7

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Амчи те русофилите постоянно бълват гадости по адрес на България и имат в домовете си окачен портрет на Путларах Акбар и веещо се знаме на Русия ,,удобно,, скрито зад дивана.....

6

Анонимен

преди 5 години

Браво Но 1 коментар.Предполагам че името ти е познато на много българи,имам предвид видна личност, но по разбираеми причини не го казваш.Искам да кажа интелигентен.Това което казваш е "Пар екселанс"

5

Bg izmet

преди 5 години

OT bg kradlivi urodi.baaktan.samo linchuvaneto VB na borisov.kyrnelia i compañía shte donese spokoistvie na normalnite bg grajddani.hristiani.

4

Анонимен

преди 5 години

А КОЙ ПОчерни България? И то многократно и все по-често!

3

Анонимен

преди 5 години

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни"Погледнете към парламента! От там идват всичките резили, крадци (и сподвижници на), мошеници, мафиоти и като краен паралел - простаци от БКП! Там е резила и там е същинската омраза към страната ни! Не търсете другаде!

2

к

преди 5 години

не "група хора" а гадните еврей от бандата на Сомолон Паси !!!!това са гадовете които унищожават България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

ами , да....

преди 5 години

Целта е да се сриват новите демократични и съвременни ИНСТИТУЦИИ НА БЪЛГАРИЯ, за да се вкарат в тях дъртите "ЧЕРВЕНИ ИБРИЦИ НА МОСКВА"...ЗА ДА НИ НАПРАВЯТ ПАК --"СОЦ-РОБИ НА ТРУДА ", в полза на "руските братски интереси"!Който до сега не го е разбрал, има мозък , колкото вит.-"С"!!!!