23

Политически пророк

преди 5 години

Къде всички политици да са като Джамбазки,истински патриоти,милеещи за майка България.А щобсе отнася до комунистите като Корнелия Импексова и си е криминални приватизатори,по добре да се сншат по ниско от тревата,защото имат много грехове.Единият е за Македония,но по големият е,че следж1944 година избиха много българи в името на една идея,която фалира целият соц лагер.Сега народа плаща откраднато и мигрира в чужбина,спасявайки се от червената мафия.

22

Анонимен

преди 5 години

ДЖАМБАЗ означава на турски ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ.Какво повече има да коментираме ?

21

Петров

преди 5 години

Всички от ГЕРБ и ВМРО са за обесване, ама едни други не тези.

20

Луд

преди 5 години

До тоя ли беПрав си ВМРО не е като БСП /БКП/ хрисима партия. Никога никакви престъпления неизвършила.

19

Анонимен

преди 5 години

Стига сме вадили скелети от скрина.Нали никой не носи отговотност за действията на родителите си.Не ми се вярва г-н Джамбаски ,ако отиде случайно с някоя делегация в САЩ да започне запознанството си с някой сенатор републиканец с фразата "Ама Вие защо биехте *** и трябва да се извините". Крайно време е да говорим за днешния ден и да мислим за утрешния,без да забравяме поуките от миналото.

18

Анонимен

преди 5 години

Джамбаски БКП/БСП/ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ И Е СРАМОТА НЕ АМИ НЕВИЖДАН ПОЗОР ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО ОТ 1946-1948 ГОДИНА,НО ТЕ ПОНЕ ОЩЕ СТАЛИН САТРАПА ДА Е ЖИВ ИЗГОНВАТ т.н. МАКЕДОНСКИ УЧИТЕЛИ ПО "МАЙЧИН ЯЗИК"И МАКАР И 20 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА И В ПАСПОРТИТЕ ВЕЧЕ НЕ ПИШЕ НАРОДНОСТ "МАКЕДОНЕЦ"!СЕГА ОБАЧЕ ДА ТЕ ПИТАМ-СЛЕД ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОПРАВИТЕ ИЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ НИ ПРОДАДЕТЕ ЗА ЕДНА ТОРБА УРДА/ИЗВАРА/!ТА ТИ САМ ОБВИНЯВАШ ЗАЕВ В ЛИЦЕМЕРИЕ БЕ,УСР..ТЕ СЕ ДЖАМБАСКИ!

17

тоя ли бе

преди 5 години

Той ако беше чел история щеше да се срамува, че е в тая организация. ВМРО е терористична органиция свързана с много политически убийства. Като не знаеш да приказваш си мълчи.

16

СДС УМРЯ

преди 5 години

Хайде стига приказки, че имало и задгробен живот. Лошото ме, че с вас погребахте и бъдещето на БЪЛГАРИЯ. И наистина нацията намаля с 2 МИЛИОНА. Много хора умряха в мизерия с надеждата за синята мечта в ЕВРОПАТА. Любо ПЪПКАТА, Иван Костов и Мафиянски превърнаха тези мечти в реалност. За себе си и наследниците им

15

Анонимен

преди 5 години

Болят ли ви зъбките?

14

Анонимен

преди 5 години

Прав е. Точно комунисти да говорят за Македония ! Отделно македонизирането на Пирин е под диктовката на Маскваа и приложено от БКП. Малко по тихи да бъдат

13

сироко

преди 5 години

този незнае в кой век живее, дрънкало....

12

Анонимен

преди 5 години

Електорате, електорате виждаш ли се за кого си гласувал. Отнова днес Ботев е актуален - Патриот е душа дава ....... ама не своята.

11

Анонимен

преди 5 години

Лъжепатриотчето да се държи здраво за Шлифера на Суджука, че изпадне ли от властта няма ново влизане.Българите веднъж се лъжат.

10

Анонимен

преди 5 години

Лъжливото коплексирано гно мче първо да си смени фимилията с БЪЛГАРСКА и след това да се изказва по въпроси от които не разбира.

9

ПРОСТО МОМЧЕ

преди 5 години

на което като му дали 4000 ЕВРО заплата и си мисли, че е хванал бога за шлифера. Хванал е само черния шлифер на БАНДИТА от БАНКЯ с който броеше труповете на конкурентите от ВИС като главен секретар на МВР

8

СДС

преди 5 години

1. За БСП-БКП каквото и да пишем е истина--нереформирани комунистическа партия, клептократи и регегати. 2. т.нар. Патриоти - продажници, за които любовта към Русия е признак за патриотизъм, дори и предизборните си кампании започват от Русия. 3. Конкретно г-н Джамбазки--ако вярвате в родовата памет и като знаете фамилията му---дали ще има дори и един човек , който да си повери имота на тази особа?

7

Анонимен

преди 5 години

Патриот, който си е нарекъл партията на псевдо държава да си мълчи. Няма да се учудя ако патриотите о ВМРО почнат да се наричат колумбийци, гърци азери, косовари и подобни измислени и несъществуващи държави.

6

Термида

преди 5 години

Да приготви 10 евродепутатски заплати и друг път да знае как се говори за разстрели от европейски политик в средата на 21 век!

5

ДЖАМБАЗКИ

преди 5 години

МАРИЯ ГАБРИЕЛ, ПЛЪХА СТАНИШЕВ, мошеника БАРЕКОВ, седесаря-гербаджия Андрей Ковачев - все заслужили ЕВРО АТЛАНТИЦИ на служба в БРЮКСЕЛ. Служат усърдно, но на кого. НЕ И на БЪЛГАРИЯ

4

Анонимен

преди 5 години

Този с турската фамилия македонец ли е? Този Македония ли представлява в Брюксел?