124

така е

преди 6 години

До Анонимен130Последните 30 години политиката на Русия към България много ясно се изразява с думите "БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА".Без увъртания и двусмислие.

123

Умен

преди 6 години

До АнонименЕстествено, че каза не на ЮП народа. Няма ние да плащаме за безумните ви руски проекти. Долу Русия!!!!

122

Анонимен

преди 6 години

До 132Първо масово големите предприятия, не са на седесари. Второ ако си проспал час от живота си...имаше референдум. На който Белене отпадна. Други въпроси ?

121

Възмездието

преди 6 години

Алчната хунта в Кремъл е озверяла за пари. В последните години само харчат за войните в Украйна и Сирия, за мост за Крим, за дотиране на Крим, за безмислени газопроводи доникъде, за световно по футбол. А приходи НЕТ, само санкции валят. И пазарите си губят - сега ще изгубят южна Европа за газ. Северен поток 2 няма да има, а дори и да има няма нужда от него, дори и текущия СП не се ползва изцяло като капацитет. От 2019 Украйна ще им вдигне поне тройно таксите за пренос и болшевиките ще плащат.

120

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

119

Анонимен

преди 6 години

Русия не се отнесе добре към България последните 30 години. Отвъд бизнес и политическите отношения има едни други - Човешки. Там където би трябвало да се намират нашоте след 70 гпдини "дружба" лоша или хубава. Те не показваха никакво уважение към нас. Смучехаа , когато бяхме на колене 90те , смучеха и после... Опитват се да смучат и сега . Защо не пуснаха поток 2002 ? Ами натискат сега ? Защото запада вече начертаа нови трасета и те не участват. А можеха да са тук , ако не бяха толкова алчни.

118

Агент Гоце

преди 6 години

Аз договорих азерски газ преди десетина години и ето го идва - другия месец откриват ТАНАП.

117

Анонимен

преди 6 години

Абе оставете премиера да свърши за пет пари работа най-накрая.

116

Анонимен

преди 6 години

Този сайт е направен специално за Уфцете да могат да коментират , нито един смислен коментар все едно Ботове тука

115

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Приезжайте премьер - министр , мы ждем Вас

114

Анонимен

преди 6 години

Три Папи го ГалИха по главето,сега е ред и на Руската мечка да му пръдне,срещу уроки!

113

Мда

преди 6 години

По принцип и аз бях против Белене, но промених мнението си. Защо? Защото се оказва, че в близките десетилетия атомната енергия просто няма алтернатива.За което лично аз много съжалявам.Много ми се иска още утре да почне добив на Луната на Хелий 3, човечеството да мине на студен синтез и да се отърве планетата ядрените реактори,ама няма да стане в близките 50г.До тогава ел.потреблението ще расте, изкопаемите горива ще свършат, а от Козлодуй за нас ще останатсамо последните 2 букви

112

Рубладжия

преди 6 години

"Братушки" няма да видите и лев от България. Нито БелеНЕ ще има, нито "български" поток. Даже и газа дето сега ни го продават прескъпо, от 2020 няма да го купуваме от вас, а от Азербейджан. На 12 юни откриват ТАНАП. Докато вие си чесахте езиците и гъзовете и чертаехте цветни графики, турците за две години изградиха над 1000 километра газопровод. БелеНЕ да се строи има 1% вероятност. И то ако се строй, ще го правят китайците, а те си имат и технологии и реактори, така че Росатом издуват супата.

111

Е е

преди 6 години

Путин към Борисов:- Бойко, не пращай повече Радев, а ела ти !Борисов:- Защо бе Володя, да ти изпратя тогава Плевелиев, щом не искаш Радев !

110

Анонимен

преди 6 години

Хаха.............Статията копирана и поставена в 7 сутринта а Уфцете вече 100 коменатара напасали , после що гласувате на Избори

109

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitХафен Вафлен, ти си верноподаник на Борисов.

108

Калеко Алеко

преди 6 години

Това е положението другари ***, преЦедентът Ви Радев, въпреки твърденията му че Крим е рушки, в случая може да послужи само като куриер, за да предаде на Борисов, молбата на жужи за среща с него. Товарищ Ви путин е разбрал че нашето президентче е само с протоколни функции, а и правомощията на президентството на "Дондуков 2", доколкото ги има изобщо, са иззети изцяло от офисът на "Позитано 20" ... !!!

107

Анонимен

преди 6 години

Борисов до канят във всички държави. Той вече е политически фактор. Хората го уважават и работят с него. Русия се прави 2 години на ядосана и някоя си....видяя че нестава и през това време ...попнахаа да и вземат Македония и Сърбия. Нормално е да обърне лопатата вече не е 70таа да заповядва :)))

106

Анонимен

преди 6 години

И в Русия не искат да преговарят с фигуранта Радев! И там чакат само Бойко!

105

крадена Статия

преди 6 години

Голяма радоста да копираш чужди новини наготово особено за Русия , а Ердоган си каза за Османските турци в Европа тоест автоматично значе за Българските турци всъщност означава че са си Турци а не както се правят опити да ги потурчат в България а иначе Покръстването през 866 г. си е чисто насилствено Християнизиране но ние не коментораме неща които не ни харесват, така ни науче Комунизмъ