19

Анонимен

преди 5 години

ЕС искат да се изчистят от емигранти и търсят къде да ги настанят. Единственият изход за България е излизане от ЕС за да не допусне настаняване и ще затвори границата си без да плаща данък и глоба на ЕС .

18

НЕУТРАЛЕН

преди 5 години

Не съм привърженик на никого,но понеже ББ много пъти се е отменял от думите си Нинова е права да пита.Защото,ако си спомняте преди време той подкрепи Меркел за квотен принцип (дори се похвали,че ще получи пари),нещо което отказаха от Вишеградската група.Защо Курци не вика ББ, а отива при вишеградците?Те нямат яснота колко и с какви заболявания са хората-инвалиди,а си представете каква е статистиката за бежанците.Какво говори навънББ никой не знае.И какво лошо има да се пита?Защо скачат герберите

17

кво се тутка

преди 5 години

Да не се пеняви, ами да ходи при Путин и да му каже че не иска мигрaнти.С тези бомбaндировки и това престъпно правителство жив сириец не остана в онази нещастна земя.

16

До гробаджиите

преди 5 години

Ако идола ви докара тука емигранти, бъдете сигурни че той заедно с мигрантите заминава за постоянно в Африка.По-лошото е че има почти пълно медийно затъмнение за това какво се е говорило там, на какво се е съгласил баце, и колко силно бабичката го е стиснала за органа.На човека който се гордееше че е спрял южен поток, после отиде на крака при Путин, за да разберем че ще купуваме руска газ от Турция, не може да се вярва за нищо.

15

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли е късопаметен българина- не знам...вече се отчайвам!!!! Не помните ли преди само две години Борисов ,какво приказваше ,как се опитваше да убеди хората в това ,че приема на мигранти не е страшен,как трябвало да сме солидарни ....и да цитирам направо- "нека днес да направим едно добро дело ,което един ден ще ни се върне"!!!! Е видя се колко и какво ни се върна и ми е чудно ,как може да има хора които изобщо му вярват на приказките!!!?!?

14

въпрос

преди 5 години

Как се казваше онази риза със дълги ръкави дето се връзват на гърба?

13

Анонимен

преди 5 години

хАЙДЕ ГЕРБАВИЯ САЙТ СТИГА СТЕ ПРЕРАЗКАЗВАЛИ А ДАЙТЕ ВИДЕОКЛИП СЪС ЗАПИС ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА, БАС ДЪРЖА ЧЕ СТЕ ГИ ПРЕПРАВИЛИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ОБЪРКАНИ И НЕЯСНИ, В ПОЗА НА ТАЯ ПАРТИЯ КОЯТО ВИ ФИНАНСИРА 10 ГОДИНИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЕДИИ.

12

факт

преди 5 години

Когато Борисов строеше оградата, БСП говореха за корупция.Сега като я построи и отклони потока, БСП търси други поводи за скандали.БСП е вредна за обществото и трябва да бъде разпусната.

11

Анонимен

преди 5 години

Ами супер бе Нинова и червени друзя. Бойко ако пусне мигранти, вдигате хората и го сваляте от власт веднага и после ги гоните и правите България рай като Русия, що е тва репчене от рано?

10

Анонимен

преди 5 години

ПРИТЕСНИТЕЛНО Е ЧЕ НА ТАЙНА ПО СЪДЪРЖАНИЕТО СИ СРЕЩА БЯХА ПРИВИКАНИ УПРАВНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ - ВХОД НА МИГРАНТСКИТЕ ПОТОЦИ - БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, МАЛТА И ИСПАНИЯ. МЕРКЕЛИЦА НАПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ, ЧЕ ЩЕ ВРЪЩА МИГРАНТИ ОТ СТРАНИТЕ В КОИТО СА ДОШЛИ. ЗАЩО ТАКА БЕ МЕРКЕЛИЦЕ, НАЛИ ТИ ГИ ПОКАНИ И СЕ СНИМАШЕ И ЦЕЛУВАШЕ С ТЯХ, СЕГА КАКЪВ Е ТОЗИ РАЗВОД??? БОЙКО ПОСЛУШАЙ НИНОВА, МАХНЕТЕ ГИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СПОРОВЕ А НАПРАВО ПРЕДАЙ ПОЗИЦИЯТА И В БРЮКСЕЛ КАТО ОБЩА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Хехе Нинова навъсената лелка интригантка дето пуска слухове и чака червените баби да вдигнат революция - Бойко ше пусне африканците и ще ви вземе децата хахаха. Тия 10 години без власт съвсем взеха да дават фира

8

Народът

преди 5 години

Ей тази Нинова, като излезе да плюе срещу ГЕРБ веднага се сещам за поговорката "Крадецът вика - дръжте крадеца". То в този парламент няма читав човек, обаче всички се пишат моралисти. Трябва ни промяна на Конституциятя, защото мисля, че на всички им е станало ясно, че така не става ! В разделение на властите на Монтескьо в законодателната власт парламента е разделен на долна камара (народ) и горна(аристократи). Е аристократите всички ги виждаме кои са, но къде управлява народът ?

7

Българина

преди 5 години

Някой разбра ли отговора на въпроса на Нинова?!?! Същото мън мън мън като истанбулската конвенция ако мине! Бб не отговори, но по съобразителните разбраха отговора. Ако меркел ме натисне много вземаме ги, но поне ще си ида с пари. Ако беше Орбан, щеше да отоговори ясно, че не приема вмирисана стока срещу никакви пари, Унгария не е ке ***!

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов няма да устиска и ще приеме бежанци срещу пари, ще видите!

5

Анонимен

преди 5 години

Ей малко радост за нея да види Бойко и да мели от трубуната. Ако можеше тези вотове да са всеки ден

4

Анонимен

преди 5 години

Да, да,само върнете тези араби и африканци в България и тогава вече ще ви избесим по дърветата в София.

3

Активист на БКП

преди 5 години

Синя тиква виждали ли сте ? Вижте го-посинял е от злоба !!!

2

Иван

преди 5 години

Истина е, че Бойко пребори миграцията. Направи България непоносима за живот и никой не се спира при нас.

1

БСП са гад.ини

преди 5 години

Няма по-мръснна партийка от БСП - само интриги, плюене, подли компромати, измислени или преекспонирани скандали.