55

Анонимен

преди 6 години

Още един "славен" и "велик" ден за българският ченгеджизъм.То аслъ, като не става нищо от теб, ставаш ченгел, за това много акъл не се иска.

54

Анонимен

преди 6 години

Имат излъчване на бивши униформени служители. Пък и напускат общежитието въоръжени, уверени ...Абе, след като и затворите станаха за смях след парламента ...

53

on

преди 6 години

Радвам се, че са избягали. Крайно време е да се направи една равносметка и преценка на т.н. правосъдие и правоохранителни органи. Като се започне от редовите полицаи, следователи, прокурори, съдии, надзиратели, КАТ, Гранична полиция и тн. та до министъра. Всички са 'гола вода'! Най-гнилата система в държавата, с огромни разходи, безгранична корупция, некомпетентност стигаща до неграмотност, несправедливост и неефективност.

52

ибре курорте

преди 6 години

Имали са пистолет.И охраняващите са имали оръжие,но са напълнили гащите !

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Колко полицаи са нужни за да завъртят една крушка ?"---САМО ПЕТ (5). Един (1) стъпил на масата, с крушката във фасунгата, и четирима (4) да въртят масата, докато се завие крушката до отказ и се върне на половин оборот.

50

Анонимен

преди 6 години

До 49А дано те да те посеят,ще те припознаят като техен бивш приятел. Като ти дойдат на гости,ще видим дали ти е било приятно в компанията на тези престъпници. надявам се да ги обслужиш добре.

49

Анонимен

преди 6 години

В затворите са кокошкарите.Истинските бандити за на жълтите павета, а глупаците (ние) им гласуваме, "защото моля ви се, било патриотичен дълг да се гласува""какъв българин си ако не гласуваш"..."всеки трябвало било да гласува, иначе не е гражданин на държавата"

48

do 46

преди 6 години

Да, те сигурно ще се заселят в Банишора, да могат да ходят на свиждане на бившите си съквартиранти. Мислете малко де.

47

Самоубий съ, бе

преди 6 години

Вярвам, че до три дни ще ги намерят самоубили се...и по-добре!

46

Констатиращ

преди 6 години

Мдааааа, Путин е виновен!Санкции срещу Русия, немедлено!БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР по футбол да не участва на световното в Русия!

45

Анонимен

преди 6 години

Ужас. И тия луди решиха да избягат от затвора. Горките хора от кв. Банишора. Не им достигна само затвора,а и един център за лечение за наркозависимиостава да им построят. А сега и тия двамата... Горките деца,горките родители,горките хора- те не могат един спокоен ден да видят. Ден без нагли и противни кучкари и техните ***/со/ве, без тревопушачи, наркомани и алкохолици. Ужас!

44

ХАХАХАХ

преди 6 години

Незнам защо ама тези двамата ми приличат на бивши служители от МВР-то на Цветанов-ухото с многото присъди дето съдийките го оправдаха като уж политически малтретиран!

43

бай х

преди 6 години

Сега трябва да се удържат пари от заплатите на всички в този затвор и да обявят парична награда за залавянето .. иначе няма съдействие

42

Анонимен

преди 6 години

До утре да се намерят живи или умрели !Аз казах !

41

Ха-ха

преди 6 години

Смешна работа. Едните не могат да издирят осъдените и да ги вкарат в затвора. Другите не могат да опазят вкараните. И едните и другите реваха за пари и получиха. Ако имат срам ще ги върнат

40

Цветанов

преди 6 години

Това е активно мероприятие на Корнелия и компания, защото ни завиждат за европредседателството.

39

Анонимен

преди 6 години

Плащам здравни оигуровки - здравеопазване НАНАЙ.Плащам пенсионни осигуровки - един ден пенсия - НАНАЙ.Плащам данък това, данък онова... - държава НАНАЙ.

38

Анонимен

преди 6 години

Колко полицаи са нужни за да завъртят една крушка ?

37

Анонимен

преди 6 години

Няма да е лошо вътрешният министър да издаде нещо като заповед-разрешение към издирващите, че не е задължително тези да бъдат заловени живи.

36

ИЗВЪН

преди 6 години

Ами да ги качат на фейсбук страницата на МВР и те ще се предадат сами или поне телефон за връзка ще оставят :))