91

Анонимен

преди 6 години

Направо съм потресен от реакцията на ЕС !Чиновниците за пореден път показват невежество и липса на ориентация .Русия може без ЕС , но ЕС без Русия не може .Позицията на България трябва да брани интересите на Русия пред ЕС .Но със тиква може да си направите тиквиник .

90

Анонимен

преди 6 години

Който ръси отрова над Света го чака Ада !

89

Анонимен

преди 6 години

До 86:По принцип си прав, но това не става в Лондон, а в Солсбъри.

88

Искри Го Трепал

преди 6 години

Разбрах - Англия обяви пред целия свят, че лично Путин е виновен за самоубийството .Без да имат дори на представа къде е Путин и къде са те .Такава измислена пропаганда срещу Русия не бях виждал от 1941 година .Скрипал е готвел атентат в Англия със забранено вещество произведено на 50 километра от пейката . Обаче то се расипало в колата му докато бил с дъщеря си .Понеже не знаел какво е това- излезнали на чист въздух в парка .Демонстрирал неопитност,невежество и липса на боравене с отрови

87

ставри

преди 6 години

Големи глупости спохождат англичаните.

86

Анонимен

преди 6 години

Искат да кажат,че има нещо от фосфатите,че ако има те са и под пеиката и наоколо,ако са пръскали де,а къде щом още и насветват като петна посветващи,а не само мазни.

85

минувач

преди 6 години

А някой да видя пострадалите и/или засегнатите ?!Да видяхте техни снимки, поне ?Хич не е сигурно, въобще дали има такъв случай или е тип - "холивудска" постановка!Англосаксонците (елитите им, разбира се!) не веднъж са лъгали!!!

84

Анонимен

преди 6 години

до 91именно в тоя ден камерите не работели.само пейките ....

83

Анонимен

преди 6 години

Пейката какво доказателство е ?Боже пази България от интриганти и енгилизи със пъклени планове за ЕС .

82

123

преди 6 години

Не може преди да има някой доказателства за нещо, да обвинява някого! Това е абсурдно!Това е смешно! Това означава, че се разчита на необразоваността на хората, в които и държави да живеят. Това са подходи на Гьобелс - колкото повече се тиражира една неистина, може все пак да "хване дикиш" у някого, особено с нисък IQ!

81

Информбюро

преди 6 години

В Лондон има четири милиона наблюдателни камери. Само на улицата, където е живял Оруел, те са над десет. Най-полицейския град в Европа. Та службите са опрели до пейките в парковете

80

nemam nervi

преди 6 години

Гледам много фенове на жужето са налазили коментарите

79

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига смешки-ако е използвано БОВ ,Скрипал и дъщеря му щяха да умрат за около минута.Щом са още живи значи не е това ,за което говорят англичаните.Между другото ,след като Русия няма достъп до гражданите си ,някой знае ли те живи ли са още ,въобще поразени ли са или това е само постановка.И най-важното-от къде ингилизите имат противоотрова за вещества ,което не познават

78

opetkov

преди 6 години

Много е жалко, че и форумът на "Днес" се напълни с "безполезни" ***.и., ако цитираме не Сталин, както пише тук един недоучил и недочел, а Ленин и то не за българите, а за цяла Европа. Не ме изненадва, но ме отвращава отношението на една не малка част от нашите, трудно ми е да ги нарека сънародници, които с удоволствие ще изядат дори "л*айно", когато идва от любимата им истинска родина, "матушката", независимо кой ****от я управлява, независимо какви диващини върши.

77

Анонимен

преди 6 години

123, много си назад с материала. Бинарните отрови се учеха още в края на 70те.

76

123

преди 6 години

Ау, колко много хора с нисък интелект има ТУК! Ако е използвано БОВ (бойно отровно вещество), то нямаше да са двама (трима) засегнатите, а стотици наоколо! Май не сте ходили в казарма повечето "умници" тук!А и в центъра на Лондон, а и през ДЕНЯ...и да няма сиидетели и видео от камерите ?!? Та цял Лондон, особено ПЪК в центъра е бъкано с камери!Доказателства ??? Моля ? Нямат НИЩО! Смях! Колко зле скалъпена постановка!

75

Българин

преди 6 години

Според мен пейката трябва да бъде положена като паметник в центъра на Лондон, за да могат бъдещите поколения да си спомнят за руската агресия на британска територия!

74

Анонимен

преди 6 години

Енгилизите си убиха принцесата заради връзката с арабин, вие за един предател си мислите, че няма да го премахнат, когато е в техен интерес.

73

Нищо ново в лейката

преди 6 години

Сталин не е казал това, престанете да леете лъжи, русофобията е психическа болест с дегенерагивни симптоми!

72

Овца

преди 6 години

Ето че след Бълг.чадър вече имаме и руска пейка.Браво на тъпите Англичани.И на такива *** ние сме колонии.Колко трябва да сме ***?Ужас!!!!