131

Анонимен

преди 6 години

И сега кой е прав - германците с призива "Елате повече!" или унгарците, които отказаха да поемат рискове? И какво трябва да направи ЕС, за да пресече тези масови кланета през месец?

130

Давид

преди 6 години

Герб е система от неправителствени организации и корупция . Трябва ни нещо ново и необременено . Останалите не се възгордявайте . Вие не сте по различни .

129

Циник до 134

преди 6 години

Киртак изми ли врата...вониш

128

Циник

преди 6 години

Като дойдох в Дойчланд не беше така,но сега ме е страх да изляза, защото е пълно с *** и бради.Пак трябва да емигрирам,но къде,като навсякаде в Западна Европа и Северна Америка е така?

127

Циник

преди 6 години

За начало ще прибере мути 20 000 африкански алаходупци от Израел....а после ще прати Луфтханза да събере дрепа от Афганистан и Пакистан

126

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на Германия сега е съдебната система. Германците требе да си реформират съдебната система ако искат да се оправат.

125

Филмар

преди 6 години

Ако се сещате за филма "Блокада" , с участието на Дензъл Уошингтън . Толкова кървави ставаха атентатите , че накрая се наложи да вкарат военните в града и да ги тършуват всички мюсюлмани . Филмът е от 98 *** , а е толкова актуален че не е истина .....Скоро май ще видим четвъртият райх .....

124

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Браво госпожо Меркел, вие ще задържите ролята на Германия като водеща европейска сила!

123

Анонимен

преди 6 години

До 121 Рус. ак. Чети политиката на Русия ПУТИН е с диктатора На Сирия. Той е против демокрацията и с бомбите над сирийците ги прогони в ЕВРОПА.

122

Ето я кметицата

преди 6 години

Аз па си излизам те сега гола от Селската баня кеф голем нема ни терористи ни камиони ни взривове.Па вие се оправяйте!

121

Анонимен

преди 6 години

Евала на Меркел, че събра цялата *** и ни отърва от Циника и другит.......

120

Осрамения Данс

преди 6 години

Ние имаме къде по големи проблеми . Цветанов стига си прегръщал бабите , дай им пари . Нищожест-во .

119

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли се какво представлявате бре аллахбараковци!Да се махате от сайта, от България и от цижилизования свят!

118

жеко

преди 6 години

Гледам такива новини задължително по руска телевизия, сега казват как руските служби са предлагали на европейските да се създаде поне обща база данни на радикални ислямисти и тяхни близки или приближени, за да се следят тяхните движения , от германия им отговорили че даже в страната няма такава база данни и изобщо полицията не влизала в места където се концентрират мигранти от близкия изток. Правете си сметката.

117

Анонимен

преди 6 години

немците отровени са им мозаците с меркелчок бабичок

116

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 111,"Не всички мюсюлмани са терористи , но всички терористи са мюсюлмани !"Това е АБСОЛЮТНО невярно! Повечето терористите са руснаци, французи, англичани немци и други. Много малко са мюсюлманите и ако ги има те са радикални елементи. Терористите са некадърни европейци, точно както мурзилками!

115

Циник

преди 6 години

Меркел.за 2 години унищожи Европа!И така ще влезе в историята!

114

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на съвременните германци е че са инфантилни,а арабите като надушат такива инфантили само стой и гледай сеир.

113

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЧе от какъв зор ЕС да си сътрудници с Русия след като русия избива повече християни от колкото избиват ислямските терористи ! А сметни руснаците колко украинци избиха , а и ако се върнеш малко в историята ще се сетиш и за над 30 000 български интелектуалци избити по заповед на Москва ! Русия е по-опасна от Ислямска Държава ! ИД правят атентати един път в годината и убиват 20 човека , а руснаците избиват хиляди !

112

РЕКЛАМА

преди 6 години

Има теория , която гласи че , Хитлер е още жив . Той е на системи и управлява германския народ ! СТИГА ГЛУПОСТИ !КРЕД*СИМО , БЪРЗО И ЛЕСНОСАМО НАТИСНИ !!!!