104

Тим

преди 5 години

Тук има сто процента нарушение на закона на мвр и прокуратурата трябва да се самосезира по случая не може служител на обикновенна транспортна фирма да арестува тук трябва и проверка от вътрешен отдел на мвр за безучастното гледане на полицията за нарушаване на закона

103

Анонимен

преди 5 години

До фактВсеки подкрепя всеки и от това страдат обикновенните граждани.

102

факт

преди 5 години

Полицай стоят и гледат как пред тях служител на градския транспорт извършва закононарушение?!?!?пълен цирк....

101

Анонимен

преди 5 години

Само така!

100

Анонимен

преди 5 години

Бият хората по протеститеБият хората без билетиБият за какво то се сетят И после викат че сме демокрацияДемокрация в тази държава няма

99

Анонимен

преди 5 години

До Още малкоВ тази държава никога няма да се вкарат голете крадци и престъпници понеже те са свързани с ... Може да се досетите.

98

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости за момчето - наркоман бил, агресивен бил. Журналистката е написала,че това момче е Дидо от Люлин и страда от епилепсия. Ако е истина, полицаите незабавно трябва да бъдат уволнени.

97

Гратисчията

преди 5 години

Като му гледам телосложението, а също и колко е немощен на фона на полицията, надали е бил големия мъж в случая. Число логически на какво основание да е бил? А и както в материала пише, разпознат е не като наркоман, а като епилептик. Значи забележките към стоте лева телк на човека месечно ги пращайте другаде и ето що няма карта или билет. Щото и за храна няма.Както писах, без билет се глобява, а не друго. Надскочен е законът. Дори гратисчията да се е заяждал, пак е надскочен.

96

Анонимен

преди 5 години

До :(Ако пречиш с нещо на човек от системата винаги може да измислят нещо и да те арестуват. Така, че правосъдие в тази държава няма.

95

Анонимен

преди 5 години

Тия смешни полицаи нека да направят същото в автобус 111 със скандинавците от Филиповци ако им стиска.

94

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да подкрепим невинния човек.

93

:(

преди 5 години

Абе вие "коментаторите" да не сте бавни? Кой ще арестува човек за липса на билетче????Не ви ли минава през празните кратуни, че щом има полиция, значи този е направил нещо незаконно??????

92

Още малко

преди 5 години

И сега герб като открадне сребърния фонд за пенсии, дали ще има белезници за тях. Полицията къде спите.

91

Анонимен

преди 5 години

А защо не арестуват Фандъкова, за неизпълнение на съдебно решение за измислената от нея цена 1.60 за билет.

90

Браво на полицията

преди 5 години

Мразя ГЕРБ и Фандъкова, но къде ги намесихте тук? Този наркоман нямаше да има билет, дори да бяха по 1 стотинка. Да не говорим, че ако просто беше без билет, никой нямаше да го арестува. Виждал съм поне 10 пъти хора без билет и или си плащат глобата или ги свалят. Толкова. Този се е правил на мъж, скачал е на бой или нещо подобно.БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА! БОЙ ПО НАРКОМАНИТЕ!

89

hazart casino Radan

преди 5 години

Evalla na bg ohranitelite! Bravissimo cavaleri! A dano poveche takiva ohraniteli da ima krai hotelite Trakia, Iskar, Dunav, Pomorie, Burgas, Nesebar, Kuban, Kavkaz, Tundja, Yantra, Karlovo, Kalofer, Tiara beach, Korona, Diadema, Diamant, Olymp, Svejest, Globus, Glarus, Orel, Sokol, Fenix, Jeravi, Chuchuliga, Avliga, Gugutka, Siniger, Chichopei, Kos, Europa, Bor, Ela, Breza, Yavor, Kavak, Smokinia, Krusha, Yabalka, Kaisia, Praskova, Sliva, Duni, Karpuza ...! Bravo momcheta! Viva ohraniteli.bg!

88

мммм

преди 5 години

И още нещо, билетите на фандъкова, както и винетките са незаконни, поне цените им. Ама там няма белезници, а за 1.60 лв. има. Браво, похвално, българската полиция работи с пълна пара. Ръкопляскания. Даже смятам, че нередовния пътник трябваше да бъде застрелян на място. И аз си дупча билетче, пътувам с велосипед или пеша.

87

Процедура

преди 5 години

По закон пътник без билет отнася глоба, а не белезници и размазване от полицаи. Да не би на контролите да им е свършила хартията за акта или са забравили да пишат? После що народа не ги харесва. Законите за едни важат, за други не, а за трети са преиначени. Жал за гратисчията, че е улучил да го размажат, а не да го глобят.

86

До 87

преди 5 години

Като за начало ти вземи да се стегнеш, вместо да се правиш на "мъж"! Второ на какво основание твърдиш, че човека е ***?! Ти да не си Ален Делон!? Трето - много си далече от истината, че точно заради такива градския транспорт е в подобно състояние и си още по-далече, ако си мислиш, че ако всички са редовни нещо ще се промени - да, ще се промени банковата сметка на някой, но нищо друго! И като за последно - ти според мен си по-голяма овца и от хубавите къдрави животинки!

85

Анонимен

преди 5 години

До Мария ГеноваХората масово трябва да се откажат градския транспорт или да се возят без билет и цената на билета ще падне.