208

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им се даде възможност за доброволна евтаназия,каквато е практиката в столицата на ЕС - Брюксел, Белгия.

207

хфгйкхгйкл

преди 5 години

216 ти добре ли си с нервите?

206

Анонимен

преди 5 години

До кгкйхКато те гледам , ти НЕ си здрав. Страдаш от БЕЗСИЛНА злоба. НИКОЙ НЕ ти е виновен,че СИ ЗЛОБЕН ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ИНВАЛИД! ПРАВА ТРЯБВА ДА ИМА МНОЗИНСТВОТО, а НЕ физико-психично БОЛНИ БИООТ.ПА.ДЪ.ЦИ КАТО ТЕБ!

205

хгкгклхлк

преди 5 години

214 малко си глупав но аз те приемам ,нищо че си различен :) Дали пък да не те сложим в някоя специална институция да не ни дразниш нас нормалните?!?!?

204

кгкйх

преди 5 години

Варели Симеонов очевидно в едно е прав- той е доста по-болен от тези деца. Най-вече ментално!

203

Анонимен

преди 5 години

До ghfjgklhlБОЛЕН СИ ТИ! ***! и не МОЖЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩОТО ОБЩЕСТВО ДА ПРИЕМЕ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО МАЛЦИНСТВОТО - РАЗНИ ОСОБНЯЦИ -ГЕ/ЙОЕ/ , ОБРАТНИ , ВЕГАНИ!

202

Анонимен

преди 5 години

До ghfjgklhlАз ги приемам всички хора такива каквито са, и.диотче, нямам проблем с него, но да учи с детето ми е недопустимо, да си учи в училище за и.диотчета като него.

201

ghfjgklhl

преди 5 години

Тези деца не са болни, наистина. Болните сте вие, които не можете да ги приемете такива каквито са и извръщате глави, когато ги срещнете на улицата. Само че ,знаете ли дребни душици, ще дойде време и децата ви ще се срамуват от вас! Дано да доживеем това време . Тогава ще имаме истинско общество което приема различните.

200

Адолф Хитлер

преди 5 години

Държавата трябва сериозно да увеличи бюджета за умствено болните деца и да им осигури европейски стандарти

199

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSИ какво общо има Стивън Хокинг с темата? Нито е бил увредено дете, нито някога е бил клиент на социалната система, напротив той е пример за това как човек може да преодолява сам проблемите си, да работи и да се развива, без да мърмори как другите са длъжни да го обгрижват.

198

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSФизическите и психически болни ИНВАЛИДИ като тебе и поддръжниците обявихте НЕУСПЕШЕН ПОХОД срещу НОРМАЛНИТЕ и ЗДРАВИ българи!

197

До 201

преди 5 години

Хайде излез от анимационния филм в който се намираш, как ще ги лекуваш живите трупове? Да не си измислила някакво розово хапче, което лекува всичко?

196

Йозеф Менгеле

преди 5 години

Предлагам да организираме DMS кампания и да помогнем да съберем поне 1 милион лева за увредените деца

195

Анонимен

преди 5 години

До Хайнрих ХимлерИ ОЩЕ НЕЩО: ЗДРАВИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ ЗДРАВИ РОДИТЕЛИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ОТ ДЪРЖАВАТА НАД 500 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, А БОЛНИТЕ ДЕЦА ДА БЪДАТ ОТГЛЕДАНИ В СПЕЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ.

194

Waffen SS

преди 5 години

Винаги съм смятал ,че един Стивън Хокинг и в хиляди пъти по човек и по-необходим на човечеството ,отколкото един здрав *** и евентуален "производител" на нови лумпенчета.Последното същество любител на чалга и разни "брадъри", най-доброто ,което може да се очаква от него е да бъде донор на органи ,в какъв той самия с неговите разбирания ще спомогне да се превърне.Реалността изобилствува с такива случаи

193

Анонимен

преди 5 години

До Хайнрих ХимлерКато живеят в лоши условия тези деца, си има социални, да се отнемат родителски права и в домовете.

192

Анонимен

преди 5 години

До Хайнрих ХимлерБъди съпричастен, ожени се за някоя от тези майки и им отгледай детето, НО БЕЗ ДА ВЗИМАШ ДЪРЖАВНИ ПАРИ! БЪДИ СЪПРИЧАСТЕН, НО НЕ НА ГЪРБА НА ЗДРАВИТЕ РОДИТЕЛИ И ЗДРАВИТЕ ДЕЦА! ЗДРАВИТЕ ДЕЦА СА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДИТЕ, А НЕ БОЛНИТЕ! БОЛНИТЕ ДЕЦА СА ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ!

191

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБОЛНОТО дете НЕ е ***, ПРОТИВ съм абортите, НЕ бива да се убиват болни или ЗДРАВИ деца. За болните деца е нужно грижа, НО това НЕ означава, че ЗДРАВИТЕ деца трябва да бъдат пренебрегнати заради болните деца! НАРОДИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЗДРАВИ ДЕЦА, А НЕ ОТ БОЛНИ! БОЛНИТЕ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХГИЧЕСКИ ДЕЦА СЕ ЛЕКУВАТ!

190

Хайнрих Химлер

преди 5 години

Тези деца живеят в лоши условия и трябва да им се помага. Нека бъдем съпричастни!

189

fhglhlj

преди 5 години

197 sushto!