77

haha

преди 6 години

До РОБИ С 200ЛВРОБИТЕ НА ГЕРБ И РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА*******************************************************************Малко допълнение - робовладелеца е трябвало да се грижи за робите осигурявайки храна и подслон, докато при демократичните робовладелци - сам требва да се оправяш и ако не можеш мри и до там.

76

Анонимен

преди 6 години

Пенсионер с 200 лева, а депутат с 4 000. Нормално ли е?Ко? Не!!Ней нормалну, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЙЕ!

75

Петко

преди 6 години

Нали се сещаш че един депутат произвежда само la-ina ,а текезесаря дава храна и хляб?

74

ПЕТРОВА

преди 6 години

НЕ 4000 А МНОГО ПОВЕЧЕ. А ОТДЕЛНО СОЦИАЛНИТЕ ПРИДОБИВКИ, ПРИВИЛЕГИИТЕ, ВОЗЕНЕТО СЪС СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ ЗА ЩЯЛО И НЕ ЩЯЛО, АМИ УЧАСТИЯТА В РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ КОМИСИЙКИ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ. А ОТДЕЛНО ПЛИКЧЕТАТА ПОД МАСАТА КАТО РЕКЕТ. НЕ ОПРАВДАВАМ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА. ВСИЧКИ СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НО НЕ НА БЪЛГАРИТЕ А ЗА СЕБЕ СИ.

73

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХА,АМИ НОРМАЛНО Е ДАЖЕ Е МАЛКО,ПАК КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, МАЛКО УМНИЦИ СМАХ НАТИ

72

Бай Гай

преди 6 години

E как да не е нормално в ненормална държава?

71

Анонимен

преди 6 години

Ми нормално е.Депутат е все пак.Не е текезесар.

70

чуен

преди 6 години

За какво са изобщо тия там...с какво помагат на България? Ехх народеееее?

69

Анонимен

преди 6 години

И кво ви пречат хората бе завистливци. Вие да не би да си мислите, че е много лесно да бъдеш депутат. Да те следат непекъснато отвсякъде и да не можеш един подкуп да си вземеш като хората.

68

РОБИ С 200ЛВ

преди 6 години

РОБИТЕ НА ГЕРБ И РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА

67

И ФАНДЪКОВИ ДУПКИ

преди 6 години

НОРМАЛНО Е ФАНДЪКОВИТЕ ДУПКИ ЗАКОНОДАТЕЛНО НАПРАВЕНИ ОТ ГЕРБ 3 МАНДАТ

66

Анонимен

преди 6 години

Депутатите да минат на почасово заплащане-колкото часа са присъствали в пленарна зала толкова да получават.Отсъствали-без заплащане.Както е за всички работещи в България.Без държавни партийни субсидии.Никога не съм членувал и няма да членувам в никаква партия ,защо от моите данъци да се възползват партии.Да се субсидират от членовете си.

65

Хрумна ми една идея

преди 6 години

Тъй като забелязах, че в сайта е пълно с червени ***, които пишат по всички теми, спазвайки опорните точки на Нинова, то предлагам: 1. Нинова да ги изпрати да си доучат, тъй като сигурно са завършили само 4 клас. Пълно е с неграмотни изказвания. 2. Нинова да им вземе заплатите и да ги раздаде на хората с увреждания. Ще бъде полезно, тъй като няма полза от писанията им в сайта. 3. Ако остави все пак някои от тях, нека разнообразят опорните точки, защото вече стават досадни.

64

АХЕ

преди 6 години

Нормалното според мен е: Пенсионер 750-900 Евро, депутат 3500 Евро. И имам познания защо да е така!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Ей, неблагодарно племе. Баш Тумбака толкова магистрали ви построи, а вие му отнехте дори дребното удоволствие да си пийва уиски с фъстъци, докато лети.

62

Вашия Премиер

преди 6 години

Нормално е,то само с 4000 лева живее ли се!?

61

Анонимен

преди 6 години

100 deputata max 1000 evro zaplata max

60

Анонимен

преди 6 години

До hahaНе ... политиците бизнеса и мафията са едно , като политиците са свързващото звено !Смучат като кърлежи, мутрите са техни а и няма бизнес без да си плащаш ... Та трудно е да се каже дали освен депутати не са и мафия и бизнес .

59

стефчо

преди 6 години

Нека взимат 4000 лв ,но да осигурят заплати и пенсии по 2000 лв на хората-защо не? Но само те да имат право на живот...айде балтията в главата

58

Анонимен

преди 6 години

Какъв стимул за младите има, след като може да успееш и без да си учил. Стига да умееш да се мазниш и да клякаш пред когото трябва. В случая - пред полуграмотния наглец от Банкя.В такава държава живеем, а и сами си я правим в известна степен.