14

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ПРАВИШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!! ФАБРИКИТЕ ТИ НЕ СЕ ВОДЯТ НА ТВОЕ ИМА А НА ИМЕТО НА ОФШОРКИ!!!АРАБАДЖИЕВ И ТОЯ ЗНАЯТ САМО ДА КРАДАТ НО УМ НЯМАТ!!!!!!ЧЕРЕПА ИЗТОЧВА ВСИЧКИТЕ СИ ДРУЖЕСТВА ЧРЕЗ ОФШОРКИ ТАКА ИЗТОЧИ И ФАЛИРА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА !!------------------ТЕЗИ РАБОТНИЦИ СА ИНСТРУКТИРАНИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ОТ СОБСТВЕНИКА!!ОБЕКТИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ ПРАВИЛНО ЗА ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ!!ФАБРИКИТЕ МУ СА ЗА ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА ЩОТО ПРОДАВА ЕДНО КОЛИЧЕСТВО А ОТЧИТА ДРУГО ДО ДОКУМЕНТИ!!!

13

тотална деструкция

преди 5 години

В същото време задълженията са достигнали 88,3 млн. лв., от които 16,3 млн. лв. към Националната агенция за приходите. Най-голямо е задължението към неизвестната фирма Чартър оушън лайнъл корп. близо 56 млн. лв.Експертизата е установила, че от началото на 2013 г. Вини е изпитал затруднения с обслужването на борчовете си. Образувани са изпълнителни дела и са блокирани банковите му сметки...........................https://clubz.bg/45833-falira_legendaren_vinprom_syzdal_%E2%80%9Eslivenska_perla%E2%80%9DБа Х маа му,където минат,трева не никне,ужас!

12

тотална деструкция

преди 5 години

Еваси деструктивното управление,току-що видях,че са фалирали и най-големия модернизиран завод за вино,алкохол в Сливен."В последните години нетните приходи от продажби на Вини рязко намаляват. През 2013 г. са били 35,9 млн. лв., а през миналата 2015 г. 6,3 млн. лв.От назначената съдебно-счетоводна експертиза става ясно, че за по-малко от три години активите на Вини са се стопили близо 3 пъти до 14,5 млн. лв. В същото време задълженията са достигнали 88,3 млн. лв., от които 16,3 млн

11

Гашо

преди 5 години

Ми бай Миньо, ако не парадира със самолети, вертолети, яхти и ролс ройси, нямаше Кой да поиска да му вземе бизнеса. Същото важи и за Ветко. Те фабриките пак ще си заработят....ама за едно едро момче....

10

Отврат

преди 5 години

Къде е Тиквата и държавата? Тези хора не защитават олигарха-мошеник, а питат съкратени ли са или не? Ако са съкратени къде са предизвесията им?! Ако не са съкратени защо не ги допускат в завода. Ами производителите на грозде, чийто камиони чакат пред завода какво да правят с гроздето? Имат договор за доставка и изкупуване. Кой ще им купи продукцията? Ами готовата продукция в завода. Какво ще стане с нея? И още, и още и още. Къде е Тиквата и държавата?

9

Анонимен

преди 5 години

Дерзайте за правата си!!! Покажете им че сте силни и не зависими от тях. Не отстъпвайте.!!!

8

Анонимен

преди 5 години

"Кой ще заеме нишата на Ветко и Миню ? Ха познайте дали ще си ти , той или аз или ще е някой послушен довереник на "ШАЙКАТА" ? Само БОГ знае отговорите , вие знаете КОЙ е нашия БОГ !"

7

Анонимен

преди 5 години

Ето че обикновения българин не може да съществува без корупция. Ако премахнете корупцията за една вечер от България, системата ще рухне. Това е реалността. Всеки, който говори за премахване на корупцията, или не знае за какво говори или ли ви лъже, защото сте прооозти

6

Мда

преди 5 години

Ясно че Миньо Стайков е дрът мошеник,както повечето български бизнесмени.Сигурно си заслужава случващото се.Което най-вероятно е резултат от разчистване на бизнес-сметки чрез държавата.Обаче да се съсипва умишлено работещ бизнес не е много мъдро.Нека законната фирма да работи,та да има откъде да плаща милионните глоби,които би трябвало да бъдат наложени.Иначе по тая логика един ден,като се смени властта,ще затворят хотелите на Цв.Бориславова,щото и нейната не е много чиста.Да му мислят хората..

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимендавам бас, че от тия 15000, поне 12000 са били администрация.

4

Трябват парички

преди 5 години

Идват избори. А и чуждите служби ги наритаха.

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ като е българска фирма не трябва да спазва закона ли?

2

Анонимен

преди 5 години

Мисля че ги затварят,за да не са конкуренция,макар и минимална.Че хората ще си загубят препитанието и българска фирма се затваря,не им пука.

1

Y

преди 5 години

Това обяснява добре, защо всички бандюги са недосегаеми. Всички ги знаят ама нали трябва да си приберат жълтите стотинки и си мълчат.