130

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

129

Ваня

преди 6 години

Искам да попитам политиците какво хубаво сме видяло от запада освн бомби над София и уножени.

128

Анонимен

преди 6 години

Правителството на този неграмотен им неук човек се крепи на корпоративния вот- държ.служители, заплашвани и принуждавани да стават членове на партията му. В средните и малките градове е така, не си член на ГЕРБ, изритват те от работа. Полицията е купена, комисиите също. Цветанов тръгва 2-3 месеца преди това и подготвя "победата".Не забравя и ромовете. Освиркването му в НДК показва ясно, няма да успеят още един мандат. Хората са отвратени от лъжите им, от корупцията която прави България най-бедна

127

Анонимен

преди 6 години

Русия е изостанала, но Крим е руски, скоро и Донбас. И въпросът е приключен.

126

Дани

преди 6 години

Ако имахме политик като Путин България щеше да цъфти.В България трябва управник с твърда ръка а не мекотели и картунковци.

125

Не се учудвам за ЕС

преди 6 години

ЕС, САЩ, МВФ, СБ подържат само правителства от " бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, грантови олигарси, грантаджии на Сорос и роднините им"! Сега ЕС са на гости в НДК на " бившите комунисти и сие"!Русия и Путин не са виновни за мизерията в България!А баш ЕС и САЩ, които бълват доклади за корупция срещу правителствата в България, но поддържат и работят с тези правителства от " бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, грантови олигарси, грантаджии на Сорос и роднините им"!

124

кънчев

преди 6 години

Има изследвания , че Борисов ще бъде премиер още ДЕСЕТ ГОДИНИ .

123

куриоз

преди 6 години

В България има една много малка част -- путинофили , които крякат за военнопрестъпника от Кремъл !! С рубли , или без , няма значение .Това са напълно деградирали личности и в никакъв случай не са БЪЛГАРИ .....

122

Анонимен

преди 6 години

До 123 прогнозата за разпадане на ЕС не ти е реална.1. ЕС ЩЕ СЕ РАЗШИРИ ПО ЗАКОНА НА ПРИРОДАТА ДА ТЪРСИ И ЗАЕМЕ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО В РУСИЯ.2 В РУСИЯ населението очаква запада. 3.няма друга сила която да СМЕНИ ЕС

121

Кака Кури..

преди 6 години

Който може го може...

120

анонимен

преди 6 години

ще пикаеме газ като спрат руската газ

119

Не

преди 6 години

Комунистите и атакистите нямат място в България !! ! Тук е НАТО И ЕС и няма смисъл да си губят времето в страната ни ....Спокойно може да заминават за държавата Русия !

118

МОНКАТА

преди 6 години

До тонкатаНе е хубаво дрогар да гази дрогарете

117

Анонимен

преди 6 години

Минаха 9 години откакто Сикаджията излъга хората, че е победил на изборите. И какво добро ни се случи? Чувахме как ни строи, дава, разрешава, позволява, колко сме забогатяли, как всеки уикенд ходим до Гърция и се плицикаме в морето. А се оказа, че сме останали твърдо най-бедни, корумпирани и умиращи, с все по-лошо образование и извратено здравеопазване. Богат ли си, ще се лекуваш, не си ли, гушваш чемширчето. Омразата към този лъжльо е огромна, към слугата Цецо още по-голяма. Убиха държавата!

116

Анонимен

преди 6 години

При условие, че рейтинга на президента Радев е по висок отколкото на премиера Борисов, а рейтинга на Нинова е равен с на Борисов, каквото и да кажат Борисов, Цачева, Цветанов, Захариева, гаджето на синоптичката от Нова то няма необходимата тежест сред гражданите на България!Иначе всички граждани щяха да поискат *** ИК, опитана да им се наложи силово- властово от ГЕРБ и редовите ГЕРБ депутати! ИК доказа само, че ГЕРБ се опитват да налагат чужди интереси и ценности на българските граждани!

115

Анонимен

преди 6 години

Трижди проклети да са ЕС и НАТО!

114

Анонимен

преди 6 години

Времето ще покаже колко ще просъществуват ЕС и НАТО в " колониалната си форма, ценности и съюзност"! Самият ЕС е нещо като колония- васал на САЩ, окупиран с военни бази на САЩ и Англия!Вътре в ЕС има икономическа и социална дискриминация!20 държави са колонии-васали на 7 държави от западния ЕС! Доставчици на евтина работна ръка за западния ЕС- гастарбайтери, 90 % бачкащи за минимум надник по 10- 14 часа! Колкото европейците и арабите в ЕС за 4 часа работа или без да работят- социални евра!

113

Призна си

преди 6 години

След ЕС е "каналът" с Ердоган... каквото и да означава. Браво! Истински "българин" и "патриот"! След ЕС, по важност му е ТУРЦИЯ!!!! Всъщност, Турция му е на първо място, но няма как да го каже!

112

Анонимен

преди 6 години

Безплатен обяд нямаТова с даването ми прилича на оня виц, дето жена на един, ей така получавала скъпи подаръци

111

А

преди 6 години

ММАЛКО ПОМИСЛИ ББ,ЗАЩО МЕРКЕЛ НЕ МИСЛИ КАТО ТЕБЕ,А ВТОРО ГЛЕДА НТЕРЕСИТЕ СИ С РУСИЯ, А НЕ ПРАВИ КАКВОТО МОЖЕ.99% Е ЧАСТНО,КАКВО МОЖЕШ,ПОСТРОЕНО ОТ БАЙ ТОШО,ПЪТИЩА,КЪЩИ,ПАНЕЛКИ,ВК МРЕЕЖИ,ЕЛ.МРЕЖИ,ЦЕТРАЛИ,ВИЛИ,ПЛОЩАДИ,УЛИЦИ,ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,КАТО Е ВСИЧКО ЧАСТНО ЗА 10 ГОДИНИ,КВО НАПРАВИ,ЗАМЪЦИ ЧАСТНИ,САНИРАНЕ10%ПЪТИЩА АСФАЛТИРАНЕ10%,СТАДИОНИ ЗАНЕМАРЕНИ,ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА ОТ БАЙ ТОШО,ПРИЗНАВАМ САНИРА СА,ПОДНОВЕНИ СА,НО ТОВА,КОЛКОТО МОЖЕМ,СЛАБИЧКО Е ,НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СРАВНИШ С БАТКО СИ ТОШО.,,