38% bogataschite da plaschtat ne 10% kato normalnite balgari gerb prav vs sa milioneri i deputatite v nc demokrazia na zarvuli milioneti

210

Депутат

преди 5 години

Моята заплата се актуализира на всеки 3 месеца, според инфлацията и цените, така ми се увеличават доходите, а за вас Геноцид.

209

500 лева

преди 5 години

Аз пък имам много познати който работят за 500 лева общти работници по 11 часа на ден без да са осигурени.Имам приятели охранители който вземат 460 лева чисто...

208

Сметки +-+-+-

преди 5 години

Общо взето можем да кажем от данните: на минимална заплата са 80%, а с високи доходи от населението са 5% с 10 хиляди на горе и така се оформя средна заплата 1000 лева.

207

Баш АЙ ТИ то

преди 5 години

Абе какви IT сте като не може да го докарате поне до МИЛИОН ???

206

до 209

преди 5 години

Абе признавам го и не съм ***. Ама все пак не бях чул на контейнерите за *** да казват КАЗАНИ. Затова те попитах. Бъди здрав.Чул съм да им викат кошове или кутии.

205

Анонимен

преди 5 години

Уйнакя ми е IT и е на 800 лв. Ама другите до 10 к си ги докарва с разни други природни дадености, които щедрата природа я е дарила.

204

До 198

преди 5 години

До до 7Точно така е 198, яко кинти се правят ако си съвестен майстор и натискаш здраво. Имат яко кинти всички, които са решили да бачкат здраво. Нямат тези, които са свикнали с някоя държавна позиция и само чакат пенсия. Жалко за грешните избори в живота на някои висшисти ама кой ви е карал да ходите в странни университети и в специалности, които нямат никаква реализация.

203

Шеф ви Бойко

преди 5 години

Обещавам, че всичките роми, ще направя ИТ-тата през 2019.

202

Провинциалист

преди 5 години

Аз тука в провинцията взимам 500 лв чисто и ми е много добре. Готов съм да си дам залъка на управлението и за нашите началници от ЕС. Нашият диктатор е божествен! С упралението и ЕС съм до гроб!

201

до 199

преди 5 години

Живея в град Бургас, на 56 години съм, а дали ще напиша казани или кофи за *** или място за изхвърляне на битови отпадъци,това не променя факта....Все повече образовани българи, ровят в *** за прехрана. И ако такива като теб, *** жалки, не го признавате, ще имате грях и на Вас и на децата Ви. Съжалявам Ви....все пак трябва да имате и достойнство.