108

Пешо

преди 5 години

Сатаната говори за рая. Интересна гледна тока. А само аз ли виждам приликата с джихадизма и рая? С малък пропуск за девствениците.

107

ЩЕ ПРЕВЗЕМА РАЯ 1

преди 5 години

И Кадафи е там не знам как ще се разберат...това че той си мисли че ще иде в Рая не е сигурно -Други го решават , ама с тези новичоци и излетели през разни тераси журналисти , може би ще му се наложи да го превземе за да иде там ..

106

niki

преди 5 години

Православието в стил джихад. Това само болен мозък може да го измисли....

105

Анонимен

преди 5 години

Putin e poludial?!

104

Захари Стоянов

преди 5 години

като народ може да се гордеем че всичките ни народни деятели като Левски Ботев Волов А Кънчев Бенковски Каравелов и др са били против официална Русия защото са знаели че нейния Камшик повече боли от Турския

103

Z

преди 5 години

До 41 . Ако аз съм зло ,ти кой си??? Русия не краде земята на Украйна,Крим им беше подарен от Хрушчов ,а руснаците се върнаха сами обратно! Американците умиротворили грънци в арабския свят! Удариха Либия заради нарастващия стандарт на живот и огромните подземни залежи чиста вода! Ирак го отнесе заради петрола. А бежанците,мал.оумнико,са отвсякъде,не само от Сирия! Твоите приятели режисираха тази ситуация от доста време,а Меркел им помогна! Гледай фактите преди да дрънкаш глупости и си включи мис

102

Факт

преди 5 години

До БГ МУНЧОКой и колко ще пострада при ядрена война между САЩ и Русия зависи от нейния формат,кой още ще участва.Най-лекия вариант е САЩ и Великобритания срещу Русия.Тогава светът като цяло ще се запази,а в Северна Америка и части от Европа ще има силно радиоактивни зони.Повечето държави в Европа ще загубят не повече от 10% от населението си,а по света-пренебрежимо малко.Ако обаче всички държави от НАТО участват-тогава годни за живеене ще останат само 1/2 от Южна Америка,1/3 от Афика+Австралия.

101

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

ПРОЧЕТЕТЕ В НЕТА КАК СА ИСКАЛИ ЗАПАДНИТЕ НИ "ПАРТНЬОРИ" В МОМЕНТА ДА НИ "ОСВОБОДЯТ" ПРЕЗ 1878Г..... И ПРОЧЕТЕТЕ ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА И УСТАНОВЕТЕ КАКВИ СА БИЛИ ПО ПРОИЗХОД ГЛАВНОКОМАНДВАЩИТЕ НА ТУРЦИТЕ ТОГАВА: А ИМЕННО ТЕ СА БИЛИ АВСТРО-УНГАРЦИ, АНГЛИЧАНИ, НЕМЦИ, БЕЛГИЕЦ И ПОЛЯК.... ТОЕСТ ДОБЪР ЕВРОАНАДОЛСКИ СЪЮЗ СА СИ СПРЕТНАЛИ ТОГАВА А? И ВИДИШ ЛИ ТИ ИДВА ЛОШАТА РУСКА ИМПЕРИЯ И ИМ РАЗВАЛЯ РАХАТЛЪКА....

100

Анонимен

преди 5 години

и този нещо се е бутнал

99

Анонимен

преди 5 години

Човечеството ще се погуби от натрапчивости в някои хора.

98

Не Мунчо

преди 5 години

И какво като си замине светът, не искам да оставя подобен свят на децата си.На м утри, военизирани лобита. Оръжия, страдания, липса на национална идентичност.Кефят ли те страданията и децата с деформация в Япония - ***.Кефи ли те надписът Локо в Япония?Кефят ли те нацистки свастики - под благовидното име - "Демокрация" - ***?Кефят ли те жертвите без съд и присъда, децата сирачета, банановите републики и детския труд?Мен не ме кефят, искам да дам на детето си енциклопедия, не а втомат!

97

БГ МУНЧО

преди 5 години

МУНЧОВЦИТЕ, КОИТО ПИШАТ ТУК, СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ЗАПОЧНЕ ЯДРЕНАТА ВОЙНА ЩЕ ПОСТРАДАТ САМО САЩ И РУСИЯ, А ТЕ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ ГЛЕДАТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА.МУНЧОВЦИТЕ НЕ СЕ И СЕЩАТ, ЧЕ ТЕ ПЪРВИ ЩЕ МИНАТ НА СКАРАТА.

96

Джедай Мастър

преди 5 години

Лилипутът всъщност не казва, това което намеква заглавието, т.е. че съветските са самоубийствени терористи. Въпросът е, че тия хипотетични агресори и врагове ги има само в тъпите съветски глави и са доста нещастна и жалка нация.

95

Ели

преди 5 години

*** ците са онези, които имат хиляда и двеста бази в цял свят.*** ците са онези, които унищожиха Маршаловите острови с атомни изпитания.Т ъпаците са употребили атомни бомби в Хирошима и Нагазаки.Т ъпаците са нападналите с "шоков удар" Ирак, Йемен, Сирия, Египет, Украйна, Сърбия, Чили, Гватемала, Боливия, Аржентина, Япония, Корея, Виетнам, Хавайските о-ви. Да не забравяме - на палм, внедрените журналисти, Гуантанамо и др.За тях има "Мъртва ръка", или "Ръката от Ковчега".От: Рашъ с Любов!

94

Анонимен

преди 5 години

"Агресорът трябва да разбере, че наказанието ще бъде неизбежно и че ще бъде унищожен. А ние, като жертви на агресия, като мъченици, ще отидем в рая.А те, те просто ще умрат, дори няма да имат време да се покаят" - Путин--------Безпрецедентно Открито и Откровено Послание към НАТО-вските пуделчета и техния стопанин!!!!!Ха са шавнали, ха са се изпарили!!!Явно руското разузнаване и контраразузнаване са разкрили готвеща се провокация срещу РФ!

93

РККА

преди 5 години

Поредната безсмислица поднесена от услужливо бизинско ***,но е факт че Путин постоянно дава подобни брифинги на които отговаря на въпроси от всякакъв характер.А сети се защо *** предпочита да плещи само пред избрани медии.

92

Анонимен

преди 5 години

Накратко казано от руска страна ще има жертви, които ще бъдат отмъстени, когато Путин задейства "изпарителя". След него САЩ ще се върне във времето след попадението от астероида, унищожил динозаврите.

91

Анонимен

преди 5 години

До Еднозъб ромСкоро ще останеш и без единствения!А ти, тъъъпчо, наистина ли мислиш, че в Русия пият някакво питие "бояришник"? Това е глогова тинктура и няма нито една аптека в света, в която да не се продава. Взема се за сърце по 20 капки във вода или на бучка захар.Руссиян жъ тъ заколи!

90

Бедрос Дикранян

преди 5 години

До Анонимен 97На такива като теб? Не е известен още случай развратни жени да са се имали нещо общо с бедеразди*.--------*-на западно-арменски диалект.

89

Еднозъб ром

преди 5 години

Рашките щели да са жасът в рая!!Това се казва яко промиване на мозъци. Рая няма нищо общо с националността! Представям си един руски алкохолик на път за рая с две бутилки Самогон под мишниците и един Боярешник в дупарата!