74

Анонимен

преди 5 години

"Как може Царя да няма никаква собственост?"Ами може. Мадридският презерватив беше употребен от библиотекарите и сега съвсем естествено е изхвърлен в коша за смет. Нали дойде тука да ни оправи двуполюсния модел, синята мъгла и разкола в църквата. Свърши всичката работа и сега го натириха напълно заслужено.

73

мнение

преди 5 години

Върнете му имота на човекът.Но целият имот. С двореца . парка . нивите - всичко.И да плаща за всичко , всички данъци в пълен размер без правото да ги продава.....Е , тогава ще си говорим.

72

Анонимен

преди 5 години

Това някакви юридически аргументи ли са "господствали в политическия живот, значи трябва да имат собственост" или "нашият цар Симеон". Първо, България е република и няма цар. Второ, никъде в никой закон няма текст който да казва, че престоят във властта поражда автоматично притежаването на някаква собственост. Собственост се доказва с нотариални актове - или притежаваш, или не. Симеон очевидно се опитва чрез подобни акции на придворните си, да сложи ръка на собственост, която не е негова.

71

Анонимен

преди 5 години

Как да няма, къщата в Баня е единственото му от баща му, а той защо не си е купил, а проиграл на хазарт, той да каже! Да се радва, че сред живите деца на монарси.

70

Анонимен

преди 5 години

Кой конституционен съдия може да каже при наличието на Конституция-Търновска приета веднага след Освобождението на България през 1878-79 г. след Руско-Турската война с подписан капитулационен договор след военните действия как знак за коет България се счита за освободена страна от чужда окупация и в случаите винаги се отчита капитулацията,чия страна да напусне териториите на освободената обявена държава за администр. самоуправление,че някои,коит са нямали Конституции решили да ни цепят след туй.

69

Дедо

преди 5 години

Лето господне 1986-то. След икономическия крах на Русия и десетилетното разиграване на 80% експорт-импорт с"братския" съюз България беше оставена мизерна и безпарична,като прани *** на тел. Последваха сътресения бедност и инфлация,глад и мизерия.Нямахме дори хляб,но за сметка на това бандити,наши и чужде дал господ. И за да не се стигне до брожения и ексцесии,Царя беше помолен от високата порта..... останалото го знаете.... Благодарността Ви обаче е в П Е Т И Т Е!

68

Анонимен

преди 5 години

А защо не се терзае за гладните, болните, ограбените, бедните българи, които живеят честно и почтено, а властимащите ги тормозят ежедневно и им прилагат геноцид по всички възможни начини???????Омръзна ни от политическото им лицемерие!!!

67

Събчо Караилиев

преди 5 години

Дворците и Рила са си негови, да му ги връщат !

66

Анонимен

преди 5 години

Пред Българите стоят огромни и многобройни проблеми, голяма част от които са причинени от т.нар. цар ( нямаме такъв - република сме ), семейството му и всичките му приближени у нас и чужбина! Който се интересува от биографията му и делата му, връзките му в настоящето, знае какво имам предвид!

65

хазарта

преди 5 години

Колко ли собственост и пари е проиграл наш Симеончо в казината на Монако?

64

Сандо

преди 5 години

ако има документе Симеон има имоти, ако няма докумнети няма имоти - това е положението. Тай кат нашите пигметирали съграждани станал - няма никакви права по казуса *** реве до Страсбург

63

Шопо

преди 5 години

Е,как да има,бе Герджик ?! Деда му Фердо е дошел в България с един протрит брич и пътна чанта с пешкири ,отдека да има ?!

62

Анонимен

преди 5 години

Това с имотите е предтекст - Симо е дошъл, за да си иска царството. Туй му е болката на тоя човек. Тези хубави земи, гори, ливади и къщи - това му е в окото и даже му се вижда малко. Пратете го в някоя *** махала - там ще го наситят.

61

Анонимен

преди 5 години

Не му дават имотите на царя защото вече са определени близки до власта кръгове да ги приватизират

60

alex

преди 5 години

Симеон не може да има имоти , всички имоти които е ползвал са му дадени от държава за ползване докато управлява понеже и Батемберг и Фердинант са начначени за царе и практически са чужденци ........все едно Тръмп като му свърши мандата да иска Белия дом (той е нагъл и може)

59

Анонимен

преди 5 години

Невероятно невежество и мизерност на душици лъха от повечето коментари. Необразованост, ниска интелигентност и злоба. Нещастни души сте вие. Завистници.

58

Анонимен

преди 5 години

Последният наследствен Цар Български - и признат от Църквата - е Шишман.

57

Терсенето

преди 5 години

Преди доста години спориха със един зидар. Митю бръснича. Направи си труда да ходи да гласува за тая ***:) Че и купи групов билет за зидарите, гласуваше се във посолството във Мюнхен.

56

Анонимен

преди 5 години

Във България царя няма собственост но свинаря Гергов има и то каква сега ще си дабави и 40 млн. от дупката в центъра на Варна.

55

Анонимен

преди 5 години

Гирджика е долно, лъжливо човече. Природно и политическо недоразумение.