21

Анонимен

преди 6 години

Ама какво значи "От Европа да не си мислят че сме им сигурни" ?!? Това е партньорство, никой не ни държи на сила! Ние кандидатствахме за там, никой не ни е карал на сила.

20

Анонимен

преди 6 години

Ди Велт да не гледа в българската бедна паничка!Да каже защо Германия строи Северен Поток 2 за недиверсифицирана руска газ! Ди Велт да си гледа влиянието на Русия в Германия с Северен Поток 2, а да не сочи България!Немците, ЕС, САЩ, ЮК я ползват основно за донор на работна ръка, след реформите за безработица в България наложени от ЕС, Германия, САЩ и Шорош!Ди велт да каже, защо последните 12 години Германия инвестира в турската икономика над 120 млрд. евро, а в българската няма и милиард!

19

Анонимен

преди 6 години

Еврото трябва да се приеме когато настигнем западните стандарти в противен сручай ни чака гръцки сценарии

18

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е Вова - да мачка гнилия Запад... Тъпчи ги, Вова, мачкай ги ... А пък БоДжо се хвана на номера на двамата шегаджии, голям кеф! Предложиха му лекарство против махмурлук като антидот на новичок, хахаха!

17

Petrov

преди 6 години

Журналистите от Западна Европа нещо са развили невротично - циклична олиг...рения на тема Русия.Опитват се да заразят и останалите. като гледам сайта на Днес май са успели/

16

Анонимен

преди 6 години

Не се заяждам, но не мога да разбера защо се натискаме толкова за това евро при положение, че цените ще скочат до небето. Хубаво е стратегически са поддържаме отношения с Русия, от Европа да не си мислят, че сме им сигурни.

15

ЦРУТО И КАГЕБЕТО

преди 6 години

Какви врагове, това е само прах в очите. Хората които дърпат конците са едни и същи.

14

аз

преди 6 години

Обикновените хора не ги е страх от Русия,само продажните власт имащи треперят....

13

Анонимен

преди 6 години

Номер 6 - ти обаче забрави Македонията / она е нае веке пръва по самочуфствието.

12

zoro

преди 6 години

BG ne e Luksemburg..ne e Shveicharia...i nikakva armia niama da pomogne na BG...vechno robstvo..

11

това е

преди 6 години

Европа най после трябва да разбере че не Русия е врагът а САЩ и колкото по бързо го разбере толкова по добре за всички ни.

10

Анонимен

преди 6 години

Изсипаха на гърците 100 млрд защото са в ЕВРОЗОНАТА, и ако пропаднат още ще повлекат целия ЕС с тях !! Вие българите нали ви е страх от еврозоната, хляба щял да стане 1 евро бла бла, да ама заплатите ще станат тройни, ама това ходи го обясни на Гaньо, ако си в еврозоната си в клуба на БОГАТИТЕ, няма бедна държава в ЕВРОЗОНАТА, разбрахте ли български лyзъpи

9

Анонимен

преди 6 години

БГ е суверенна дъжава, Германия да не се държи като господар, да ни платят за двата спрени реактора първо и за пропуснатите ползи от Южния поток после да ни приказват за страхове, няма страхове има интереси на гърците изсипаха 100 млрд на другите нищо

8

Анонимен

преди 6 години

Русия, САЩ, все тая. Вие си се делете на русофили и русофоби колкото си искате, нито на едните нито на другите им дреме за вас. България ще бъде силна когато е самостоятелна и има армия на световно ниво, другото са приказки за наивници

7

Анонимен

преди 6 години

А, чий страх използва Берлин като строи "Северния поток"-2?По-рано като отказахме "Южния", пак ни наричаха страхливици... ..аман от зловредни евромасони дето смеят да се репчат само на слабите!

6

Анонимен

преди 6 години

Класация на народите по самочувствие:1. САЩ2. Сърбия3. Англия4. Русия...............последно място: България

5

Анонимен

преди 6 години

През лятото цените на петрола щели да стигнат 90 долара за барел, казаха от Виена(ОПЕК).Кой печели от това?

4

Анонимен

преди 6 години

Българите мразят русия

3

Анонимен

преди 6 години

Браво. че не ни приемат в еврозоната, истината е че не сме готови без Централна Банка сме за никъдел Държавите като нас Куба и СК и Венецуела останаха без Централни банки и скъсани торби. Слочаеност, не мисля !? Много хора мислят, че комунизъма е виновен, но това не е така а липсата на централна банка. Китай постъпиха другояче и вече са мнооого напред.

2

Анонимен

преди 6 години

България в момента е под двойна окупация-като кафето 2 в 11. Американска военна окупация-поне 4 бази с повече боеспособен състав и техника от колкото нашата пародия на армия2.Икономическа окупация от ЕС-досега щети за милиарди-затворени реактори,прекратени енергийни проекти геноцид над възрастното население...за здравеопазване и образование да не говорим.