155

Анонимен

преди 6 години

До Ванче Михайлов ВМРОСложих ти плюс ! Приятел ми е всеки ,който е враг на руснаците !Руснаците са окупатори на християнски държави , убийци на християни и подкрепящи ислямските фанатици в Иран и Сирия

154

Компресия

преди 6 години

на празни надежди.Това прави държавния ни глава.Колкото банкянския си вярва за балканския хъб,толкоз и Първия си вярва за Балкански поток!Не става първо да се изявяваш в централата на Алианса като предан съюзник,а сега да търсиш икономически изгоди от Москва!Или нашия се мисли за много находчив,или смята домакините си за наивни.След изцепките на Винету и компания-трудно може да се получи позитивен резултат за България

153

сминдух енд чесън

преди 6 години

И какво му е здраво на смисъла да имаш още един руски газопровод?

152

Ванче Михайлов ВМРО

преди 6 години

Ще ви *** червените гръкляни болшевишки! Смърт за Путев и руските окупатори на Мизия, Тракия и Македония!!!

151

питам русофилите

преди 6 години

Защо протестирахте когато западът поиска да инвестира в България и да произвеждаме шистов газ ?! Сега хем щяхме да произвеждаме за свои нужди , хем и да продаваме !Толкова ли ви е хубаво винаги да правите така ,че постоянно да сме руски роби , винаги да зависим от Русия и никога бял да не видим ?!

150

Анонимен

преди 6 години

Ако Радев защитава агресорите и окупаторите Русия, значи той бачка за тях и е руснак.Точка по въпроса.

149

Анонимен

преди 6 години

далеч от Русия !

148

Джон Макейн

преди 6 години

В България ще се защитава българския интерес! Руския интерес го защитават руснаци, но за тях санкции и бой по аналоговата им техника!!!България за българите!Казах!

147

Българи

преди 6 години

Българи защитавате България, а не Русия!От коментарите виждам, че за тези 45 години руска окупация са ви направили руснаци. Защо защитавате руски, а не български интереси?Руснаци ли сте?, 16-та република ли сте?

146

Анонимен

преди 6 години

Всички гледат как да се докопат до евтин газ, само ние гледаме нещата от "политическа гледна точка" и слушаме какво ни баламосват. Това е като футбола трябва да гледаш топката не краката на противника...

145

Анонимен

преди 6 години

Какъв шистов газ, бе олиго.рен!Дори САЩ ЗАКРИВАТ НАХОДИЩАТА СИ ЗА ШИСТОВ ГАЗ, ЗАЩОТО СА НЕЕФЕКТИВНИ.

144

Анонимен

преди 6 години

Ние сме единствения случай в световната история - да си спрем газов поток за кефа на други държави, ние сме единствени, които си спряха атомни реактори на Козлодуй за кефа на Западна Европа - за да могат французите да си работят с техните много по-негодни реактори.Ние сме единствени, които освен да седят наведени друго не знаят.Дори Орбан нарече Борис `роб на Меркел` заради мигрантската му политика.

143

Анонимен

преди 6 години

До 155 ти не си добре - германците и другите западняци ни спряха за да има повече евтин газ за тях а за нас потупване по гърба какви лоялни съюзници сме.

142

Анонимен

преди 6 години

Цяла Евлопа работи с руска газ. Само великия *** Борисов не иска руска газМеркел си строи Северен поток 2 напук на САЩ и не и дреме. Ердоган прилапа Южен поток. Само подлогата Борисов прододе интересите ни. Но пък си напълни офшорките. Да има и за внуците до десето коляно.

141

хохолите капут!

преди 6 години

До Анонимен 142ти си украйнски неонацист, какво правиш тук?

140

Анонимен

преди 6 години

Един ден българите ще разберат, че за България най-сигурния и изгоден доставчик на газ ще е Германия чрез Северен поток 2 вместо да се оставят директно да ги рекетира кремълската мафия !

139

Анонимен

преди 6 години

Проблемът си е наш и то огромен. Сега вместо ние да продаваме газ на турците, те ще ни продават на нас, с каквато си надценка искат.И всичко това за кефа на Борисов да се докара на янките. А българите да ядат камъни. Той нали си уреди внуците и щерката с крадените пари, дреме му за нас.

138

очевидно

преди 6 години

Защото има турски и два северни потока.

137

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТурците вече нямат избор , изпърдяха си късмета и затова сега са принудени да търгуват Русия ! Ердоган се *** на метеното и съсипва всичко което Турция е постигнала с инвестициите на западните страни ! Затова всеки ден турската лира губи стойности също като рублата ! Каквато и търговият да правят помежду си Русия и Турция , дори и да се договорят да си плащат в националните валути , крайната цена винаги ще е съобразена с курса на долара и еврото !

136

Kr

преди 6 години

Преговорите с България - нямат смисъл.Всичко зависи от Съединените щати.споразумения с България не струват и хартията, на която са написани