392

Анонимен

преди 6 години

До ХХХИ това ще стане в скоро време, нали русначетата се пънат да наказват. От всичките им наказания ще накажат себе си. Вместо да се извинят на Великобритания да поемат вината без никакви мезета и да се помъчат да се впишат по някакъв начин в съвременния свят те ще наказват. Това е все едно престъпника да наказва съдията че го е осъдил за престъпленията му.

391

Анонимен

преди 6 години

Целта на англичаните е да ударят немците като им пречат на северните потоци и бизнеса с руснаците. Втората цел е да са пак лидери на Европа в политиката с анти руски консенсус, въпреки, че след брекзита мястото им е в ъгъла, както и да си издействат изгоден брекзит.Хитро повдигат теми, по които няма как ЕС да не застане зад тях, а после ще трябва да се "бори" пак с тях за да си платят дълговете по брекзита.

390

Анонимен

преди 6 години

Руската мечка се оказа плюшено мече.

389

Русофоб

преди 6 години

До РусофилИ да докажат, че не са камили! :)

388

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, какво като върви по дъното? Нали зора на тъъпите руснаци е да спрат газопроводите в Украйна, а това автоматично накърнява интересите на посочените страни.

387

ХХХ

преди 6 години

ЕС да спре да купува петрол и газ от Путин за 10 дена и фалита на чекистите е готов !

386

Русофил

преди 6 години

До П.ПетровА така! Да доказват че нямат сестrа! :D

385

was

преди 6 години

Дреме им на англичаните за мнението на руските пияндета!

384

Анонимен

преди 6 години

България е с Русия!И така ще бъде!

383

Боби

преди 6 години

До Анонимен 505Дори и да е вярно това което казваш за 3 енергиен пакет въпросните страни не са засегнати - Тръбопровода върви по дъното в международни водиДа може да е в изключителната икономическа зона на Прибалтика и Полша, но освен ако не стане Авария за което ако е авария а не саботаж Русия ще си плати. Тръбопровода ДЕ ФАКТО не ЕКСПЛОАТИРА Изключителната Икономическа Зона на страните от Балтика.Не лови риба нито дупчи дъното за Нефт/Газ

382

Анонимен

преди 6 години

Долу НАТО!!!

381

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 501Руснака много добре разбра къде е Лондон, особено последните 24 часа. Гледам Лавров му излиза пяна от устата ка споменава САЩ и Великобритания по телевизора.

380

Анонимен

преди 6 години

Защо бацето се снишава ли? Много просто, изтече информация, че руски посланик неофициално е предопредил "нашите" момчета, че ако изгонят руски посланници, то руснаците от своя страна ще осветят имената на редица български политици от най-високо ниво и участието им в тежки корупционни схеми.

379

Боби

преди 6 години

До П.ПетровИ ти ли Петров Подмени принципа за НЕВИННОСТ С ПРИНЦИПА ЗА ВИНОВНОСТ?1. ако искаш да ликвидираш някой няма да го правиш с отрова от класа на БОВ не мислиш ли че е малко ПРЕКАЛЕНО2. Ако се прави като хората Полицията ще стигне до заключението за инцидент - Примерно ПТП

378

Анонимен

преди 6 години

До НЕ СЕ БЪЗИКАМНищо не са дали русофилчо. Северен поток 2 няма да има, защото от вчера въпроса не може да се решава еднолично от Германия. ЕП разпростря третия енергиен регламент и върху морските газопроводи, което автоматично води до искане на разрешение от всички засегнати страни от ЕС, а такива има доста Полша, Естония, Литва, Латвия, Словакия, Чехия, Австрия и др. Не виждам как Русия ще ги подкупи всички за да и дадат разрешение за Северен поток 2.

377

Тинев

преди 6 години

Вървели двама по пътя. Нещо прошумоляла в храстите.-Птица е, казал единия.-Козел е, вторияПтица-козел-птица-козел ...Наближили и нещо хвъкнало.А бе, може да хвръкна ама козел беше - отсякъл втория.П.П.А бе, ...... , ама Русия е виновна!

376

Анонимен

преди 6 години

....ми нали Борисов го вика тоя Коцев,може пък да не го пусне да се върне хахахаха докато бурята отмине знае Бацето "требва да се снишим"....

375

Анонимен

преди 6 години

Не е само Асад,Ердоган ,Гадев,Корнела,Болен,Каракачанката,БАЦЕТО да не го забравим,Путин има много приятели по света и ....България!!ОХ за малко да забравя Шаренкова,Гергов и още знайни и незнайни продайзад,,ници.......

374

П.Петров

преди 6 години

Ако руснаците се считат за набедени, нека да докажат, кой, защо и по какъв начин е извършил покушението срещу Скрипал.Само до преди няколко дни опорните точки на 5-тата колона бяха, че Русия може да си ликвидира предателите както и където си поиска, защото били предатели, сякаш българските путинофили са нещо друго. Руските медии пък тиражираха, че Скрипал и дъщеря му се били отровили с фентанил, но фентанилът е невъзможно да засегне други хора, които се притекат на помощ, като полицая.

373

Анонимен

преди 6 години

Баце кажи на Макаров да каже на готвача на посолството да си отиде па макар и временно да влезем в групата на солидарните че иначе ще сме черната овца,то и без друго ни гледат със съмнение та сега ще им докажем и че има защо,на мен не ми е приятно че се показваТ пишман политиците ни като путинисти но от мен нищо не зависи!