73

Анонимен

преди 5 години

Божиите уж служители които трябва да проповядват и да пре4истват душите са наи големите грешници. Поповете не вси4ки но по голямата 4аст са мошенници. Оня с кадилака и ролекса божи служител ли е. Какъв божи служител може да бъде такъв които предпо4ита материалното пред духовното. И такива ще ни разправят да спазваме 10-те божи заповеди. Попове имаше едно време които наистина вярваха в бог и проповядваха в негово име но тогава вси4ки бяха атеисти и комунисти. Сегашните попове са мижи да те лажем.

72

Анонимен

преди 5 години

Черно попче аз съм,млади булки жасъм. На олтара да я хвана, ще я мандръсам от зарана.

71

ОтВицпрезидентството

преди 5 години

Русия е свята защото там се намира най-святият човек- руският патриарх майор Гундяев

70

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Киев ( Руско- Украинска земя, но ако бъдем по- точни : РУСКА земя), е стъпвал и проповядвал свети апостол Андрей Първозвани. Той е бил и в Грузия, Гърция. Грузия бива просетена в Православието от Света Равноапостолна Нина, (близка сродница на свети Георги Победоносец), която получава заповед от Самата Пречиста Божия Майка Пресвета Богородица и Дева Мария, да посети и просвети Грузинския народ в Христовата Вяра , Благочестие и Истина.

69

Анонимен

преди 5 години

Английското разузнаване работи само с Гейове , защото само гейовете пазят тайна .. Това са много срамни лични неща , тайната се пази цял живот ... Като двете овчарчета

68

Анонимен

преди 5 години

В Киев ( Руско- Украинска земя, но ако бъдем по- точни : РУСКА земя), е стъпвал и проповядвал свети апостол Андрей Първозвани. Той е бил и в Грузия, Гърция. Грузия бива просетена в Православието от Света Равноапостолна Нина, (близка сродница на свети Георги Победоносец), която получава заповед от Самата Пречиста божия Майка Пресвета Богородица и Дева Мария, да посети и просвети Грузинския народ в Христовата Вяра , Благочестие и Истина.

67

Анонимен

преди 5 години

В Православния няма тайни общества , а на запад са много , Тайните общества се изграждат , чрез безприкословно подчинение . чрез изнасилване от по-старши гейове.. Само изнасилен от гейове може да пази тайната цял живот..

66

Анонимен

преди 5 години

атеизма е обречен на насилване от религиите.кой - дупето, кой - главето.

65

Анонимен

преди 5 години

В Русия и Грузия има много православни светини, красиви църкви и мамастири..Че то навсякъде има църкви и манастири. Защо точно в Русия да са святи, а другаде-не. Още повече, че никой от първоапостолите не е и стъпвал там. По принцип светите места са тези по които са стъпвали първоапостолите и самият ИХ.

64

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕСВЯТОТО МЯСТО НА СВЕТА!!!АТЕИСТИТЕ ВЪРШАТ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ГРЕХОВЕ ОТ ХРИСТИЯНИТЕ И ИСЛЯМИСТИТЕ!!АТЕИСТИТЕ ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ В ДОНБАС ЗА ДА СИ СПАСЯТ КОЖИТЕ !!!НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА СВЕТА СИ ОСТАВА АТЕИЗМА

63

Руският поп

преди 5 години

Аз съм цигарен бос, двуполов жендър и обичам да се гавря с малки дечица!

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото Русия е най-голямата православна страна в целия православен свят. А и напоследък , доста православни християни от България и Балканите предпочитат да отидат на поклонническо пътуване в Русия, както и в Грузия. В Русия и Грузия има много православни светини, красиви църкви и мамастири.

61

Анонимен

преди 5 години

не за почивка, а например за Света Гора Атон, Русия, Светите Места.Интересно защо сред светите места постави и Русия?

60

†БПЦ†

преди 5 години

в нашата църква има пътека за майки с колички и инвалиди..Съвсем правилно чадо. Никой няма право да лишава кой и да е божи раб от правото му да прави волни дарения за църквата. Пред Него всички сме равни. И прави и сакати.

59

Анонимен

преди 5 години

Тука има медийна измама,ние християните...как невъзможно такива работи

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Аз лично съм сервира игумен, който пиеше най - скъпото уйски в заведението Дъмпъл"И какво от това, че е пил скъпо уиски? А ти не си ли и ти пил от това уиски? Нима той не е човек като нас? Нима според тебе, момасите трябва да гладуват, да бъдат в дрипи и да бъдат охулвани несправедливо от хората? Моралните грехове с аопасни и заслужават порицание, а не това дали монасите пият скъп алкохол или пътуват в чужбина - не за почивка, а например за Света Гора Атон, Русия, Светите Места

57

Анонимен

преди 5 години

Силата на запада е в ***-ра-стията така се изграждат тайни общества , масонски ложи , билдерберски глубове , властни групировки , студетски брадства - приема в такава ложа , групировка е мъжка любов.. В Библията пише тяхното име е Легион и те са много ..

56

Анонимен

преди 5 години

Не въй срам ипнета такива

55

Анонимен

преди 5 години

Религиите са за необразованите.Квантова физика разяснява нещата, четете!

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Та ние християните си падаме по такива не стандарти неща,това да не е новина"Не говори от името на християните. Християните сме нормални, хетеросексуални хора, християните- а най-вече православните християни НЕ сме извратеняци!!!