40

Анонимен

преди 6 години

Ами направете си хоризонтална разводка на тръбите, сложете си собствен топломер на входа на жилището като мен и няма да мрънкате.Да ама не ви се дават 4-5 хиляди лева, нали ?Искате някой друг да ви го направи и ако може без пари.

39

Анонимен

преди 6 години

Комунзма ви научи да не плащате, а само да крадете. Имаше и за държавата да краде, и вие да си крадете и пак да остане, нали.Да, ама комунизма свърши - няма го, изпари се като пара.И ако още не сте разбрали, толкова по-зле за вас.А сега вместо да мрънкате се запътете към ИЗИПЕЙ да си платите парното, щото другия месец ще ви го спрат и целия летен сезон ще ви се трупа лихва.Така че наесен пак ще се оплаквате.

38

умници с и без ици

преди 6 години

Не може да им се отрече перфектна мафиотската мисъл.Преди решението на съда за цената на билетчето да влезе в сила,вкарват нова наредба,която отново трябва да се обжалва....и така до края на света или на фандъкова и боре...

37

до 34

преди 6 години

Кой не произвжда бе. Ти наясно ли си въобще как се произвежда топлинна енрегия, как се пренася, как се доставя. Колко пари струва като суровини и труд да се произведе 1 гигакалория. Май не си много наясно.

36

СОФЖИЛФОНД

преди 6 години

Селячеството е свикнало да живее на аванта и да прави ДАЛАВЕРИ. Затова изпада в амок, всеки път, когато трябва да плати за някаква стока или услуга, която ползва.

35

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Топлофикация София заседна като кост в гърлото на олигарсите, не можаха да я здъвчат.Топлофикация е гадна защото не умря като БАЛКАНКАР, ЗТМ РАДОМИР, БГА БАЛКАН, КРЕМИКОВЦИ, БТК. Не изхвърли стотици специалисти на улицата. Запази въздуха на София чист. Не даде своя принос за увеличаване на раково болните. И т. н. и т. н. ТС отдавна няма нищо общо със соца. В момента е напълно автоматизирано и компютеризирано предприятие. В него се извърши мащабна модернизация. Докато някои стачкуваха, скачаха по митинги и преливаха от пусто в празно, в ТС се градеше ежедневно, въпреки стопанската разруха на пр

34

Анонимен

преди 6 години

Браво на ГЕРБ. Другия месец - тройни сметки. Само чанч за това робско племе.То е свикнало.

33

Анонимен

преди 6 години

"Капиталисти",но не в истинския смисъл,защото нищо не произвеждате,а сте просто крадци.Като ни крадете с т.н."услуги",не остават пари за храна и плащане сметки.А като няма живот пътищата са 2-скок от шестия апартамент или бухалка по тикви.

32

Анонимен

преди 6 години

Собственик на Топлофикация е Йорданка Фандъкова. Така че вместо да лаете по форумите, отнесете исканията си лично към нея.Тя живее заради хората. Също като Шефът й с големия тумбак. Няма начин да не ви влязат в положението. Нали вие ги избирате.

31

Дзъ

преди 6 години

Пичове за съжаление увеличените сметки няма да повишат заплатите на трудещите се в Топлофикация - техните ще си останат една идея над дъното.... сега се събират пари за борда - да си раздават премии за десетки хиляди на човек, както всяка година...

30

До 25

преди 6 години

А който иска да се откаже, а тия му разправят че не можело, какво е... с удоволствие няма да им ползвам миризливата услуга... миналата година 2 седмици посред зима без топла вода, лятото посред лято пак 20 дена... и за кво 150 лв на месец, аре да се махат

29

Анонимен

преди 6 години

Разболявайки се 4, 5 пъти през зимния сезон ми излиза по евтино да давам за лекарства отколкото на топлофикация....

28

Чиновник

преди 6 години

Мая Манолова ще оправи проблема със сметките. Засега не ги плащайте.

27

Анонимен

преди 6 години

Българинът само мрънка. Миналата година мрънкаше срещу ЧЕЗ че му били надписвали сметките, сега срещу Топлофикация. Въпрос на манталитет.

26

Анонимен

преди 6 години

Селяни що не си стояхте на село, а се домъкнахте в София.На село парно няма и ще сте си спокойни.Още не съм чул истински софиянец да се оплаква от парното.Само новодошлите селяни мрънкат.Хем искат да са софиянци, хем ако може така безплатно.Е, не става. Сори.

25

змей

преди 6 години

ами аз мисля , че искат за няколко години с такива високи сметки да покрият загубите дето са трупани с петилетки безстопанственост ... то легенди се носят как се доставя гайка за 10лв в топлофикация , която иначе струва 0,50-0,60лв по магазините . и в държавните марици-изток е същата безстопанственост . не са виновни клиентите на топлофикация и работниците в топлофикация и мариците-изток , другаде е заровено кучето ;) ... ама пак идете на излет и не гласувайте :)

24

Анонимен

преди 6 години

Комунисти, соца свърши. Като ползвате ще си плащате. Това топло струва пари да се произведе. Газта е с пари, работниците в Топлофикация също не работят за тоя дето клати гората.Като не искате да плащате, няма да ползвате.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Личи ти, че вчера си излязъл от землянка. И че си греел мърлявите си телеса от паркета в апартамента, който държавата беше далла на роителите тиш - каскетаджии, дошли от задънената п ровинция да строят Кремиковци, за жителство и да те вкарат теб с 2.55 диплома в университета като дете на антифашист и верен на комунистическата власт. А сега да работиш в Топлофикация, като част от мафията.

22

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, проЗДия *** пак някой го излъгал. Преди беше ЧЕЗ, после Софийска вода, сега пък Топлофикация.Що така всички те лъжат бе *** ***. Кой те хване и те лъже.Що така - да не би причината да е в теб самия, *** ?

21

янка

преди 6 години

Само мрежовия маркетинг може да ни извади от мизерията.