137

vice

преди 5 години

pogled v ogledaloto i - male tova li sam azOSTAVKA

136

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Да му теглим ку***** най-после на този мошеник!

135

ОСТАВКИ!

преди 5 години

СКЪПИ НАРОДЕ,ДОКАТО СИ СЕДИМ И НИЩО НЕ ПРАВИМ, ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ В ЛИЦЕТО, ПЛЮЯТ НИ, ОБИЖДАТ НИ, СКОРО ПАК ЩЕ НИ БИЯТ.СКЪПИ НАРОДЕ ИЛИ СЕ СТЯГАМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НИЕ СМЕ ИМ РАБОТОДАТЕЛИ И ЩЕ СЛУШАТ НАС НАРОДА ИЛИ ПО ДОБРЕ ЛЯГАЙТЕ И УМИРАЙТЕ ДОКАТО ТЕ ВИ ТЪПЧАТ.

134

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с инвалидността в България е малко в друга посока. В смисъл, че много от инвалидите са фиктивни. Няма лошо все пак хората имат нужда от пари, и една инвалидна пенсия върху работната им заплата им идва добре. Но примерно ако сте от етноса и може да е окаже, че в едно семейство и двамата са инвалиди, имат 12 деца, получават и помощи за безработни (които само при тях са доживот, не знам как става това), майката получава нон стоп майчински за поредното дете, отделно помощи от различни НПО.

133

избирател

преди 5 години

До135И какво предлагаш непознати приятельо ,да станем т.е. да останем роби на собствения си ген и род?!

132

Авторитет нулев

преди 5 години

Когато гледате мутрата на този, не изпитвате ли съжаление? Не виждате ли, че той е наказан от Господ, Алах и де що е известен Бог? Когато видите свинския зурлест нос, с подпухнали от алкохол, чай и синтетика очи, не ви ли трепва съжалението? :D Ясно е че този не изпитва съжаление, но моля, всички извън измислената Патриотичната група, смилете се. Той толкова си може. Хубавото е, че вече се вижда как и Б.Б е негова ***, само за да са на власт. Хубаво е, че Б.Б си призна- нимоа нищо данапраа

131

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой, който да начеше тези майки и да се кротнат!

130

Друг

преди 5 години

В това О П Г ( огладнели прахосници + Гръб) винаги след всяко изказване се налага да ни се обяснява,какво са искали да кажат.Това е норма за Бб,затова той така съветва ортака си.!! Дали са чели много книги,че имат толкова сложен изказ?? Не трябва ли във властта да имаш тежест на изказа си.То много журналисти и ЦЦ..се хранят и изживяват като тулкуватели! Такъв изказ е наглист,неуважение към тези които ги храним с данъците си и ги търпим

129

Ужас

преди 5 години

Аааааааааааааааа.............

128

Анонимен

преди 5 години

mars ot vlastta otivai si v xotela

127

До 128 избирател

преди 5 години

Как изобщо беше или бяха допуснти до власта тези всичките...защото ще е късно вече да се хващат за яките и да се изхвърлят...те вече са на друго ниво...

126

Тодор

преди 5 години

Този индивид е не само позор за България! Той е позор за Човечеството!

125

:

преди 5 години

инкредибиле

124

инвалид

преди 5 години

АБСОЛЮТЕН БЕЗСЪРДЕЧЕН ИНДИВИД, подържа отвратителното си изказване. Това ми било Зам.председател на МС, ВЪН ОТ ВЛАСТТА !!!!

123

gugurigo vice

преди 5 години

ostavka

122

Този

преди 5 години

Дори не може да схване, че проблемът е в "тея уж болни деца"

121

избирател

преди 5 години

В душата си съм болнаво справедлив човек.Та няма,как да упреквам само Валери Симеонов,имайки предви,че аз и Вие седим и хулим в нета,вместо да отидем на прословутите павета,да го/ги хванем за яката/яките и да го/ги попитаме..."До кога?!"

120

gugurigo vice

преди 5 години

tozi e prekalil s xap4etata ili drugo-----

119

Анонимен

преди 5 години

Симеонов,тогава нека те отделят с дете инвалид на някоя от тези майки и ти да се грижиш за него с мизерните пари, които ти дадат,без право на други,а майката да направят депутат и тя създава закони и гласува.

118

Ханс

преди 5 години

До като политика не осъзнае че е чиновник на народа не чакайте хайр....а вие ги издигате в култ..сега на изборите пак ще спечелят същите,защото цялата администрация трепери да не изгуби мизерната си заплатка,и ще гласуват в строй...манталитеееет бе хора манталитет...дайте ми парче хляб и ще съм ви верен до гроб..