246

Хи хи

преди 6 години

Че на кой са му потрябвали сръбски лимонки с руска запалка и албански мафиоти в ЕС ?!

245

Име

преди 6 години

василев, ми меркел каза да идват емигрантите преди те да дойдат и след като каза, че моделът мулти-култи е умрqл. не ставайте смешни с минусите на фактите, зомбирани агенти на сатаната и nедерастиqта!

244

Калеко Алеко

преди 6 години

То и нашенските *** не искат там, но България е член ЕС и НАТО, а Черноморието ни е изкупено от ***, които също не харесват ЕС и НАТО, но все пак са предпочели да живеят в България, отколкото в Матушката си Русь ... !!!

243

Zuffenhausen

преди 6 години

Сърбите си ходят в Европа още от 60-те и 70-те години. Австрия, Швейцария, Германия. Даже и в Америка. Няма да е нещо ново за тях.

242

Анонимен

преди 6 години

Защо така тия хора не искат в ЕС?

241

двоен аршин

преди 6 години

Косово е независимо, Босна също, но ЕС и САЩ не разрешават независимост и на Западните покрайнини и Егейска Македония,които бяха окупирани от НАТО и откъснати от България.

240

Вуте

преди 6 години

До Учи за да не работишАбсолютише и р***поня е нагледен пример - учил за оператор на струйник а работи като премиер. Така по времето на социализЪма майките плашеха децата !

239

Василев

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЛеля меркел каза на бежанците да идват в Германия, като по този начин спаси периферията на ЕС и държави като българската, които не могат да се справят с бежанците!!!А Германия има индустрия и икономика, и всяка година отваря 2 млн. нови работни места!И нещо друго , тя ги покани в Германия след като бяха вече организирани и плъзнаха към ЕС!А ти си задай въпроса, защо нито един бежанец не беше поканен от Израел, САЩ,Русия,Великобритания??Агент Тод Бьолдорф!ЦРУ!!!

238

Анонимен

преди 6 години

Един от бившото ЮГО федерация. В Германия го питам *** ти чистиш тук.- Ми да, защо не. И мия и пера покривки и шофирам. А ШЕФА КАКЪВ ТИЕ .ШЕФА СЪМ АЗ ЦЕЛИЯ ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТА Е МОЙ!

237

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Припомнете ми гражданино умен как се казва канцлерук на Германия ? И кой каза на арабите Идвайте? Путин ? Обама? Или Мейджър?Германия бе велика индустриална държава само между 1938-1940г.Агент Шигългрубер МОСАД

236

Име

преди 6 години

дойче веле е агенциqта на нео-ционистите. нqма по-гнусна медиq от дойче веле! в сравнение с едновремешните партийни централи дойче веле е рафинирана пропагандна машина, коqто подлежи на само на реципрочни действиq към неq. т ,е към унищожение!

235

Анонимен

преди 6 години

Милиони от бившата ЮГО ФЕДЕРАЦИЯ се интегрираха в ЕС от Норвегия / най северната част/ до Испания и Англия и си работят и печелат. И се чувстват европейци. И тук некакви търтей коментират, че щели да мият чинии. И държът да не са в ЕС.Чудна работа, не излизай

234

Учи за да не работиш

преди 6 години

Едни мият чинии, а други правят изследвания. Кой за какво е учил. Ако някой в държавата си мие чинни и в чужбина ще ги мие.

233

The Last Boy Scout

преди 6 години

Ето един различен коментар . Вас в Епсом - Англия ще ви смажа и ще се отлежите в затворите заедно с помощниците ви в България на всяко ниво :) От най високо до най ниско ниво :) Независими какво ви лъжат службите :) Аз не работя за тях :) И те ще ви пра вят компания :) Всички ще работите за мен :) В затворите :) Навремето го казах на едни момчета :)

232

Митко

преди 6 години

Ще бъдете европейци 2-ра класа, ако не сте образовани и квалифицирани. То и в Германия има такива. Ако обаче сте кадърни, образовани и квалифицирани, ще сте в елита на Европа. Това е нормално и добро. Не може да очакваш да живееш като шейх, само защото имаш нефт /опасност от военен конфликт/.

231

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ес е най-големият конкурент на САЩ ! По задлъжнялост. Среднит германец живее по-добре от средният американец, но също като пиндоца е обрекъл синовете и внуците си на мизерия до изплаьане на дълговете му !Е това вече ме разби!Значи, че Германия въпреки, че има бюджетен дифицит (ако ти говори нещо) има дългове. Волфганг Шойбле за това беше критикуван, дори от съпартийците си, че води строга фискална политика. Ама на тапия каквото и да му кажеш, той си остава руский окупант.

230

v.markov

преди 6 години

До БУНТАРИдиот, ако не искаш, марш в Русия. Къде се раждат такива. Ужас.

229

БУНТАР

преди 6 години

И БЪЛГАРИТЕ--70 ПРОЦЕНТА НЕ ИСКАТ ДА СА В ЕС ---ЗА 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ОТ 9 000 000 ОСТАНАХМЕ---5 000 000 БЕЗРАБОТИЦА---НЕПОЗНАТА ДУМА ДО1989 БЕЗХАБЕРИЕ НА ВЛАСТА КЪМ СЪДБАТА НА ДЪРЖАВАТА--НАРОДА 0000ИКОНОМИКА ИТН

228

Василев

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДобър ден!!!Ако още малко започнат да шават мозъчните гънки в главата ти, може и да стигнеш до извода, че войната в Сирия и организирването на милиони бежанци към ЕС, това си е чиста стопроцентова хибридна война срешу Велика Индустриална Германия, от страна на Великобритания, САЩ и Русия!!!Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!

227

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ес е най-големият конкурент на САЩ ! По задлъжнялост. Среднит германец живее по-добре от средният американец, но също като пиндоца е обрекъл синовете и внуците си на мизерия до изплаьане на дълговете му !Агент Родшилд МИ6