108

Анонимен

преди 5 години

И с изненада установява че там няма нищо.После си го вижда по джибовете на политиците, а те почват да му припяват я за патриотизъм я за безкласово общество я за друг земен рай дето ще става след 3 милиона години.А като той им каже аз умирам от глад сега те му викат пари за вас нема действайте.

107

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

Гнус ме е от тази власт.За 10 години откраднаха повече, отколкото тези преди тях за 130 години.

106

Щерю

преди 5 години

Червените олигарси от хранителния бранш, разбира се нямат нищо общо с поскъпването...

105

Анонимен

преди 5 години

На пристанището колона от камиони, изнесоха българското жито от българия... след 15 дни нови цени на хляба...Дайте управлението на държавата на Патриарха, преди да са ни изтребили от глад докато мълчим наведени!

104

Герберов

преди 5 години

Какво ревете Бойко ви вдигна заплатите с 10 % защото вижда, че хляба поскъпва!

103

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Разчитайте на Лойко Борисов да ви управи ***!

102

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ЛОГИКА... Живея в райската градина на земята, а хора гладуват... До кога? ИСКАМ ВЕЛИКА КИТАЙСКА СТЕНА СРЕЩУ СЕВЕРОЗАПАДНАЛА ПЯСЪЧНА ЕВРОПА- ВРАГА НИ КОЙТО НИ ИЗСМУКВА !!!!Къде са Крум и Аспарух?

101

Анонимен

преди 5 години

От доста време ми течеше покрива и не го оправях защото ми се виждаше скъпо обаче дойдоха 2ма шведи и ми направиха сандже!Казват ти евтино после те изнудват с заплахи и ти вземат 11 пъти повечеТака е и с политиката На избори никои не казва какво ще стане ако го избереш

100

Анонимен

преди 5 години

Не мога да си обясня как хора с заплати се оплакват а хора на социални помощи не спират да се размножават!

99

annybody

преди 5 години

Някой протестира - оплюваме го, че е платен. Някой иска да си опази стадото - оплюваме го, че е червен. Някой иска да се намали данък - оплюваме го, че е популист. Е как си представяте господа да дойде промяната - някой насила да ви оправи живота, докато вие плюете от дивана? Не, по-скоро ще си ум рете в мизерията, с която сте свикналии защитавате, защото сте страхливци.

98

Анонимен

преди 5 години

Даже ме е яд, че на последното засичане на водата не декларирах повече кубици, за да я платя по старите цени. Просто безумие настава с режийните разходи, хората с повече деца не знам как издържат

97

Анонимен

преди 5 години

Добро утро. Живея отделно от 10тина години и много ясно си спомням какво купувай с 40лв в супера в първите години и днес. За парното да не говорим, а след миналогодишния слок на водата с 20% в София сметката на един маломерен двустаен ми е 35 лева. Но в потребителската кошница на НСИ влиза промяна в цената на роял и ратанови мебели, така че според тях инфлацията е нищожна.

96

Анонимен

преди 5 години

До големи надценки! 112Например, българите на острова купуват български стоки от турските магазини защото са много по евтини отколкото в българските! И както ти пишеш, у българско е същата лакомия! Родолюбци!

95

Анонимен

преди 5 години

Плоският данък да се махне..................богатите, мафиотите и олигарсите да плащат по-големи данъци!!Те последните две групи трябва да са в пандиза................ама няма кой да ги вкара там!

94

Анонимен

преди 5 години

ДДС да се намали за храни и лекарства.Къде да великите БГ-икономисти, завършили УНСС- "Утре носете съответната сума"???

93

Анонимен

преди 5 години

Българинът става все по-беден и по-болен.............80 % от българите поне.Гарантирано от ГЕРБ = ГРОБ.............гадовете за единно разграбване на България.

92

големи надценки!

преди 5 години

И 0% да направят ДДС-то цените няма да слязат надолу даже със стотинка. Търговецът няма наяждане. Търговецът няма да свали цената на нито 1 стока.Пак ще плащаме скъпи стоки, той ще ни *** и ще ни краде. После ще реве, че няма печалба, че джеПчиите го крадели, персоналът го крадял и той бил беден като църковна мишка. Крадеца все другите го крадат.С големи надценки работят търговците. Това е проблемът в Бг.

91

Анонимен

преди 5 години

Къде са пазарните пропорции ХръсевЯхта=Хляб

90

до иванчо 102

преди 5 години

Витаеш някъде из облаците, където се подвизава невидимата ръка на пазара (нещо, което е фикция само по себе си).Реалностите са съвсем други. Само за справка, ако не те затруднява, погледни за монопол и олигопол.

89

До 107

преди 5 години

Убаво го каза..... Даже не ми се яде понякога, Удрям по едно бързо мЪЪдо и заспивам. И аз искам да съм кат Робърт Де Ниро, да са помъча за още едно дете преди да одъртея, ама няма да е май.....