122

Анонимен

преди 5 години

То пък щото *** може да си позловят iPhone. Може би по турските сериали, ама това си е направо научна фантастика.

121

Уааау

преди 5 години

Леле ! Каква заплаха....въпроса е дали обикновенния турчин ще може да си купи каквато и да е електроника, с обезценяващите се пари....

120

Анонимен

преди 5 години

Значи както вьрви скоро време тромпета ще фалира ко,чината обявил е тьрговска война на всички ама дьржавите вече се усещат и скоро долара ще го гледаме само в музея по история за радост на всички нормални хора

119

Анонимен

преди 5 години

До RUSПолзвай азбуката която ти е дала България, стига писа на шльoкавица

118

Анонимен

преди 5 години

е що със самсунг бе Реджепе, смени го с руски телефон, нали сте друзя с Путинчо ;)

117

Анонимен

преди 5 години

къв алкаш бе, тоз си е жив турчин, налазили са всичките сайтове да тролят.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонименмладо, младо ... недей с лошо, че утре не знаеш кво те/ни чака. Такива, като тебе дет летят падат от най-високо. Чукай на дърво да не стане беля, че тогава и буркани ще си доволен да има.

115

до 127

преди 5 години

Ти защо не им се противопостави. А да защото си ходил още прав под масата. Бас ловя, че изобщо не си бил роден преди 89-та. Обаче комунизма е гаден, защото така казват по телевизията. Комунизма е недоносче, а капиталът е още по-зле - мъртво родено бездушевно дете, с една дума пластмаса.

114

Анонимен

преди 5 години

До RUSСкрий се бе алкаш.Не ти щем лосиона. пий си го.Ама когато БУШ старши ви пращаше пилешки бутчета за да не умрете от глад в россията през 90-те, други приказки разправяше, а?Точно някакъв, дето алкаш със 7800 рублички да ми разправя за робство.жалка русия.

113

Анонимен

преди 5 години

До 123Не аз други са ти давали тон в живота :)) около 50 години. Големите здравеняци от казармите ...дето 20 години банда фитнесджичета ви направиха на мармалад. Що не им се противопоставихтее ? Нали сте големите соц мъже. Гола вода сте дедии. Айде отивай да пълниш бурканитее и да си спомняш за славното време минало в панела, без ток .

112

ко ли ще е без фокс?

преди 5 години

До 555А сега де? Само Хабер1, хабер2 и в петък - руска телевизия.Ако изгонят и форд, ще правят вноска и ще чакат по 10 години за лада верса или квато там беше.

111

Анонимен

преди 5 години

твойте сънародници не са ли избегали бе, 1/2 турция бачка в германия.. *** не се сещам в турция да е имало комунизъм.. ае не са прай на английски благородник ми си налягай фесa и шалвaрите.

110

Членска карта №7

преди 5 години

Е, няма ли да фалира този Ердоган, че да настане малко рахат във форума!?? Някакъв, по-долу се оплаква че през социализма получавал 160 лв заплата... Ми, такива заплати получаваха(през 80-те години) само ниско квалифицирани селскостопански работници! Техният еквивалент днес рови по кофите с ***, за заплата не си и помисля! А по границите се стреляше, да! И слава Богу!!!

109

Анонимен

преди 5 години

Ми няма буркани я.Едно време гражданите от НРБ, ако не гледаха животни и не затваряха буркани щяха да измрат от глад.Развит социализъм.

108

Анонимен

преди 5 години

До 119Кренвирши не ям. Има си български магазини за месо на всвки ъгъл. Да няма лошо в бурканите, като вземаш 150ле заплата особено :) Аре бегай да разказваш за дивия комунизъм пред блока. Изсъхнали пенсиии опропастили държавата за десетки години. Имал бил той пари едно време . От де имаше пари ? :)

107

до 114

преди 5 години

Хаха. Като имаше месо. Ми купи си от сегачните кренвирши от стрити перушина и копита. Много си зле.И не виждам нищо лошо в бурканите. То и няма, ама откъде толкова акъл да зацепиш. То един акъл не стига за зиме и за лете. :)

106

До 111

преди 5 години

Ти по добре виж обора какъв заем има ще ти се завие главата. Ама и те ще го връщат с лихвите!!

105

555

преди 5 години

Turskite firmi spirat reklamite si po amerikanskite medii v turciq. Za 2017 turski firmi sa platili samo na fox turciq 1,4 mlrd dolara. E sega veche fox da se iznasq ot turciq nqma reklamni prihodi nqma fox.

104

Анонимен

преди 5 години

точ човек тотално е изгубил връзка с реалния свят, и като вземе самсунг какво, работи на андроид на гугъл, която пак е американска, и въобще като толкова иска да бойкотира американците да спре да поства в туитер, ами да отиде вконтакте :)))

103

Анонимен

преди 5 години

пролетарии от всички страни - обединявайте се.