83

До 82

преди 5 години

Преди Нефтохим, рафинериите, АЕЦ се охраняваха от вътрешни войски и оарата отиваше в държавата и можехме да поддържаме армията.

82

Анонимен

преди 5 години

Поколението на прехода е гневно! Те не искат това, което е досега да продължава и занапред. Няма как в ГЕРБ да се появят внезапно нови идеи, нови лица, нов тип поведение, нито нова енергия за нещо съзидателно.Излизането по площадите няма да приключи скоро. Сегашният политически модел не може да продължи. Той доведе до превръщането на властта в йерархия от мрежи (суджуци), които се хранят с корупция.

81

До анонимен

преди 5 години

НИСКИ...НИЗКИ...Калинке

80

Анонимен

преди 5 години

КРАЯТ НА БОРИСОВ 3 Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН! ЩЕ СЕ ПОВТОРИ СЪЩОТО, АКО НЕ ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА!

79

Гробокопач

преди 5 години

ЗА др.НИНОВА , НЕЙНИЯ СЪПРУГ В ЛУКОЙЛ И ПЕРАЧКАТА НА ПАРИТЕ ОТ ОФШОРКАТА НА ЦВ.ВАСИЛЕВ ОТ КТБ --ЕЛ.ЙОНЧЕВА .....ГРОЗДЕТО Е , НАПРАВО ШЕКЕР ,БЕЕЕЕЕЕЕЕ....НЕ ВЕРВАТЕ ,ЛИ...??!

78

До анонимен

преди 5 години

Стига с тоя комунизъм...Никога не е имало...това е един мираж.Имай малко уважение към предишните поколения...След 30 години демокрация ...как е...на дъното на всички класации.

77

лицемери

преди 5 години

Няма толкова лицемерни хора като гласоподавателите на БСП. Сега протестират защото данъците били високи, в същото време се надяват БСП да въведе прогресивен данък, за да може кадърните хора в тази държава да плащат повече, че да има нещо и за най-бедните (демек най-големите мързели).

76

Уууу!

преди 5 години

ГЕРБ и БСП са БКП бе хора!Спрете да им угаждате на глупостите!Другите партии пак са техни,ченгета от ДС.Промяна няма!Бай Тошо им каза навремето:''Ще се наведем малко,да премине тая перестройка и пак ще сме ние''И така си стана!ФАКТ!Но всички откраднати пари вече са легализирани и те не са уж комунисти вече!Дали?!А?!Монопол има ли?!ИМА!Инвеститори с капитали има ли от други държави?!НЯМА!!Е кои пари движат икономиката а?!Ами откраднатите!!Е и тези дето се крадат на 80% от ЕС!Кой прави бизнес в БГ

75

Анонимен

преди 5 години

Горивото и данъците ни са най-ниските в Европа и едни от най низките в останалия цивилизован свят, понев страните, към които се стремим. Ето защо не разбирам и не одобрявам тези протести. Това са пълни идиотщини.

74

АнонимеН

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ!!!ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ НАЙ-МАЛКОТО АРАБАДЖИЕВ ЩЕ ГО ЛИКВИДИРА!!!БОЙКО ВКАРА СИНА НА АРАБАДЖИЕВ В ЗАТВОРА И ТО ЗАТОВА, ЧЕ БАЩА МУ МУ БИЛ ПОДАРИЛ 5 МИЛИОНА!АРАБАДЖИЕВ СТАВА БОГАТ ЩОТО Е НАЗНАЧЕН ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ СОБСТВЕНОСТ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЛЕД СМЪРТТА МУ ТОЙ ГИ ИЗТОЧВА! НИЩО ЧУДНО АРАБАДЖИЕВ ДА Е УБИЛ ИЛИЯ ПАВЛОВ ЗА ДА ИЗТОЧИ ПОСЛЕ ЗАВОДИТЕ!АРАБАДЖИЕВ ЩЕ ЛИКВИДИРА БОРИСОВ ТОЗИ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ!

73

Анонимен

преди 5 години

НАРОДЪТ СКАНДИРА: БОРИСОВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА , СЪД, ЗАТВОР! МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ БЛОКИРАНА!

72

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

НЕКА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА Е ОПРЕДЕЛЯТ , САМО ОТ СЪПРУГА НА др.НИНОВА , КОЙТО РАБОТИ В ЛУКОЙЛ!!!ДРУГИ ЦЕНИ ---НЕ ВАЖАТ ЗА НАС!

71

До Уууу

преди 5 години

е ти като не си от робския народ що виеш кат карпатска вълчица?! Аре у лево! Секи се прай на Бенковски войвода а никой не повежда народа - аман от печатащи бунтовници!

70

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименкакво по-точно направи Тикво Тиквунов за България?..Би ли конкретизирал?Но без да четеш "Наръчник на гербоактивиста",моля!

69

НИЕ МАЙКИТЕ:

преди 5 години

ИСКАМЕ ГЕРБ ДА ПАДНЕ --ТА ДА НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ДАВАНЕТО ОТ ГЕРБ НА ТИЯ 150-млн.лв.НЕ МОЖЕ ГЕРБ , ДА ДАВА.....ТРЕБВА САМО ....БСП ДА ДАВА..../ама , ако им дойде кефа/

68

pojko

преди 5 години

Глей бе Цецотеа са толкова прости, че не знаят че ние определяме ценитена гражданската, данъцитеи не се сетиа поне да викатДолу Бойко Долу Гербгати проститте протестиращис теа протестиращи ще изкарам повече мадата и от Тодор Живковсипи още една ракияНаздраве ЦецоКупи ли 7-мио апаратаментАз за внучето мисля да му остава нещо

67

Анонимен

преди 5 години

Горивото нито е скъпо, нито данъците са високи. Бойко Борисов е единственият политик, който направи нещо за България за последните 27 години!

66

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачДа, бе. Гроздето е кисело.

65

Анонимен

преди 5 години

Какво ли се занимаваме да протестираме, вместо вас? Като не подкрепяте протестите, плащайте скъпо гориво и високи данъци, и търпете да ви управлява мамуната Бойко.

64

ГОООЛЕМ УСПЕХ ,БЕ...

преди 5 години

ПРОТЕСТИРАЛИ ---3800-ЧОВЕКА В БЪЛГАРИЯ!ПРОТЕСТИРАЛИ ---1000-АВТОМОБИЛА ПО ПЪТИЩАТА...ПРОТЕСТИРАЛИ----/...1/3 ОТ ТЯХ криминално проявени..//...из ДОКЛАДА и АНАЛИЗА НА МВР от днес.._/ПРЕЗИДЕНТА И др. НИНОВА , ПОТРИВАТ ДОВОЛНО РЪЦЕ!!!МИСИЯТА НА ген.РЕШЕТНИКОВ Е ИЗПЪЛНЕНА!!!