79

нашенец

преди 6 години

Президента на всички българи от чие име отива в Русия и какво ще обсъжда там? Щял да иска "Български поток" т.е. да им пуснат тръбица на другарите около Р.Овч.,че вече похарчиха комисионните и иде ред на "руското ресто" за газа...Ами какво ще кажат господата от НАТО бе др.генерал? Май го използват като бушон предварително изгорял...

78

Анонимен

преди 6 години

Кортик ???Русофили, превеждайте.

77

СатаНАТО

преди 6 години

За Путин най-подходящия подарък е бурканче вазелин, оти НАТО че го *** с главния калибър. А за Радев.... дано го отровят или да му излезне на пистата снегорин, на което руснацитата са майстори.

76

безпристрастен

преди 6 години

Политиците идват и си отиват и след тях какво остава...Радев винаги ще се помни , че е унизен от поп-ченге ,т.е. унизили са и България, защото Радев бе президент на България в този момент. И сега отива да им целува ръка....? Е, то бива , бива, ама чак толкова.... ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОМНИМ РАДЕВ С ТОВА--КАКВОТО И ДА НАПРАВИ ВЕЧЕ....

75

Поручик Ржевски

преди 6 години

Както винаги Радев е на ниво и подарява много важна символика.Борисов преди подарява като на селска сватба - куче, демек с практическа стойност, без символика. Просто и практично.Лошото е, че не можем да се договорим за нищо конкретно с Русия без "началниците".Но все пак Радев показва известно самостоятелно мислене, което е доста смело.

74

КуКлус

преди 6 години

Баба Ванга бе казала "Не гледайте към Америка която ще ви даде развалената царевица, а към Русия която ще купи ВАШАТА царевица" ! Като гледам от Америка само ГМО което може би е имала в предвид пророчицата, а икономика износ към Русия нулева !? Бабите ни хранят добитъка с зеленчуци защото на пазара трябва да се купува ГМО домати от Полша и Аржентина стига бе ние домати нямаме ли ?

73

До 35

преди 6 години

Петима са, както виждаш. Маркирали са се. Питам ги - и ся квоо?

72

NB

преди 6 години

Руснаците разбира са благодарни за предателството, но и те не обичат предателите.

71

Анонимен

преди 6 години

Рарадев трябваше да занесе на Путин един български БУКВАР, та да научи от къде му е дошла ПИСМЕНОСТТА !

70

Krom

преди 6 години

До Митев 49 - абе ти си голям ..т.пак. Честно. Аз далеч не мога да бъда обвинен, че съм фен на руснаците, ама я пак да помислиш! Участват в две Световни войни. Втората, която за момента е най кървавата я изкараха те основно. Последните 20 години Америка стяга около тях обръча, докато им нашепва за приятелство и бизнес. Опитват се да направят бази на самата им граница. Ами, какво точно мислене да имат бе, салам п.рост? Айде мисли преди да дефекираш "мислите" си.

69

глупости

преди 6 години

Какво му е великото?Що лъжат хората?

68

<><>

преди 6 години

Никоя мишка не смее да отиде за такива преговори при самия Путин ! Личи си кой е достоен мъж и кой задкулисна мишка ! Те мишките на работа в парламента не ходят камоли да се грабнат да отидат очи в очи с човек Велик човек като Владимир Путин !

67

Василев

преди 6 години

Няма ли вече да купуваме натовска техника, до сега само въртим опашка, да не дразним Русия???Останахме с два бойни хеликоптера,пет самолета окомплектовани за бой и десет бронирани машини, двайсет камиона и ги изкарахме на парада!!!Агент Рей Макрой!ЦРУ!!!

66

ХХХ

преди 6 години

Случихме на Президент ! Гордея се с Президент като Радев !

65

Анонимен

преди 6 години

Мумията вече не мърда от руския Гулаг, защото след аферата с Новичок има опастност да бъде арестуван от Интерпол и затова всички ходят при него,..като при затворник - на свиждане !

64

до Анонимен 60

преди 6 години

Отдавна трябваше да се даде достъп до историческите архиви и тогава щяха да лъснат много истини. Щеше да се узнае за българския произход на княгиня Олга /Елена/, за внукът и княз Владимир- покръстител и т.н. Ще се разбере, че точно ние сме дали на Киевска Рус и писменост и религия и аристокрация. Да поиска и ЦЯЛОТО съкровище на Кубрат, което е в мазите на Ермитажа, поне да се изложи в България, за да го видим.

63

Василев

преди 6 години

Знаете ли как руснака гледа на българина???Ами представете си , че сте шеф на фирамата и до скорошния работник ви казава, от сега нантатък няма да работя за теб , ще отида в другата фирма където дават повече пари!!!Живота е жесток!!!Руснака никога няма да прости, че сме го напуснали за пари, и ако има начин ще си отмъсти!!!Агент Бен Макензи!ЦРУ!!!

62

В работното

преди 6 години

посещение да бъде вкл.въпросът:Радев да поиска от Путин достъп на историците до българските архиви в Руските секретни депа, както и тяхното връщане на България.НИе не сме "СЪВЕТСКА" нито "РУСИЙСКА" страна, за да не ни дават архивите.Вече 28 години не сме НРБ. Защо ги държат при тях, Москва? Вечна "дружба"? Повече от колониална страна.

61

ле-ле

преди 6 години

се'а ше са коремни, лупинги, помпички - пълна програма! и вицето, ако ходи, да сложи наколенки - поп киро я чака! ха-ха-ха!

60

Радев ще

преди 6 години

Подкрепи ли тезата на *** закирилицата?Щото миналата година Радев мълчеше като женски полов орган по тоз въпрос